Talált termékek száma: 49

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Stefanplast Rattan Virágláda 30x13x11 2,4l
1 390 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is.


Emsa Terra Grande Virágcserép
4 390 Ft

Az Emsa Terra Grande egy 40 cm hosszú klasszikus nagy virágcserép, amely nagyon tartós műanyagból készült. Ellenáll a fagy, az eső és a közvetlen UV sugaraknak, ezért ideális teraszra, kertre vagy erkélyre.


Emsa City Függő Virágcserép, 40x20cm
5 590 Ft

Az Emsa City Függő Virágcserép* egy hagyományos, 40×20 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült, a horgok segítségével könnyen rögzítheti ezzel bájos kertet varázsolva erkélyére.


Emsa Casa Brilliant Virágcserép, 30cm
9 890 Ft

Az Emsa Casa Brilliant egy elegáns virágcserép, mely öntözőrendszerrel felszerelt, kiváló minőségű, fényes műanyagból készült. Időjárásálló így, mind beltérben, mind kültéren elhelyezhető. A pot-átmérője 30 cm.


Emsa Balkonláda tartó
3 490 Ft

Az EMSA Balkonláda tartó ellenál az időjárási körülményeknek, így alkalmas kültéri használatra. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. Állítható szerkezetének köszönhetően, bárhová elhelyezhető.


Emsa Növénytámasz, 77cm
6 390 Ft

Az Emsa Növénytámasz 77 cm-es magasságával ideális választás futó növényeihez. Kétrészből áll, melyek rögzítő klipekkel vannak összekapcsolva.


Emsa TERRA GRANDE Virágalátét, 57x27 cm
3 390 Ft

Az EMSA TERRA GRANDE Virágalátét, 57×27 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. A terracotta/fekete színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


Mazzei Eurico 40 Műanyag virágláda, 2db-os
3 090 Ft

Mazzei Eurico 40 Műanyag virágláda, 2db-os ellenálló anyagból készült, így alkalmas kültéri használatra és az időjárási körülményeknek is ellenáll. A teraszon illetve a balkonon, ideális a növények tárolására és termesztésére.Terracotta színű így mégjobban passzol a külső környezethez.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
5 809 Ft

5 290 Ft

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22×26×30 cm-es méretű, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.


Stefanplast Rattan hatású virágláda, 50 cm
2 490 Ft

Egy balkonnak kiváló dísze lehet ez a szép rattan hatású virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is. Belső víztartállyal van felszerelve. Nagyon praktikus ha több időt van távol otthonától vagy ha egyszerűen nincs elegendő ideje a virágok napi gondozására.


TimeLife Kerámia, 3db
4 090 Ft

TimeLife Kerámia, 3db ideális dísze lehet konyhájának. A kerámia edény kiválóan alkalmas növekvő gyógynövények, fűszerek tárolására. Felülete krétával írható, így könnyen meg lehet különböztetni a cserepek tartalmát.


Emsa CASA MESH Virágláda, 30 x 31 cm
15 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A stílusos megjelenésű Emsa CASA MESH virágláda nagyobb méretű növények számára is ideális. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. Öntözőrendszerrel ellátva.


Emsa City Függő Virágcserép, 20cm
3 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Emsa City Függő Virágcserép* egy hagyományos, 20 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült, a horgok segítségével könnyen rögzítheti ezzel bájos kertet varázsolva erkélyére.


Emsa CASA MESH Balkon cserép, 30 x 30 cm
6 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A stílusos megjelenésű Emsa CASA MESH balkon cserép igazi dísze lehet erkélyének. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is ideális. Tökéletes választás növények tárolására és termesztésére. Praktikus rögzítő technológiája maximális stabilitást biztosít.


Scheurich 250 Globe Kültéri plast, 30 cm
7 390 Ft

6 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Scheurich kültéri virágtartó kiváló minőségű anyagának köszönhetően ideális kültéri használatra is. Gránithoz hasonlító megjelenése letisztultságot, modernitást sugároz. Méreteinek köszönhetően nagyobb növényekhez is megfelelő.


Emsa SIENA NOBILE Virágtartó
4 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA SIENA NOBILE Virágtartó lehetővé teszi, hogy a házban is megfelelő körülmények között tarthassuk növényeinket. Kiváló minőségű műanyagból készült, valamint teljesen vízálló, így nem kell aggódni a kifolyó víz miatt. Tökéletes választás beltéri szobanövényekhez.


Emsa CITY 20 Virágtartó, 20 cm
3 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA CITY Virágtartó, 20 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. A letisztult külsőnek köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm
3 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

NOHEL GARDEN Finezia Rattan hatású Virágtartó, 47 cm kiváló dísze lehet a lakás bármely helyiségének. A virágtartó belsejében található egy műanyag táróló, amelybe ültethetünk közvetlenül, vagy cserepestől virágot. Tökéletes választás a növényeihez.


Emsa CITY Balkon cserép, 30 x 30 cm
4 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A stílusos megjelenésű Emsa CITY balkon cserép igazi dísze lehet erkélyének. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is ideális. Tökéletes választás növények tárolására és termesztésére. Praktikus rögzítő technológiája maximális stabilitást biztosít.


Emsa CITY Balkonláda, 60 x 30 cm
7 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A stílusos megjelenésű Emsa CITY balkonláda igazi dísze lehet erkélyének. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is ideális. Tökéletes választás növények tárolására és termesztésére. Praktikus rögzítő technológiája maximális stabilitást biztosít.


Emsa Balkonláda, 50 cm
3 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA Balkonláda, 50 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. Fekete színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


Emsa City Virágtartó, 30 cm
3 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA City Virágtartó ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. A letisztult külsőnek köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


Emsa Classic City Virágcserép, 40cm
5 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Emsa Classic City Virágcserép hagyományos, 40 cm-es, műanyag cserép. Egyszerű, kiváló minőségű, időjárásálló anyagból készült. Ideális növénytermesztéshez, kültéren és beltéren egyaránt.


Emsa Classic City Virágcserép, 40x53cm
7 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Emsa Classic City Virágcserép* egy hagyományos, 40×53 cm-es, műanyag cserép. **Időjárásálló anyagból készült így kültéren és beltéren is egyaránt használható.


Emsa FUCHSIA Locsolókanna, 1,5 l
3 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA FUCHSIA Locsolókannával a gyermekek is átélheti a kertészkedés apró örömeit. Kiváló minõségi műanyagból készült. A kannába vizet vagy tápoldatot is tehetsz, így minden kéznél lesz, ha meg szeretnéd öntözni a növényeidet.


Emsa Fuchsia Vízpermetező, 0,7 l
3 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA Fuchsia Vízpermetező, 0,7 l minõségi műanyagból készült. Az erőstől a gyengéig állítható vízsugár inenzitása. Használható az orchidea és tillandisa permetezéséhez.


Emsa TRIO Fűszernövény nevelő készlet
10 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az EMSA TRIO Fűszernövény nevelő készlettel otthonában termesztheti kedvenc fűszernövényeit. A növények tárolása mellett azok optimális vízellátásáról is gondoskodik. A különleges tartó akár heteken keresztül önállóan látja el a szükséges vízmennyiséggel a fűszer- és gyógynövényeket. Az erős műanyagborítású virágtartón egy praktikus jelzőrendszer mutatja az aktuális folyadékszintet.


Mazzei Eurico 50 Műanyag virágláda
2 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mazzei Eurico 50 műanyag virágláda ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. Tökéletes választás a növények tárolására és termesztésére. A terracotta színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Levendulás, 3db
4 645 Ft

3 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Nohel Garden Virágtartó, Levendulás, 3db, tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Stílusa letisztult és időtlen, bármilyen környezetbe beleillik. Alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. Különböző méretűek: 11cm, 13cm, 15 cm, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon.


NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db
5 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

NOHEL GARDEN Virágtartó, Rózsás, 3 db alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 22/26/30 cm szélességűek, így kényelmesen elférnek konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.


Planta Fali fonott virágtartó, 4 db
6 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Planta Fali fonott virágtartó, 4 db stílusos dísze lehet otthonának növényeivel. Kiváló kiegészítője a lakás vagy terasz napos részének.


Planta Kerámia kaspószett
6 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Harmonikus, természet ihlette Planta kerámia kaspószett, melyben ideálisan termeszthetők a kisebb dísz- vagy konyhakerti növények. A kaspók fényes kerámiabevonata ötvöződik a rusztikus kőanyaggal. A stílusos tálcában optimálisan rendbentarthatók.


