NERF Fortnite Snobby Shotty
7 190 Ft 6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fortnite TS-R-t a Fortnite Battle Royale ihlette, amely a népszerű videojáték színeit és megjelenését másolja! Élvezd a szabadtéri szórakozást a vízi kabátoddal, és ne félj, hogy nedves lesz. Ez a Nerf Super Soaker Water Blaster akár 1 liter vizet is tartalmazhat.

NERF SuperSoaker Fortnite HC E
4 990 Ft

A Fortnite HC E-t a népszerű Fortnite videojátékban használt wacko inspirálta, a kedvenc videojátékával másolva a színeket és a sima megjelenést! Élvezd a szabadtéri szórakozást a vízi kabátoddal, és ne félj, hogy nedves lesz. Ez a Nerf Super Soaker Water Blaster akár 0,2 liter vizet is tartalmazhat.

NERF Super Soaker Piraňa

NERF Super Soaker Piraňa

Értékelés: 5
2 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lepd meg az ellenfeled a kompakt és könnyű Nerf Super Soaker Pirája blasterrel. A fegyver egy kézzel való elsütésre lett optimalizálva. Nem kell pumpálni, elég csak megtölteni vízzel és meghúzni a ravaszt.

NERF Super Soaker Barracuda
7 042 Ft 5 790 Ft

Lepd meg az ellenfeleid a vízi csata közben a kétkezes és két tartályos blasterrel. A Nerf Super Soaker Barracudában akár 1 liter víz is elfér. Töltsd meg a vízipisztolyod és kezd el jó erősen pumpálni. Győzd le az ellenfeled a dupla vízsugárral.

Addo Addo Tornado Trooper vizipisztoly
3 090 Ft 2 990 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 7 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

BuzzBee Viper vízipisztoly
5 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Viper vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.

Addo Addo Hurricane Warrior vizipisztoly
3 790 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 10 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

BuzzBee Drench Force Aqua Wheel vízipisztoly
4 190 Ft

Ez a gyerek vízipisztoly a forgó kerék segítségével óriási hatótávra képes. A BuzzBee Aqua Wheel elsőosztályú élményt ad bármilyen vízi csatában. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot és mókát biztosít.

BuzzBee vizi pisztoly Shark
6 990 Ft

A műanyag kidolgozásának köszönhetően megbízható és könnyű, pontos BuzzBee márkájú vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. A szórakozás bárhol elkezdődhet! A cápa remek fegyver a parkban, strandon és a kertben is. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot szolgáltat.

Addo Addo Jet Stream vizipisztoly
1 190 Ft 890 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 6 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

Dohany 427 Vízipisztoly 2 tartállyal
3 690 Ft 3 590 Ft

Színes vízipisztoly 2 tartállyal egy remek játék a nyári időben. A vízipsztoly 2 tartozék tartályt is tartalmaz, melynek köszönhetően több vizet tud tárolni, így a gyermekek tovább játszhatnak vele. Ez a játék nagyon kedvelt főleg a strandokon, de otthon, az udvaron és kertben is, ahol a gyermek a nyári játékok alatt felfrissülésre vágyik.

BuzzBee Drench Force vízipisztoly
6 690 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Drench Force vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.

BuzzBee Drench Force vízipisztoly
6 690 Ft

A BuzzBee Double Drench megbízható, nagy víztartályú vízipisztoly, állítható vízsugárral. Elsőosztályú élményt ad bármilyen vízi csatában. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.

BuzzBee Outlaw vízipisztoly
5 490 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Outlaw vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.

BuzzBee Steady Stream X vízipisztoly
6 290 Ft

A BuzzBee Steady Stream X egy könnyű vízipisztoly, mindig első osztályú élményt nyújt minden víz csatában a megbízhatóságával, gyorsaságával és egyszerű műanyag felépítésével. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.