Heidrun 80 cm-től magasabb láda
3 690 Ft

A magasabb ládában az erkélyen kiválóan fognak mutatni a futó virágok, mint a borostyán vagy a fukszia. A ládához egy alátét is tartozik, amely az öntözéshez szükséges nyílásokkal van ellátva, így a ládát elég csak elhelyezni.

Heidrun 100 cm-től magasabb láda
3 990 Ft

A nagy100 cm hosszú Heidrun ládától nem kell félnie, hogy a virágainak kicsi területe lenne. Az emelt oldalaialsó tál, ami a tartozékaaz Ön teraszán az első helyezést érdemli.

Prosperplast Virágcserép DKWT 42 l
2 490 Ft

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik, és 42 literes térfogatot kínál. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC 255 mm
2 638 Ft 1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hagyományos, kerek virágcserép műanyagból készült, keramika imitációja, átmérője 25,5 cm. Kültéren és bent egyaránt használható.

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
3 890 Ft

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.

Rojaplast Virágláda, Zöld, 64 cm
2 921 Ft 2 890 Ft

Rojaplast Virágláda elengedhetetlen kiegészítője lesz kertjének. A gyönyörű kivitelezésű fából készült láda ellenáll a viszontagságos időjárási viszonyoknak. A téglalap alakú virágláda, 64 cm-es hosszával a kert bármely részébe könnyedén elhelyezhető.

J.A.D. TOOLS Virágcserép URBI SQUARE
4 138 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern, keskeny stílusú műanyag virágcserép, amely egyszerűségével vonja fel magára a figyelmet, semleges kivitelezésének hála minden beltérre vagy kültérre alkalmas. A virágcserép része a növény elhelyezésére alkalmas betét.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Sand 39 cm
4 763 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern virágcserép műanyagból készült, belsejében egy betéttel ellátva a virág elhelyezéséhez. A kiváló minőségű anyag lehetővé teszi a virágcserép otthoni és kültéri használatát köszönhetően mind a nap, mind az alacsony hőmérséklet ellenállásának.

J.A.D. TOOLS Virágcserép RATO low 262 x 262 mm
3 888 Ft 3 490 Ft

A műanyag virágcserép modern, fonott rattan designú, a szubsztrátum és a növény elhelyezésére alkalmas virágcserép betéttel ellátott. A négyzet alakú alap oldalainak hossza 26,2 cm, kültéren és beltéren egyaránt használható.

Kesper Dekoratív virágállvány
15 490 Ft

Újdonság

A Kesper dekoratív virágállvány pavlovnie fából készül. Az eredeti állvány 110 cm magassággal 3 szinttel rendelkezik.

Stefanplast Rattan Virágláda 40x16x13 cm 5,3l
2 890 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Sand Slim 30 cm
4 763 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

52 cm magas virágcserép modern dizájnban műanyagból készült, belsejében egy betéttel ellátva a virág elhelyezéséhez. A kiváló minőségű anyag lehetővé teszi a virágcserép otthoni és kültéri használatát köszönhetően mind a nap, mind az alacsony hőmérséklet ellenállásának.

J.A.D. TOOLS Virágcserép MATUBA 298 mm
3 263 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A beltéri és kültéri virágok egyaránt kitűnnek majd ebben a modern, műanyag, fonott virágcserépben, amely a közkedvelt rattanra hasonlít. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a napnak. A virágcserép átmérője majdnem 30 cm.

Rojaplast Virágláda, ø37 cm
4 590 Ft

Rojaplast Virágláda elengedhetetlen kiegészítője lesz kertjének. A gyönyörű kivitelezésű, fából készült láda ellenáll a viszontagságos időjárási viszonyoknak. A hatszögletű eszköz, 37 cm-es átmérőjével több növény befogadására képes.

J.A.D. TOOLS Virágcserép MATUBA 388 mm
4 138 Ft 3 690 Ft

A beltéri és kültéri virágok egyaránt kitűnnek majd ebben a modern, műanyag, fonott virágcserépben, amely a közkedvelt rattanra hasonlít. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a napnak. A virágcserép átmérője majdnem 39 cm.

