PHILIPS ON TAP AWP3753/10 szűrőrendszer csaptelepre ultraszűréssel, függőleges
19 290 Ft 17 990 Ft

Újdonság

Philips szűrőrendszer csaptelepre történő rögzítéssel és időzítővel, ami emlékeztet a szűrőcsere szükségességére. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0, 01μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

Laica FLOW'N GO Szűrőpalack
8 890 Ft

Szűrőpalack Laica Flow´N GO otthoni használatra és ivóvíz szűrésére szolgál. Egy szűrő élettartama 30 nap, vagy körülbelül 120 liter átszűrt víz. A szűrő manuális élettartam mutatóval rendelkezik.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2918/10, fehér
4 890 Ft 4 790 Ft

Újdonság

A vízszűrő kancsó 2,5 literes űrtartalommal hatékonyan csökkenti a illékony anyagok, mikro-műanyagok, peszticidek és a klór és ólom akár 99 %-t. Philips vízszűrő kancsó AWP2918/10, fehér, fedéllel a por ellen, amely megakadályozza a por bekerülését.

Laica Filtr Fast Disk 3 db
3 990 Ft

Csereszűrő FAST DISC a FLOW'N GO szűrőpalackba ezüstözött aktív szén segítségével szűri az ivóvizet. Csökkenti a klórtartalmat, megőrzi a vízben lévő ásványi anyagokat.

Laica Bi-Flux M3M MineralBalance Vízszűrőbetét, 3 db
5 290 Ft

Laica Bi-Flux M3M MineralBalance vízszűrőbetét segítségével fenntartható az ásványi anyagok egyensúlya a vízben, mint például a kalciumé és a magnéziumé, eközben csökkenti a klór és egyéb származékok tartalmát. Hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

BWT Egész évre elegendő cserélhető vízszűrők + sport kulacs
18 990 Ft

A csomag tartalma 12 db BWT szűrő, mely egész évben kitart. BWT vízszűrők egyedülálló szabadalmaztatott technológiával rendelkeznek, megszűrik a magnéziummal dúsított vizet. A vízszűréssel eltávolítjuk az olyan káros anyagokat, mint az ólom, kadmium, cink és réz. A csomagban egy ingyen sport kulacsot találsz.

Laica Bi-Flux C3M Coffee & Tea Vízszűrőbetét, 3 db
6 490 Ft

Laica Bi-Flux C3M Coffee & Tea vízszűrőbetét kifejezetten a kávé és tea készítéséhez készült, mely lágy vizet ad és egyben megkíméli a háztartási gépeket a vízkövesedéstől. 30 %-kal hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

BRITA Classic Patron, 3 db

BRITA Classic Patron, 3 db

Értékelés: 4,7
6 890 Ft

A Brita Classic 3 db szűrőpatron tiszta vizet csinál a csapvízből , csökkenti a vízben az alumíniumot és nehézfémeket, csökkenti a vízkőképződést, ideális mosó és mosogatógéphez.

BRITA Pack 3 MAXTRAplus PO

BRITA Pack 3 MAXTRAplus PO

Értékelés: 4,8
6 390 Ft

Tartalék vízszűrő Brita Pack 3 MAXTRAplus PO. A csomagolás 3 darabot tartalmaz.

Laica MikroPLASTIK-STOP vízszűrő kancsó
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vízszűrő kancsó Laica MikroPLASTIK-STOP kettős szűrőrendszerrel rendelkezik a vízben lévő mikroplasztikus részecskék csökkentésére. Ezenkívül csökkenti a nehézfémeket, a klórt, a mésztartalmat, a herbicideket és a peszticideket. A mechanikus kijelző jelzi a Bi-flux szűrő állapotát.

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét, 3db
4 390 Ft

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét biztosítja a víz kellemes, kristálytiszta ízét. A vízszűrőkre erősíthető patron csökkenti a vízben a szennyező anyagok mennyiségét, valamint gondoskodik az ivóvíz megfelelő mennyiségű magnézium-ion tartalmáról. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz.

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét, 9 db
14 990 Ft 12 990 Ft

2 év garancia

BWT Mg2+ Vízszűrőbetét biztosítja a víz kellemes, kristálytiszta ízét. A vízszűrőkre erősíthető patron csökkenti a vízben található szennyező anyagok mennyiségét, valamint gondoskodik az ivóvíz megfelelő mennyiségű magnézium-ion tartalmáról. A csomag 9 db szűrőbetétet tartalmaz.

