BINO Elemes gyorsvonat

BINO Elemes gyorsvonat

Értékelés: 4,5
3 490 Ft

2 520 Ft

A vonatok mindig biztonságosan eljutnak a cél állomásukra, a fa síneken vontatható ezután a gyors modern mozdony után egy végső vagon.


Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű
15 863 Ft

13 680 Ft

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű egy modern technikával működő gyermekjáték. Ez az újgenerációs játék felhőtlen szórakozást nyújt a már ebbe a gépesített világba született gyermekek számára. A távolból, táblagép segítségével, előre és hátra mozgatható, gyorsítható és megállítható.


Brio Speciális változatú vonat 2018
5 653 Ft

4 640 Ft

Figyeld ezt a BRIO csodát! Ez nem csak egy egyszerű vonat. A speciális változatú vonat kivételes az ezüst-sárga színű mozdonya miatt, melyet egy egyszerű húzással elindíthatsz. A BRIO vonat fa tartállyal ellátott, ennek megfelelő kivitelben.


Brio Tehervonat
8 215 Ft

5 980 Ft

A legújabb teherszállító vonat a BRIO vonatok közül, amelyekkel sok generáció gyerek játszott. A vonatnak kinyitható motorháztetője és két kocsija van. Az egyik fa rakománnyal és ciszterna. A BRIO tehervonat tökéletesen kompatibilis az összes BRIO Világ sorozat elemmel.


Brio Tűzoltós mentővonat

Brio Tűzoltós mentővonat

Értékelés: 4,5
7 401 Ft

6 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Tűzoltós mentővonat egy három részből álló, összekapcsolható játékvonat készlet. Már meglévő készletekhez csatlakoztatható. 3 éves kor felett ajánlott!


Brio WORLD 33319 Bariemi akció vonat
11 190 Ft

9 040 Ft

Elektromos gép vagonokkal és lámpákkal. Elemekre működő klasszikus vonat, kétirányú funkcióval, egy kocsi forgó dobbal és egy szénnel. A fények világítanak, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban van.


Hape Gép légcsavarral
8 390 Ft

7 910 Ft

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!


Hape Személyvonat gőzmozdonnyal
4 390 Ft

3 970 Ft

Eljött a reggel és itt az idő, hogy mindenki munkába menjen! Indítsd el a síneken a gőzmozdonyodat a szép piros vagonjaival, hogy biztos lehess benne, hogy mindenki időben eljut a munkájába!


Hape Tehervonat dízelmozdonnyal
4 390 Ft

3 970 Ft

Indítsd be ezt a dízel tehervonatot, hogy árut szállíthass a piacra! A vonat vagonjaiban érc-blokkok találhatók, amiket a Hape mágneses darujával ki is emelhetsz belőlük (a daru nem része a csomagnak).


Hape Tehervonat gőzmozdonnyal
4 390 Ft

3 970 Ft

Hajts ki a sínekre ezzel a klasszikus gőzmozdonyos tehervonattal! A fekete mozdony és a két fekete vagon már készen áll a szórakozásra! A vagonokban levő rakomány mágnesek segítségével átrakodható.


Hape Vonat „Dzsungeles út”
3 220 Ft

Oroszlán, tigris és elefánt. Kelj át a dzsungelen át vezető síneken, és élvezd a szórakozást a dzsungelben élő vadállatokkal. Tanuld meg felismerni az állatokat.


Hape Vonat szállítmánnyal
4 390 Ft

3 970 Ft

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.


Hape Vonat vasútállomással - kockák
4 390 Ft

4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs egy forgalmas vasútállomást az alapoktól kezdve ezzel az épületkészletével. A csörgők és a tükrök szórakoztatóak és izgalmasak a barátok és az utazók számára. Rakd fel a kalapot, és rakj rendet állomásfőnökként.


Lamps Favonat
6 281 Ft

4 760 Ft

Ez a vidám tehervonat egy mozdonyból és két vagonból áll, amelyeket színes kockák alkotnak – ezekből állatkák rakhatók ki. Ezzel a vonattal való játék fejleszti a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.


Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Értékelés: 4,5
4 040 Ft

Egészítse ki Maxim vasútkészletét a „Pendolino“ gyorsvasúttal, mellyel sok idő spórolható meg az utazás során. A vonatot erős motor, nagy sebesség, kényelem és stabilitás jellemzi. A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Maxim Szerelvény "ZOO"

Maxim Szerelvény "ZOO"

Értékelés: 5
3 000 Ft

Maxim Szerelvény „ZOO“ tökéletes és izgalmas kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A négy részből álló vonat a sok kerekének köszönhetően csak úgy suhan a pályán. Könnyedén és biztonságosan el tudod szállítani vele kedvenc állataidat a vadonba vagy akár az állatkertbe. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készültek és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Woody Modern elektromos mozdony - piros
3 407 Ft

3 110 Ft

Modern elektromos piros mozdony, amely örömet szerez minden kis mozdonyvezetőnek. A mozdony tetején található egy kapcsoló az első és hátsó meghajtásra. Az egyes kocsik mágnessel csatlakoztathatók.


