Thermos Stílus Thermos egy csésze ételhez - piros 710 ml

Thermos Stílus Thermos egy csésze ételhez - piros 710 ml

Száma: 100011654399
Közvetlenül partnerünktől
A Style Cup-Thermos egy rozsdamentes acélból készült, vákuum-szigetelt termosz, amely kettős bőrű, hőre húzott testből, kupakból és szigetelt csészéből áll . . További információ
14 940 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 4 db

2021.5.19 - 2021.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100011654399

Leírás

A Style Cup-Thermos egy rozsdamentes acélból készült, vákuum-szigetelt termosz, amely kettős bőrű, hőre húzott testből, kupakból és szigetelt csészéből áll . Ez a termosz széles torkával rendelkezik, amely biztosítja a termoszok könnyű feltöltését, szedését és karbantartását. A vízhatlan záróelem perforált a termoszok könnyed megnyitásához és zárásához . A szigetelt pohár külső oldala rozsdamentes acélból készült, a belső tartós műanyag . A rendszer egésze kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik . A termosz könnyű, kompakt és BPA-mentes is . paraméterek:
  • térfogat: 710 ml,
  • magassága: 185 mm,
  • átmérő: 95 mm,
  • nyakátmérő: 70 mm,
  • súly: 365 g,
  • melegen tart: 9 óra folyadék **,
  • tartsa hűvös: 12 óra folyadék **.

** A szigetelési teljesítmény mérését tiszta vízzel végezzük. A meleg / hideg termosz eltarthatósága az élelmiszer hőteljesítményétől függ. Elmondható, hogy minél több vizet tartalmaz az élelmiszer, annál magasabb a termikus kapacitása, és minél hosszabb ideig tart a meleg / hideg termoszban. Például: a leves melegebb / hidegebb marad, mint a rizs. A meleg / hideg termosz főzési ideje meghosszabbítható a termosz forró / hideg vizes főzőlapjainak előmelegítésével / hűtésével.

csomagolás: termoszok élelmiszerekhez 710 ml
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.