Petzl Kit Via Ferrata Védőfelszerelés
66 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Kit Via Ferrata védőfelszerelés a legszükségesebb eszközöket tartalmazza, ha valaki a via ferrata túrák izgalmas világába vágyik. Mint minden más extrém sportnál, itt is a legfontosabb a biztonság, amelynek feltétele a felszerelés kiváló minősége. A készlet egy beülőt, egy zuhanásgátló dupla kantárt és egy sisakot tartalmaz. A sisak minden fejformához illik, állítható méretű és a megfelelő szellőzésről oldalsó nyílások gondoskodnak. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz.

Climbing technology Kit Ferrata Plus
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ferrata készlet igényes hegymászók számára. Climbing Technology Kit Ferrata Plus lengéscsillapítót tartalmaz Top Shell Slider (tanúsítvány EN 958:2017), 3 csatos hám Explorer és extra biztonságos Eclipse/Galaxy sisak.

Climbing technology Hook It Slider
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű ferrata készlet Climbing Technology Hook It Slider extra nagy tenyér karabinerekkel van felszerelve, amelyek könnyen rögzíthetők. A készlet egyik előnye a kompakt lengéscsillapítás, szabadalmaztatott kialakítás, amely fokozatos fékezést és alacsony ütközési erőt biztosít.

Climbing technology Top Shell Slider
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű lengéscsillapító. Climbing Technology Top Shell csúszka a piacon a legkisebb lengéscsillapítók közé tartozik. Tartós anyagokból készült, és 40 – 120 kg teherbírásának köszönhetően szinte mindenki számára alkalmas. Kis hatású erővel és szabadalmaztatott formatervezéssel rendelkezik, amely biztonságérzetet ad.

Ocun Set Via Ferrata WeBee

Ocun Set Via Ferrata WeBee

Értékelés: 4,8
30 490 Ft

2 év garancia

WeBee Ferrata készlet az Ocuntól. 3 csatlakozós kábelköteg. A kis súlya kényelmet és remek szellőzést biztosít. Pára elnyelővel.

Petzl Scorpio Vertigo (S14) Via ferrata kantár
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Petzl Scorpio Vertigo via ferrata kantárral biztonságosan mászhat a sziklafalakon. Elasztikus, y-alakú biztosítószára nem zavarja a mozgásban. Könnyen és biztonságosan használható, csatlakozóhevedere csavart, önmagán átfűzve csatlakoztatható a beülőhöz.