Woody Modern elektromos mozdony - zöld
3 407 Ft

3 140 Ft

Modern elektromos zöld mozdony, amely örömet szerez minden kis mozdonyvezetőnek. A mozdony tetején található egy kapcsoló az első és hátsó meghajtásra. Az egyes kocsik mágnessel csatlakoztathatók.


Woody Vasútpálya tartozékok - nagysebességű vonat
5 054 Ft

4 370 Ft

Mindenki vigyázzon, a nagysebességű vonat mindjárt erre jön! A készlet három részes szuper gyors vonatot tartalmaz. A Woody nagysebességű vonat kompatibilis a piacon elérhető összes vasútpályával.


Woody Vonat állatkákkal
4 421 Ft

3 810 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.


Woody Vonat sündisznóval és játékokkal
2 530 Ft

2 250 Ft

A gyerekek szeretni fogják ezt az élénk és vidám vonat szettet, mely három kocsit és egy mozdonyt foglal magába. A kocsik mágneses összekapcsolása azt jelenti, hogy más darabokkal is könnyen összekapcsolhatók.


Brio Elektromos szerelvény mozdonyvezetővel
7 690 Ft

Brio elektromos szerelvény mozdonyvezetővel minden autókedvelő kisgyerek számára remek szórakozást nyújt. A mozdonyvezető szabadon mozgatható, illetve a szerelvény ajtaja is szabadon nyitható és zárható. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége.


Brio Fajáték Farm vonatszett
5 770 Ft

Brio farm vonatszettegy mozdonyból, két állatszállító vagonnal, tehén- és lófigurából álló készlet. A mozdonyok és vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz, így az állatok szállítása rendkívül egyszerű.Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.


Brio Gyorsvonat, Szürke

Brio Gyorsvonat, Szürke

Értékelés: 5
4 000 Ft

A Brio gyorsvonathoz mágnessel más vagonokat is lehet csatlakoztatni. A mozdony 8 kerekével gyorsan suhan, és maga után húzza a szénszállító mini vagont. Kompatibilis a Brio vonatpálya készletekkel és vonatokkal.


Brio Fajáték Piros elektromos mozdony
7 690 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.


Brio Személyszállító vonat
5 380 Ft

Brio modern személyszállító vonat tőkéletes és izgalmas kiegészítője Brio vasutaknak. A három részes vonathoz mozdonyvezető és egy utas is tartozik. A szett kompatibilis az összes Brio készlettel.


Brio Tölthető utasszállító vonat
10 590 Ft

9 990 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát.


Brio Fajáték Villanymozdony, zöld
6 180 Ft

Brio modern villanymozdony, melynek mágneses felfüggesztése egyetlen gombbal szabályozható. Fényszórókkal ellátott. Kompatilbilis más Brio vonattal.


Brio Zöld elektromos mozdony
5 700 Ft

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.


Brio SMART TECH Mozdony aktív alagutakkal
17 425 Ft

13 280 Ft

Hůůůů, hůůůů! A mozdonyok olyanok, mintha élnének, úgy mint korábban soha. Az alagúttól függően a mozdony leáll, kitolat, vagy villogni kezd. A mozdonyok és az aktív alagutak alapkészlete olyan interaktív, okos technológiát használ, amelyekkel útra kelhetsz és minden döntés rajtad ál!


Brio Zöld elemes mozdony

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,5
8 390 Ft

7 510 Ft

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.


Brio Villanyvonat távirányítóval
10 990 Ft
10 570 Ft

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.


Brio Távirányítós tehermozdony
9 260 Ft

Brio tehermozdony a távirányító segítségével egyszerűen irányítható előre és hátra. Bármilyen meredek emelkedőn könnyedén meg tud állni. A mozdony kompatibilis az összes Brio készlettel.


Hape Elemre működő mozdony
4 433 Ft

3 180 Ft

Ez a kis mozdony előre és hátra is tud menni és menet közben világít! A menetirány megváltoztatásához csak egy gombot kell megnyomni. Az energiát 2 AAA elem biztosítja (nem részei a csomagolásnak).


Maxim Elektromos mozdony - teherszállító
4 780 Ft

Figyelni a teherszállító mozdonyt ahogy halad, néha szórakoztatóbb mint benne ülni. Gőzmozdony, elemekkel meghajtva, mindkét irányba mehet, elhúz három utas vagy teherszállító kocsit. Mozgó mozdony és gőz síp hangokat ad ki és a fény az elején biztosítja a jó láthatóságot.


Maxim Fekete elemes mozdony

Maxim Fekete elemes mozdony

Értékelés: 3,5
5 790 Ft

4 780 Ft

Maxim fekete elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. 3 éves kortól ajánlott.


Woody Elektromos mozdony
3 150 Ft

Figyelni a mozdonyt ahogy halad, néha szórakoztatóbb, mint benne ülni. Gőzmozdony elemekkel meghajtva, mindkét irányba képes haladni, elhúz három utas- vagy teherszállító kocsit.


Woody Gőzmozdony szénnel és vagonokkal
2 532 Ft

2 380 Ft

Ennek a gőzmozdonynak hozzáadott kocsija van szénnel és két személyszállító vagonja. Ez egy ideális kiegészítő bármely fából készült vasúti vonat készlethez. Az egyes vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz.