J.A.D. TOOLS Virágcserép SUNNY 350 mm
8x

J.A.D. TOOLS Virágcserép SUNNY 350 mm

5 090 Ft

A kerek virágcserép kiváló minőségű műanyagból készült, egy sávban napraforgókkal díszített, beltérre és kültérre egyaránt alkalmas. Átmérője 35 cm, könnyen karbantartható.

Forgalmazó: MALL
Prosperplast Virágláda Rato Case, 17 l, antracit
103x

Prosperplast Virágláda Rato Case 17 l

5 090 Ft

További ajánlat 3 715 Ft

Műanyag virágláda Rato Case, 17 literes űrtartalommal, a öntözőrendszerének köszönhetően segít a növényekről való gondoskodásban. Alkalmas belső használatra az otthonodban és külső használatra a balkonon és a teraszon.

Forgalmazó: MALL
Rojaplast Kerti asztal
67x

Rojaplast Kerti asztal

16 490 Ft

Rojaplast Kerti asztal praktikus kiegészítője lesz kertjének. Az asztal egy alsó polccal is rendelkezik ezáltal kertészkedéshez szükséges eszközeinket könnyedén tárolhatjuk rajta. A fenyőfából készült asztal felső lapja fémlemezzel rendelkezik ezzel biztosítva a könnyű tisztíthatóságot.

Forgalmazó: MALL
Lamela Műanyag kaspó, lábakkal, ROMA, 29 cm, fekete
19x

Lamela Műanyag kaspó, lábakkal, ROMA, 29 cm

5 490 Ft

Bármilyen belső tér gyönyörű kiegészítőjévé válik, és kiemeli a virágok szépségét – egy modern műanyag virágcserép A 3 lábon álló Lamela ROMA 29 cm-es ízléses kialakítású és újrahasznosított műanyagból készül legfeljebb 40% fa keveréke. Színe UV-álló, a tál ellenáll a gyakori karcolásoknak, és műanyag rostély biztosítja a növény nedvességtartalmát. 23 cm magasságú és 29 cm átmérőjű.

Forgalmazó: MALL
Lamela Műanyag virágtál lábakon ROMA 40 cm, fekete
18x

Lamela Műanyag virágtál lábakon ROMA 40 cm

7 890 Ft
Utolsó darab!

Bármilyen belső tér gyönyörű kiegészítőjévé válik, és hangsúlyozza a virágaid szépségét – a Lamela ROMA 40 cm 3 lábon modern műanyag virágtál ízléses kialakítású, és újrahasznosított műanyagból készült legfeljebb 40% fa keverékével. A színe UV-álló, a tál ellenáll a mindennapi karcolásoknak, és műanyag rostélya biztosítja a növény nedvességét. Magassága 25 cm, átmérője 40 cm.

Forgalmazó: MALL
nabbi Műanyag virágcserép DUC600T 60 cm - antracit

nabbi Műanyag virágcserép DUC600T 60 cm - antracit

11 238 Ft
Utolsó darab!

A szögletes műanyag virágcserép DUC600T 60 cm egész éves használatra alkalmas, akár beltéren, akár kültéren. Gyönyörű antracit kialakításának köszönhetően tökéletesen megállja a helyét a teraszon, a kertben, az erkélyen vagy a nappaliban, vagy bárhol, ahol csak gondolja. Kiváló minőségű és…

Partnerünktől: nabbi
shumee Magas műfű egy edényben

shumee Magas műfű egy edényben

12 420 Ft
Ingyen szállítás

A magas fű alternatívája azoknak, akik kedvelik a zöld belső teret, de nincs kezük a növények fenntartására. A műfűnek nagyon élénk színe van, ezért tökéletesen utánozzák a természetes növényzetet. A műfű nem igényel különösebb gondozást és könnyen tisztítható. A cserepes mesterséges növények sok év

Partnerünktől: Shumee
Heidrun virágláda, 100 cm
39x

Heidrun virágláda, 100 cm

8 390 Ft

A nagy, 100 cm hosszú Heidrun ládától nem kell félnie, hogy a virágainak kicsi területe lenne. Az emelt oldalaialsó tál, ami a tartozékaaz Ön teraszán az első helyezést érdemli.

Forgalmazó: MALL
Rojaplast Virágtartó, EUR PALETA, természetes
27x

Rojaplast Virágtartó, EUR PALETA, természetes

13 790 Ft

Virágcserép A Rojaplast EUR PALLET natural stílusos módja annak, hogy az összes virágot együtt tárold. FSC-tanúsítással ellátott fenyőfa biztosítja, hogy a felhasznált anyag jó minőségű és egészséges. Ezen túlmenően a palettát saját ízlésed szerint lefestetheted, így tökéletesen illeszkedik minden helyre.

Forgalmazó: MALL