Laica Bi-Flux N3N NITRATE Vízszűrőbetét, 3 db
5 290 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Laica Bi-Flux N3N NITRATE vízszűrőbetét egyedülálló, 5 lépéses szűrési technológiával rendelkezik. 30 %-kal hatékonyabban szűri át a víz tartalmát, mint a hagyományos szűrők. A csomag 3 db szűrőbetétet tartalmaz, egy szűrőbetéttel hatékonyan 150 l-t szűrhetünk át.

Laica J81EC Róma NB XXL Vízszűrő kancsó
7 190 Ft

LAICA Róma NB XXL Vízszűrő kancsó segítségével csapvize egészségesebb és tisztább lesz, így nem kell többet a környezetszennyező műanyag palackos vizekért nyúlnia a boltokban. 3,7 literes űrtartalma miatt megfelelő választás akár nagyobb háztartások számára is.

DAFI Classic Standard pótszűrő 2 db
2 390 Ft

Cserélhető pótszűrő a DAFI vízszűrő kancsókba. A szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Alkalmas a Classic jelölésű vízszűrő kancsókba.

BRITA Aluna Memo fehér 2,4 L (beleértve a 3MX+)
8 090 Ft

A vízszűrő kancsó teljes kapacitása 2,4 liter, 1,4 liter víz átszűrése alkalmas. A Brita Aluna Memo fehér, elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik és mosogatógépekhez alkalmas. A csomagolás kancsót és három szűrőt tartalmaz.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2900/10, fehér
5 590 Ft 5 390 Ft

Újdonság

A vízszűrő kancsó 2,5 literes űrtartalommal hatékonyan csökkenti a illékony anyagok, mikro-műanyagok, peszticidek és a klór és ólom akár 99 %-t. Philips vízszűrő kancsó AWP2900/10, fehér, fedéllel a por ellen, amely megakadályozza a por bekerülését, valamint ergonomikus markolattal rendelkezik a kényelmes munka érdekében.

Orion szűrőkancsó Carbo 2,4 l
5 590 Ft

A szűrőkancsó ideális formában készíti el a vizet minden italhoz és főzéshez. Az ötszintű szűrés csökkenti a víz keménységét, klórt, ólmot, cinket, rezet, némely gyomirtót és növényvédő szert, kellemetlen szagokat.

MAXXO Csere vízszűrő, 3+1

MAXXO Csere vízszűrő, 3+1

Értékelés: 4,5
4 790 Ft 4 490 Ft

Maxxo Csere vízszűrő, 3+1 kompatibilis a BWT, LAICA Biflux, Brita Maxtra rendszerekkel. A szűrők alkalmazása csökkenti a vízben levő klórtartalmat, és annak szerves vegyületeit. Kiszűri a mészkő, a cink, a higany, a réz és a növényvédő szerek és gyomirtók maradványait, az idegen szagok okozóit, és a zavarosságot okozó vegyületeket.

Laica MikroPLASTIK-STOP szűrő
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vízszűrő Laica MikroPLASTIK-STOP több mint 99,5 % -al csökkenti a ≥ 0,1 μm nagyságú mikroplasztokat. Kb. 1000 liter vizet szűr át, ami 12 hónapnak felel meg.

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PL

Értékelés: 4,5
5 190 Ft

Tartalék vízszűrő Brita Pack 2 MAXTRAplus PL. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Laica Aida vízszűrő kancsó, 2,3l
5 990 Ft 5 290 Ft

Laica Aida Víztisztító alapvető segítséget nyújt a konyhában. Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihatsz a szükséges ásványi anyagok megtartásával. Sokkal ízletesebb ételeket és italokat készíthetsz. Megkíméled magad a műanyag palackok cipelésétől, s közben hozzájárulsz egy környezettudatosabb életvitelhez is. Emellett elegendő napi tisztavíz-fogyasztással megóvhatod bőröd szépségét és egészségét. Szerkezeti felépítésének köszönhetően pedig bárhova magaddal viheted.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2915/10, kék
4 190 Ft 4 090 Ft

Újdonság

A vízszűrő kancsó 2,5 literes űrtartalommal hatékonyan csökkenti a illékony anyagok, mikro-műanyagok, peszticidek és a klór és ólom akár 99 %-t. Philips vízszűrő kancsó AWP2915/10, kék, fedéllel a por ellen, amely megakadályozza a por bekerülését.

PHILIPS Vízszűrőkanna AWP2922/10, digitális időzítő, kék
6 990 Ft 6 790 Ft

Újdonság

A 2,5 literes vízszűrő kancsó hatékonyan csökkenti az illékony anyagok, a mikroplasztika, a peszticidek és a víz klór és ólom tartalmát akár 99%-al. A Philips AWP2922/10 vízszűrőkanna, digitális időzítő, kék, digitális időzítővel van felszerelve, hogy emlékeztessen a szűrő cserére. A fedél hatékonyan megakadályozza a por bejutását. Ergonomikus fogantyú kényelmes fogással rendelkezik

BRITA Elemaris XL Meter fekete PO
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

A szűrőkanna teljes kapacitása 3,5 liter, 2,2 liter víz kiszűrése alkalmas. A Brita Elemaris XL Meter fekete PO kijelzővel, valamint elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik és mosogatógéphez alkalmas. A csomagolás kancsót és egy szűrőt tartalmaz.

BRITA Fill & Go Active 0,6l

BRITA Fill & Go Active 0,6l

Értékelés: 5
4 490 Ft

Praktikus összenyomható 0,6l-es szűrő palack mindazoknak, akik szeretnék mindenhová magukkal vinni a kiváló ízű hideg vizet. A szűrőpalack Brita Micro Disc szűrővel van ellátva, amely csökkenti a klórt és a többi szennyeződést, miközben az ásványi anyagok megmaradnak.

BRITA Fill & Go Vital 0,6l

BRITA Fill & Go Vital 0,6l

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

Függetlenül attól,hogy hol tartózkodik, az ismételten tölthető palacknak köszönhetően friss szűrt vizet fogyaszthat. Praktikus, lenyomható 0,6l-es szűrőpalack Brita Micro Disc szűrővel, amely csökkenti a klórt és a többi szennyeződést, miközben az ásványi anyagok megmaradnak.

BRITA Flow tartály vízre 8,2l PO
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A szűrőkanna teljes kapacitása 8,2 liter, 5,2 liter víz kiszűrése alkalmas. A Brita Flow tartály vízre 8,2l PO kijelzővel, valamint elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik és mosogatógéphez alkalmas. A csomagolás kancsót és egy szűrőt tartalmaz.

BRITA Marella XL memo fehér 3,5 L (beleértve 3 x MX+)
9 090 Ft

A vízszűrő kancsó teljes kapacitása 2,4 liter, 1,4 liter víz átszűrése alkalmas. A Brita Marella XL Memo fehér 3MX+ elektronikus szűrőcsere-kijelzővel rendelkezik és mosogatógépekhez alkalmas. A csomagolás kancsót és három szűrőt tartalmaz.

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PO

BRITA Pack 2 MAXTRAplus PO

Értékelés: 5
4 890 Ft

Tartalék vízszűrő Brita Pack 2 MAXTRAplus PO. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

DAFI Classic Mg+ tartalék szűrő, 1 db
2 390 Ft

A tartalék szűrő akár 150 liter vizet is átszűrhet a szűrőedényekbe. Dafi Classic Mg+ tartalék szűrő, 1 db magnézium-ionokkal dúsítja a vizet , javítja az utóízét és eltávolítja a nehézfémeket. Javít a víz pH értékén. A szűrő nem tartalmaz BPA-t. Unimax és Brita Maxtra szűrő kancsókhoz ajánlott.

DAFI Omega unimax vízszűrő kancsó 4 l, fehér
8 390 Ft

A DAFI Omega unimax vízszűrő kancsó eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. A LED jelzővel is el van látva, ami időben figyelmeztet, hogy mikor kell kicserélni a szűrőt. Könnyen feltölthető még a tető levétele nélkül is.

DAFI pH+ Classic pótszűrő 1 db
2 990 Ft

Cserélhető pótszűrő a DAFI vízszűrő kancsókba, ami beállítja a víz pH értékét és javítja az ízét. A speciális kerámia elemen keresztül történő szűrés eltávolítja a klórt a vízből és ásványi anyagokkal dúsítja.

DAFI Pótszűrő 2 db + tető vízszűrő üvegre
3 190 Ft

Dafi pótszűrő 2 db + tető vízszűrő üvegre. Az aktív szén szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Meghagyja a vízben a fontos magnéziumot és kalciumot.

DAFI Vízszűrő üveg 0,5 l + 1 db szűrő
3 190 Ft

Praktikus, könnyű és könnyen magaddal vihető vízszűrő üveg 0,5l, ami segít betartani a napi ajánlott folyadékbevitelt. Az aktív szén szűrő eltávolítja a nemkívánatos anyagokat, mint az ólom, higany, klór, eltávolít minden szennyeződést és beállítja a víz keménységét, illetve a pH értékét. Meghagyja a vízben a fontos magnéziumot és kalciumot.