Planta Virágtartó, 13 cm
2 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Planta Virágtartó, 13 cm alkalmas különböző, akár szárított virágok tárolására is. 13 cm átmérőjű, így kényelmesen elfér konyhaasztalon, szekrényen, kávézóasztalon. Letisztult rózsa mintájával időtlen dísze lehet otthonának.


Prosperplast Lofly 18,8 l virágcserép
2 451 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag virágcserép 18,8 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Prosperplast Lofly 27,3 l virágcserép
2 328 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag virágcserép 27,3 l űrtartalommal, amely a virágcserép csomagolása is lehet. Egyszerű alakítással virágcserepet varázsolhat belőle, a nem megerősített alján lévő nyílások átütésével.


Prosperplast Virágcserép Classic 30 cm
1 958 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 30 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép Classic 35 cm
2 451 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 35 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép Classic 40 cm
3 067 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A klasszikus virágcserép, 40 cm átmérővel tartós műanyagból készült. Így ideális a beltéri és kültéri használatra és kis súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható bárhol is van rá szükséged.


Prosperplast Virágcserép DKWT 42 l
2 451 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A nagyméretű műanyag terrakotta virágtartó egy négyzet alakú kialakٳtással rendelkezik, és 42 literes térfogatot kínál. Alkalmas otthonra, de erkélyre, teraszra vagy kertbe is.


Scheurich 250 Globe virágtartó, 40 cm
11 090 Ft

9 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Scheurich 250 Globe egy 40 cm átmérőjű műanyag virágtartó, elsősorban kültéri használatra. A scheurich márkatermékek közé tartozó tartó kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült, fagy-és Uv-álló, kaspó időtálló választás mindenkor. Kialakítása stílusos az elegánsan ívelő peremeknek köszönhetően. Dobja fel vele kertje, vagy terasza hangulatát!


Scheurich 252 Wave Globe Blow kültéri műanyag virágtartó, 40 cm
10 090 Ft

8 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

40 cm átmérőjű Scheurich 252 Wave Globe Blow egy kültéri használatra készült műanyag virágtartó. Az erkélyen, a teraszon és a kertben egyaránt mutatós e vastag falú, speciális formájú virágedény. A scheurich márkatermékek közé tartozó tartó kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült, így időtálló választás mindenkor. Benne egyszerre többféle növény helyezhető el, így biztosan feldobja majd kertjét, vagy teraszát!


Scheurich 730 Kaspó, 20 cm
4 390 Ft

4 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Scheurich 730 kaspó lehetővé teszi, hogy a házban is megfelelő körülmények között tarthassuk növényeinket. Kiváló minőségű kerámiából készült, valamint teljesen vízálló, így nem kell aggódni a kifolyó víz miatt. Tökéletes választás beltéri szobanövényekhez.


Scheurich 730 Kaspó, 23 cm

Scheurich 730 Kaspó, 23 cm

Értékelés: 5
5 590 Ft

5 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Scheurich 730 kaspó lehetővé teszi, hogy a házban is megfelelő körülmények között tarthassuk növényeinket. Kiváló minőségű kerámiából készült, valamint teljesen vízálló, így nem kell aggódni a kifolyó víz miatt. Tökéletes választás beltéri szobanövényekhez.


Scheurich 800 Kaspó, 23 cm

Scheurich 800 Kaspó, 23 cm

Értékelés: 5
4 490 Ft
4 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Scheurich 800 kaspó lehetővé teszi, hogy a házban is megfelelő körülmények között tarthassuk növényeinket. Kiváló minőségű kerámiából készült, valamint teljesen vízálló, így nem kell aggódni a kifolyó víz miatt. A klasszikus megjelenésű virágtartó tökéletes választás beltéri szobanövényekhez.


Scheurich 994 Kaspó, 18 cm
4 390 Ft

3 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Scheurich 994 kaspó lehetővé teszi, hogy a házban is megfelelő körülmények között tarthassuk növényeinket. Kiváló minőségű kerámiából készült, valamint teljesen vízálló, így nem kell aggódni a kifolyó víz miatt. Szép színeinek köszönhetően barátságos légkört teremt az egész lakásban.