Sigma ROX 11.0 GPS szett, Fekete

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Sigma Katalógus száma: 1019483

Ingyen szállítás

Sigma ROX 11.0 GPS szett, Fekete

ASigma ROX 11.0 GPS sokféle funkcióval rendelkező kiváló készülék. ANT+rendszer segítségével pedálfordulat-mérőt, pulzusmérőt, wattmérőt és a pontosabb sebességkijelzés érdekében sebesség jeladót is párosíthatsz az eszközhöz. Elektromos váltóval rendelkezik az akkumulátor töltöttségéről, az aktuálisan használt áttételekről és azok arányáról is információt kaphatnak a teljesen személyre szabható kijelzőn. Navigáció, Strava szegmensek, már szinte természetes funkciók a top ROX-ban. További információ

72990
5 2

72 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 112 990 Ft, Megtakarítás: 40 000 Ft (35 %)

Katalógus száma: 1019483

1 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • László S., Szeged

Nagyszerű termék! Csak jobb lett volna elemes változatot is gyártani belőle.

Leírás

Termékleírás

Sigma ROX 11.0 GPS Set Fekete

Tudd hol vagy!

A GPS-el felszerelt ROX 11.0 kitűnő navigációt kínál, az elindulás előtt már beletáplált útvonal esetén. A DATA CENTER-ben új útvonalak is létrehozhatóak. Öt fajta navigációs funkcióval rendelkezik.

Jelző pont

A DATA CENTER segítésével jelzőpontokat állíthat be, amiket ha megközelít, akkor a hozzáfűzött megjegyzés lesz olvasható a kijelzőn. A jelző pontokat riasztás jelzi.

Három fajta kerékpár
A ROX 11.0 előre beállított, és konfigurált beállításokkal rendelkezik, annak függvényében, hogy közúti kerékpárt, mountain bike-ot, vagy egyéb két kerekű járművet veszünk igénybe.
Könnyű kezelés

A SIGMA ROX 11.0 nagyon egyszerű kezelni. A módok, funkciók közötti váltás nagyon egyszerű az oldalán elhelyezett gomboknak köszönhetően. A SIGMA Link alkalmazásnak köszönhetően könnyedén tud kapcsolódni az okos telefonokhoz, így könnyedén tudjuk módosítani az előre eltervezett útvonalakat is, továbbá minden telefonra érkező értesítést (hívás üzenet) látni fog a kijelzőn.

Termék jellemzői :

  • Méret: 73,5×50×21,5 mm
  • Kijelző: 1,7 160×128px pontmátrixos LCD
  • Tömeg: 61 g
  • Integrált háromtengelyes iránytű
  • MicroUSB
  • Vízálló

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Sebességmérő típusa GPS
Pulzus mérés igen
Magasság igen
Szín

Szín

fekete
Átlagos gyorsaság igen
Azonnali sebesség igen
Maximális sebesség igen
Napi haladás igen
Teljes távolság igen
Teljes távolság első kerület nem
Óra igen
Megtett táv kijelzése igen
Kézi stop óra igen
Termométer igen
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.