NERF Super Soaker Piraňa
2 500 Ft

Lepd meg az ellenfeled a kompakt és könnyű Nerf Super Soaker Pirája blasterrel. A fegyver egy kézzel való elsütésre lett optimalizálva. Nem kell pumpálni, elég csak megtölteni vízzel és meghúzni a ravaszt.


NERF Super Soaker Floodtastic 4 db fegyver
9 511 Ft

7 910 Ft

Szett az igazi vízi csatához. A Nerf Super Soaker Floodtastic négyes csomagolás 2 nagyobb pumpálós blastert és 2 kisebb kézi vízipisztolyt tartalmaz. Ezzel a szettel sok vizes szórakozásban lehet részed!


NERF Super Soaker Barracuda
7 042 Ft

6 270 Ft

Lepd meg az ellenfeleid a vízi csata közben a kétkezes és két tartályos blasterrel. A Nerf Super Soaker Barracudában akár 1 liter víz is elfér. Töltsd meg a vízipisztolyod és kezd el jó erősen pumpálni. Győzd le az ellenfeled a dupla vízsugárral.


BuzzBee Viper vízipisztoly
5 020 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Viper vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


BuzzBee Outlaw vízipisztoly
5 020 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Outlaw vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


Addo Addo Hurricane Warrior vizipisztoly
3 760 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 10 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.


BuzzBee Drench Force Aqua Wheel vízipisztoly
3 760 Ft

Ez a gyerek vízipisztoly a forgó kerék segítségével óriási hatótávra képes. A BuzzBee Aqua Wheel elsőosztályú élményt ad bármilyen vízi csatában. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot és mókát biztosít.


BuzzBee Drench Force vízipisztoly
6 270 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Drench Force vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


BuzzBee Drench Force vízipisztoly
6 270 Ft

A BuzzBee Double Drench megbízható, nagy víztartályú vízipisztoly, állítható vízsugárral. Elsőosztályú élményt ad bármilyen vízi csatában. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


BuzzBee Steady Stream X vízipisztoly
5 650 Ft

A BuzzBee Steady Stream X egy könnyű vízipisztoly, mindig első osztályú élményt nyújt minden víz csatában a megbízhatóságával, gyorsaságával és egyszerű műanyag felépítésével. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


BuzzBee vizi pisztoly Shark
6 270 Ft

A műanyag kidolgozásának köszönhetően megbízható és könnyű, pontos BuzzBee márkájú vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. A szórakozás bárhol elkezdődhet! A cápa remek fegyver a parkban, strandon és a kertben is. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot szolgáltat.


Addo Addo Jet Stream vizipisztoly
1 190 Ft

868 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 6 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.


Addo Addo Tornado Trooper vizipisztoly
3 130 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 7 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.


Dohany 427 Vízipisztoly 2 tartállyal
3 690 Ft

3 380 Ft

Színes vízipisztoly 2 tartállyal egy remek játék a nyári időben. A vízipsztoly 2 tartozék tartályt is tartalmaz, melynek köszönhetően több vizet tud tárolni, így a gyermekek tovább játszhatnak vele. Ez a játék nagyon kedvelt főleg a strandokon, de otthon, az udvaron és kertben is, ahol a gyermek a nyári játékok alatt felfrissülésre vágyik.