Scooter víz alatt Trident, fehér

Scooter víz alatt Trident, fehér

Száma: 100059556017
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
A TRIDENT egy víz alatti robogó két motorral és két propellerrel, amely alkalmas a nagyközönség és a hivatásos búvárok számára. További információ
310 980 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Diveland HU

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100059556017

Leírás

A TRIDENT víz alatti robogó műszaki paraméterei arra predesztinálják ezt a készüléket, hogy rendkívüli szórakozást nyújtson a vízben és új víz alatti világokat fedezzen fel.

A kiemelkedő paraméter különösen az elérhető mélység, amely magasabb, mint a hasonló árkategóriájú személyi víz alatti robogóké. Előnye a két sebességfokozat közötti választás. Az első inkább a csendes utazásra szolgál, miközben megfigyeli a víz alatti környezetet. A második sebességfokozat ekkor alkalmas arra, hogy gyorsabban haladjon egyik helyről a másikra, vagy hogy maximális szórakozást nyújtson a vízben.

Mindig tartsa szem előtt, hogy a menetsebességre és az akkumulátor töltésenkénti élettartamára megadott értékek normál körülményekre vonatkozó átlagértékek. Ez különböző fizikai körülményektől függ, mint például a felhasználó súlya, felszereltsége más búvárkellékekkel, a vezetés módja stb.

  • Ez a kétmotoros víz alatti készülék a nagyközönségnek és a hivatásos búvároknak egyaránt szól.
  • A Trident előnye a kétsebességes meghajtás, ahol lassan haladhat a víz alatti világ tökéletes megtekintéséhez és gyorsan az utazás örömére.
  • A kompakt méreteivel a Trident elegendő energiával rendelkezik, és a semleges vagy enyhén pozitív felhajtóerőnek köszönhetően elkerülhető a készülék spontán süllyedésének veszélye.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.