KONDELA Kirakat Royal W4D - Északi fehér fenyő / vadtölgy

KONDELA Kirakat Royal W4D - Északi fehér fenyő / vadtölgy

Száma: 9250018
Közvetlenül partnerünktől
A ROYAL W4D vitrin két üvegajtós és két tömörajtós polcos vitrin, amely a Royal modellcsalád egyéb elemeivel kombinálható. A Royal rendszer egy elegáns, angol stílusban készült szektorkészlet, melyet igények és elképzelései szerint rendezhet el. A készlet nappaliba, hálószobába vagy étkezőbe is… További információ
93 247 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2023.6.08 - 2023.6.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9250018

Leírás

A ROYAL W4D vitrin két üvegajtós és két tömörajtós polcos vitrin, amely a Royal modellcsalád egyéb elemeivel kombinálható. A Royal rendszer egy elegáns, angol stílusban készült szektorkészlet, melyet igények és elképzelései szerint rendezhet el. A készlet nappaliba, hálószobába vagy étkezőbe is elhelyezhető. A gyártáshoz használt anyag laminált DTD, fehér északi fenyő színváltozatban, kiegészítve egy vadtölgy színű dekorcsíkkal. Az ajtók és fiókok fém fogantyúkkal vannak felszerelve. A talp magassága 9 cm, a belső polcok anyagvastagsága 1,5 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.