J.A.D. TOOLS Virágcserép Rocka 35 cm
3 763 Ft 3 390 Ft

Műanyag burkolat a virágcserépre elegáns dizájnban illeszkedik mint a modern úgy a klasszikus berendezett terekbe is. Alkalmas beltéri és kültéri használatra, szín-stabil és hőmérsékletálló.

Rojaplast GARDEN virágtartó, kisebb méretű, 80 × 80 cm
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Virágcserép A Rojaplast GARDEN-től, kisebb méretű, 80 × 80 cm-es, amely nagyszerű módja annak, hogy minden virágot, gyógynövényt vagy zöldséget együtt lehessen tárolni. FSC-tanúsítással ellátott fa biztosítja, hogy a felhasznált anyag jó minőségű és egészséges. A virágtartó gyakorlatilag négy rekeszre van osztva és néhány pillanat alatt összeállítható.

Rojaplast GARDEN virágtartó, vízesés
13 990 Ft

Újdonság

Virágcserép A Rojaplast GARDEN-től, amely nagyszerű módja annak, hogy minden virágot, gyógynövényt vagy zöldséget együtt lehessen tárolni. FSC-tanúsítással ellátott fa biztosítja, hogy a felhasznált anyag jó minőségű és egészséges. A virágtartó gyakorlatilag három rekeszre van osztva és néhány pillanat alatt összeállítható.

Stefanplast Fali virágtál, 5 l
3 237 Ft 2 490 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC TOWER 300 mm
4 138 Ft 3 090 Ft

A magas virágcserép keramika imitációja, kiválóan alkalmas virágokra és bokrokra. A virág elhelyezésére alkalmas virágcserép betéttel ellátott, kültéren is beltéren egyaránt használható. Átmérője 30 cm, magassága 50 cm.

J.A.D. TOOLS Virágláda RATOLLA 492 mm
3 263 Ft 2 190 Ft

A műanyag virágláda a közkedvelt fonott rattan designú, fém horgok segítségével felakasztható. A praktikus virágcserép otthonodban, az erkélyen, valamint a teraszon is használható. Alátéttel és virágcserép betéttel ellátott.

J.A.D. TOOLS Virágcserép RATOLLA ROUND 300 mm
3 263 Ft 2 890 Ft

Műanyag virágcserép modern fonott rattan designban. 30 cm átmérőjű, kültéren és beltéren egyaránt használható.. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a napnak és így megőrzi a virágcserép színét.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
5 809 Ft 5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22×26×30 cm-es méretű, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC TOWER 400 mm
6 013 Ft 4 990 Ft

A magas nagy virágcserép keramika imitációja, kiválóan alkalmas virágokra és bokrokra. A virág elhelyezésére alkalmas virágcserép betéttel ellátott, kültéren is beltéren egyaránt használható. Átmérője 40 cm, magassága 63 cm.

Kesper Kerek virágalátét, világos fenyő
3 190 Ft

Újdonság

A praktikus virágalátét világos fenyőfából készült. A 35 cm átmérőjű Kesper alátét teherbírása 100 kg és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

FISKARS KitchenGarden Premium Asztali fűszerkert
74 490 Ft 71 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars KitchenGarden Premium Asztali fűszerkert praktikus kiegészítője lehet konyhájának. A LED fény biztosítja a növény növekedését, így a boltban vásárolt fűszernövények hosszú ideig frissek maradhatnak. A készülék mellé egy távirányító is tartozik, melyen könnyedén állíthatjuk a fény erősségét.

Kaemingk Fém virág polc - fehér
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fém állvány fehér színben és egyedi díszítéssel. A szíve csavart motívumát magába foglalja. Majdnem három méter magas és megfelelően széles polcokon megcsodálhatod a virággyűjteményed, valamint a kis díszítőelemeket.