Laica Filtr Fast Disk 6 db
7 490 Ft

Csereszűrő FAST DISC a FLOW'N GO szűrőpalackba ezüstözött aktív szén segítségével szűri az ivóvizet. Csökkenti a klórtartalmat, megőrzi a vízben lévő ásványi anyagokat.

Orion Tartalék szűrő szűrőkancsóba CARBO 3 db
4 890 Ft

A szűrőkancsó tartalék szűrője csökkenti a vízkő tartalmat, eltávolítja a nem kívánt anyagokat, mint a klór, amely hatással a víz ízének és szagának tulajdonságaira.

PHILIPS Csere szűrő AWP200/10, 1 db-os csomagolás
4 190 Ft 2 690 Ft

Újdonság

Csere szűrő Philips AWP200/10. A négylépcsős mikroszűrés – nemszőtt szövetből, granulált aktív szénből, gyantából és egy másik nemszőtt rétegből áll. Csökkenti az illékony szerves vegyületeket, a peszticideket és az ólom és klór 99% -át a vízben. Csökkenti a vízkeménységet. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Csere szűrő AWP201/10, 3 db-os csomagolás
6 290 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Philips AWP201 / 10 Csereszűrők három darabos csomagban. A négylépcsős mikroszűrés – nemszőtt szövetből, granulált aktív szénből, gyantából és egy másik nemszőtt rétegből áll. Csökkenti az illékony szerves vegyületeket, a peszticideket és az ólom és klór 99% -át a vízben. Csökkenti a vízkeménységet. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Csere szűrő AWP260/10, 1 db-os csomagolás
4 190 Ft 4 090 Ft

Újdonság

Csere szűrő Philips AWP260/10. A háromfázisú ultraszűrő rendszer nemszőtt anyagból, szemcsés aktív szénből és üreges rostmembránból áll. Csökkenti a klór, illékony szerves vegyületek, peszticidek és akár 99,9% baktériumok tartalmát. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Csere szűrő AWP261/10, 3 db-os csomagolás
9 790 Ft 9 490 Ft

Újdonság

Philips AWP261 / 10 Csereszűrők három darabos csomagban. A háromfázisú ultraszűrő rendszer nemszőtt anyagból, szemcsés aktív szénből és üreges rostmembránból áll. Csökkenti a klór, illékony szerves vegyületek, peszticidek és akár 99,9% baktériumok tartalmát. Megőrzi a jótékony ásványi anyagokat.

PHILIPS Micro X-Clean szűrőpatron AWP211/10, 3 darabos csomagolás
7 890 Ft 6 390 Ft

Újdonság

Philips szűrőpatron a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Gazdaságos és kíméletes megoldás az egészségedre és az egészséges környezetre.

PHILIPS Micro X-Clean szűrőpatron AWP212/10, 6 darabos csomagolás
13 490 Ft 11 990 Ft

Újdonság

Philips szűrőpatron a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Gazdaságos és kíméletes megoldás az egészségedre és az egészséges környezetre.

PHILIPS ON TAP AWP315/10 pótszűrő ultraszűréssel
10 490 Ft 8 890 Ft

Újdonság

Csaptelepre rögzíthető Philips AWP315/10 pótszűrő. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0,01 μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

PHILIPS ON TAP AWP3754/10 szűrőrendszer csaptelepre ultraszűréssel, vízszintes
21 190 Ft 19 490 Ft

Újdonság

Philips szűrőrendszer csaptelepre történő rögzítéssel és időzítővel, ami emlékeztet a szűrőcsere szükségességére. A víznek kiváló íze lesz hozzáadott vegyszerek és káros anyagok nélkül. Csökkenti a klór, ólom, peszticidek, mikroműanyagok és a legfeljebb 0,01 μm méretű részecskék mennyiségét, ideértve a baktériumok 99,99 %-át.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2935GNT/10, zöld, 2,6l
7 790 Ft 6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.

PHILIPS vízszűrő kancsó AWP2935WHT/10, fehér, 2,6l
7 790 Ft 6 290 Ft

Újdonság

Philips vízszűrő kancsó a káros anyagoktól mentes friss és tiszta vízért. Csökkenti a klórt, a vízkövet, a nehézfémeket, a mikroműanyagot és a PFOA-t. Digitális időzítővel, hogy figyelmeztessen a szűrőcserére.