Carl Zeiss 3D VR szemüveg, One Plus

Értékelés: 4,1 65 értékelés Márka: Carl Zeiss Katalógus száma: 929607

Carl Zeiss 3D VR szemüveg, One Plus

Élvezze a játékokat 3D-ben a virtuális valóság technológia, és a Carl Zeiss 3D szemüveg segítségével! A VR szemüveg lehetőséget ad a játékok megtapasztalására olyan módon, amely eddig nem volt lehetséges. Csatlakoztassa okostelefonjához, és adja át magát az élményeknek. További információ

7590
4.1 65

7 590 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 929607

Leírás

Termékleírás

A Carl Zeiss 3D VR szemüveg jellemzői:

Tökéletes megjelenés

A Carl Zeiss 3D VR szemüveg a kiterjesztett valóságot teljes tisztaságban jeleníti meg, éles képet kaphatunk a szemüveg közepétől egészen a széléig.

Igazi élmény

A 360°-ban észlelhető panorámával és minőségi megjelenéssel teljesen átélhetjük a kiterjesztett valóság egyedi és lenyűgző világát.

Könnyed használat

A lencsék előre beállítottak és a legtöbb távolságot lefedik, ezáltal nincs szükség azok módosítására, használatát megkönnyíti.

Szemüveggel is használhatja

Kialakításának köszönhetően lehetősége van szemüveggel is használnia, így nem kell lemondania az élményről.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szín

Szín

fekete/fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.