Gigaset C530 IP Vezeték nélküli telefon
52 449 Ft 24 990 Ft

2 év garancia

A Gigaset C530 IP Vezeték nélküli telefon, megkönnyíti a telefonálást. Memóriája lehetővé teszi a gyakran tárcsázott telefonszámok elmentését. Emellett olyan egyszerűen használható, hogy garantáltan senkinek nem fog gondot okozni. A hívó nevét, és egyéb információkat digitális kijelzőn olvashatja.

Gigaset DX800A Vezetékes telefon
68 210 Ft 60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Professzionális kapcsolatkezeléssel válik igazán hasznossá a Gigaset DX800A vezetékes telefon. Beépített telefonkönyv által képes névjegyeket tárolni, melyeket az automata keresési funkció segítségével könnyedén elő lehet hívni. Nagyméretű, színes TFT kijelző gondoskodik a maximális kényelemről, melyről könnyen leolvashatóak az adatok. Kiváló HD hangminőség jellemzi, melyet a hangerőszabályozó segítségével egyszerűen beállíthatjuk az optimális hangerőre. Gondos kialakításának hála, akár 6 kézibeszélővel is csatlakoztatható, ezáltal a használata több helyen is megoldható. A beépített üzenetrögzítő képes akár 55 percnyi hangüzenetet tárolni, ezáltal a nem fogadott hívások utáni üzenetekről is könnyen tájékozódhatunk. Az éjszakai üzemmód garantálja az energiatakarékosságot, ezáltal is óvva a környezetet.

Gigaset A540 IP Vezeték nélküli telefon, Szürke
16 990 Ft 16 490 Ft

Gigaset A540 IP vezeték nélküli telefon egy szürke színű, modern, asztali telefon. Segítségével könnyedén lebonyolíthatunk VoIP és analóg hívásokat de akár egyidejűleg 3 hívást is fogadhatunk, emellett 50 méteres házon belüli és 300 méteres kültéri hatótávolsággal rendelkezik. Nagyméretű gombjainak és megvilágított, jól olvasható kijelzőjének köszönhetően rendkívül praktikus kiegészítője lehet irodájának és otthonának egyaránt.