Prosperplast Lofly 18,8 l virágcserép
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag virágcserép 18,8 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.

Heidrun Láda 80 cm

Heidrun Láda 80 cm

Értékelés: 3,3
2 490 Ft

Klasszikus 80 cm hosszú láda ideális muskátlik vagy petúniák számára a teraszra. A láda nagy előnye, hogy alátét a része és a láda formázott nyílásokkal van ellátva a kellemes öntözésért.

Heidrun Virágtartó gömbölyű 50 cm
2 490 Ft

Klasszikus tégla virágtartó enyhén díszített matt virágokkal a szélén ésszilárd műanyagból készült, könnyebben áthelyezhető mint a cserép virágtartó és kint is tárolható a kertben vagy a teraszon.

J.A.D. TOOLS Felakasztható virágcserép RATOLLA ROUND 300 mm
2 638 Ft 2 190 Ft

A műanyag virágcserép modern fonott rattan designú, fém lánc segítségével felakasztható. Az elegáns és praktikus virágcserép kültéren és beltéren egyaránt felakasztható. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a napnak.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC 300 mm
3 263 Ft 1 890 Ft

A hagyományos egyszerű virágcserép műanyagból készült, keramika imitációja, átmérője 30 cm. Kültéren is bent egyaránt használható.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC 350 mm
3 513 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerű, hagyományos virágcserép műanyagból készült, keramika imitációja. Átmérője 35 cm. Otthonodban és az erkélyen is használható.

J.A.D. TOOLS Virágcserép CLASSIC 400 mm
3 888 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagy hagyományos virágcserép egyszerű designú, műanyagból készült, keramika imitációja. Átmérője 40 cm. Otthonodban és az erkélyen is használható.

J.A.D. TOOLS Virágcserép RATO low 320 x 320 mm
4 763 Ft 4 390 Ft

A műanyag virágcserép modern, fonott rattan designú, a szubsztrátum és a növény elhelyezésére alkalmas virágcserép betéttel ellátott. A négyzet alakú alap oldalainak hossza 32 cm, kültéren és beltéren egyaránt használható.

J.A.D. TOOLS Virágcserép TERRA NOVA 350 mm
2 638 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű műanyagból készült nagy virágcserép. Terrakotta utánzat, átmérője 35 cm, nem csak beltérre alkalmas. Tartós és könnyen karbantartható

J.A.D. TOOLS Virágcserép TERRA NOVA 400 mm
3 263 Ft 2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű műanyagból készült nagy virágcserép, amely tégla színű és 40 cm átmérőjű, nem csak beltérre alkalmas. Tartós és könnyen karbantartható

J.A.D. TOOLS Virágcserép TERRA NOVA 450 mm
3 513 Ft 2 890 Ft

A műanyagból készült kerámia utánzat virágcserép 45 cm átmérőjű, beltérre, valamint kertedbe egyaránt megfelelő. Tartós és könnyen karbantartható

J.A.D. TOOLS Virágláda COUBI krémszínű 400 mm
2 888 Ft 2 490 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült egyszerű és modern virágláda, amely teraszra és ablakpárkányra egyaránt alkalmas. Virágokra és gyógynövényekre egyaránt alkalmas. A virágláda 40 cm széles és 18 cm magas.

Rojaplast Virágállvány 30x30 cm
1 490 Ft

Fa állvány virágcserép alá, felbecsülhetetlen előnyei a kerekek, melyeknek köszönhetően a virágot bárhová áthelyezheti, amelyet a padló takarításakor vagy a bútor költölteztetésekor értékelhet.

J.A.D. TOOLS Virágcserép SUNNY 350 mm
3 513 Ft 2 490 Ft

A kerek virágcserép kiváló minőségű műanyagból készült, egy sávban napraforgókkal díszített, beltérre és kültérre egyaránt alkalmas. Átmérője 35 cm, könnyen karbantartható.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
4 645 Ft 3 690 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. Különböző méretűek: 11cm, 13cm, 15 cm, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
5 290 Ft

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.