Talált termékek száma: 31

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Emsa Balkonláda tartó
3 490 Ft

Az EMSA Balkonláda tartó ellenál az időjárási körülményeknek, így alkalmas kültéri használatra. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. Állítható szerkezetének köszönhetően, bárhová elhelyezhető.


Emsa Casa Brilliant Virágcserép, 30cm
9 890 Ft

Az Emsa Casa Brilliant egy elegáns virágcserép, mely öntözőrendszerrel felszerelt, kiváló minőségű, fényes műanyagból készült. Időjárásálló így, mind beltérben, mind kültéren elhelyezhető. A pot-átmérője 30 cm.


Emsa City Függő Virágcserép, 20cm
3 190 Ft

Az Emsa City Függő Virágcserép* egy hagyományos, 20 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült, a horgok segítségével könnyen rögzítheti ezzel bájos kertet varázsolva erkélyére.


Emsa City Függő Virágcserép, 40x20cm
5 590 Ft

Az Emsa City Függő Virágcserép* egy hagyományos, 40×20 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült, a horgok segítségével könnyen rögzítheti ezzel bájos kertet varázsolva erkélyére.


Emsa Classic City Virágcserép, 40x53cm
7 890 Ft

Az Emsa Classic City Virágcserép* egy hagyományos, 40×53 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült így kültéren és beltéren is egyaránt használható.


Emsa TERRA GRANDE Virágalátét, 57x27 cm
3 390 Ft

Az EMSA TERRA GRANDE Virágalátét, 57×27 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. A terracotta/fekete színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


Emsa Terra Grande Virágcserép
4 390 Ft

Az Emsa Terra Grande egy 40 cm hosszú klasszikus nagy virágcserép, amely nagyon tartós műanyagból készült. Ellenáll a fagy, az eső és a közvetlen UV sugaraknak, ezért ideális teraszra, kertre vagy erkélyre.


Mazzei Eurico 40 Műanyag virágláda, 2db-os
3 090 Ft

Mazzei Eurico 40 Műanyag virágláda, 2db-os ellenálló anyagból készült, így alkalmas kültéri használatra és az időjárási körülményeknek is ellenáll. A teraszon illetve a balkonon, ideális a növények tárolására és termesztésére.Terracotta színű így mégjobban passzol a külső környezethez.


NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
3 590 Ft

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
5 809 Ft

5 290 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22×26×30 cm-es méretű, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
4 645 Ft

3 690 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. Különböző méretűek: 11cm, 13cm, 15 cm, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.


Prosperplast Lofly 18,8 l virágcserép
2 451 Ft

Műanyag virágcserép 18,8 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Stefanplast Fali virágtál, 5 l
2 499 Ft

Stefanplast Fali virágtál 0,3l-es önálló víztárolóval rendelkezik és egyszerűen falra rögzíthető. Minőségi műanyag kivitelezése igazán könnyeddé varázsolja. Kültéri és beltéri használata is lehetséges.


Stefanplast Rattan hatású virágláda, 50 cm
2 490 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan hatású virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is. Belső víztartállyal van felszerelve. Nagyon praktikus ha több időt van távol otthonától vagy ha egyszerűen nincs elegendő ideje a virágok napi gondozására.


Stefanplast Rattan Virágláda 30x13x11 2,4l
1 390 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.


Stefanplast Rattan Virágláda 40x16x13 cm 5,3l
2 890 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.


TimeLife Kerámia, 3db

TimeLife Kerámia, 3db

Értékelés: 5
4 090 Ft

TimeLife Kerámia, 3db ideális dísze lehet konyhájának. A kerámia edény kiválóan alkalmas növekvő gyógynövények, fűszerek tárolására. Felülete krétával írható, így könnyen meg lehet különböztetni a cserepek tartalmát.


Emsa CASA MESH Balkon cserép, 30 x 30 cm
6 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A stílusos megjelenésű Emsa CASA MESH balkon cserép igazi dísze lehet erkélyének. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is ideális. Tökéletes választás növények tárolására és termesztésére. Praktikus rögzítő technológiája maximális stabilitást biztosít.


Emsa Növénytámasz, 77cm
6 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Emsa Növénytámasz 77 cm-es magasságával ideális választás futó növényeihez. Kétrészből áll, melyek rögzítő klipekkel vannak összekapcsolva.


Emsa TRIO Fűszernövény nevelő készlet
10 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA TRIO Fűszernövény nevelő készlettel otthonában termesztheti kedvenc fűszernövényeit. A növények tárolása mellett azok optimális vízellátásáról is gondoskodik. A különleges tartó akár heteken keresztül önállóan látja el a szükséges vízmennyiséggel a fűszer- és gyógynövényeket. Az erős műanyagborítású virágtartón egy praktikus jelzőrendszer mutatja az aktuális folyadékszintet.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
5 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.


Prosperplast Lofly 27,3 l virágcserép
2 328 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag virágcserép 27,3 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Prosperplast Virágcserép Classic 30 cm
1 958 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 30 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép Classic 35 cm
2 451 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 35 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép Classic 40 cm
3 067 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 40 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép DKWT 42 l
2 451 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik, és 42 literes térfogatot kínál. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.


Stefanplast RATTAN Virágcserép, 24 cm
1 499 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Stefanplast RATTAN Virágcserép modern, fonott design-jának köszönhetően kitűnő választás otthonába. Tökéletes helyre kerül, akár teraszát, akár erkélyét vagy belső terét ékesíti vele. A cserép magassága 22,2 cm, térfogata 6.2 l.


Stefanplast RATTAN Virágcserép, 29 cm
1 999 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Stefanplast RATTAN Virágcserép modern, fonott design-jának köszönhetően kitűnő választás otthonába. Tökéletes helyre kerül, akár teraszát, akár erkélyét vagy belső terét ékesíti vele. A cserép magassága 26,5 cm, térfogata 12,5 l.


Tescoma Sense fűszernövény nevelő készlet
4 590 Ft

4 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tescoma fűszernövény nevelő készlettel otthonában termesztheti kedvenc fűszernövényeit. Ezekkel a friss fűszerekkel ételeit sokkal ízletesebbé teheti. A készlet 6 féle fűszernövény magot tartalmaz.