Brio Fajáték Piros elektromos mozdony
8 660 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.

Brio Zöld elemes mozdony

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,7
8 400 Ft

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

Fisher-Price Majom palota-15%

Fisher-Price Majom palota

Értékelés: 5
7 890 Ft 6 690 Ft

Akció

Ezzel a készlettel Thomas kalandjai kelnek életre a 22. sorozatból, amelyben a titkos Majom palotát fedezi fel. Amikor Thomas áthalad a lián alatt, a palotából kiugrik egy majom és hintázni kezd rajta.

Bino Elemes gyorsvonat

Bino Elemes gyorsvonat

Értékelés: 4,4
3 320 Ft

A vonatok mindig biztonságosan eljutnak a cél állomásukra, a fa síneken vontatható ezután a gyors modern mozdony után egy végső vagon.

Brio Távirányítós tehermozdony
10 550 Ft 10 400 Ft

Brio tehermozdony a távirányító segítségével egyszerűen irányítható előre és hátra. Bármilyen meredek emelkedőn könnyedén meg tud állni. A mozdony kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Villanyvonat távirányítóval
10 000 Ft

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.

Brio Tölthető utasszállító vonat
10 530 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát.

Brio WORLD 32265 Mickey egér elemekre működő kisvonatja
10 130 Ft

Üdvözöld a kedvenc Disney figurádat, Mickey egeret a terepen. A kisvonat elindítása és leállítása egyszerű. A készlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy remek szórakozásban legyen részük, és főleg hatalmas kalandban.

Brio WORLD 33319 Bariemi akció vonat
8 800 Ft

Elektromos gép vagonokkal és lámpákkal. Elemekre működő klasszikus vonat, kétirányú funkcióval, egy kocsi forgó dobbal és egy szénnel. A fények világítanak, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban van.

Brio Fajáték Villanymozdony, zöld
7 060 Ft

Brio modern villanymozdony, melynek mágneses felfüggesztése egyetlen gombbal szabályozható. Fényszórókkal ellátott. Kompatilbilis más Brio vonattal.

Brio Elektromos szerelvény mozdonyvezetővel
8 820 Ft 8 660 Ft

Brio elektromos szerelvény mozdonyvezetővel minden autókedvelő kisgyerek számára remek szórakozást nyújt. A mozdonyvezető szabadon mozgatható, illetve a szerelvény ajtaja is szabadon nyitható és zárható. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége.

Woody Modern elektromos mozdony - zöld
3 190 Ft

Modern elektromos zöld mozdony, amely örömet szerez minden kis mozdonyvezetőnek. A mozdony tetején található egy kapcsoló az első és hátsó meghajtásra. Az egyes kocsik mágnessel csatlakoztathatók.

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű
15 070 Ft

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű egy modern technikával működő gyermekjáték. Ez az újgenerációs játék felhőtlen szórakozást nyújt a már ebbe a gépesített világba született gyermekek számára. A távolból, táblagép segítségével, előre és hátra mozgatható, gyorsítható és megállítható.

Brio WORLD 32270 Vasútállomás Mickey egér hangrögzítéssel
15 010 Ft 12 590 Ft

Vasútállomás jelentéssel saját hangon? A Disney Mickey egér vasútállomással mindez lehetséges. A vasútállomás lehetővé teszi a hangrögzítést és a hangfeljátszást, amelynek köszönhetően saját vasúti szöveget jelenthetsz ki. A csomagolásban megtalálható Mickey és Minnie szép figurái.

Brio WORLD 33557 Expressz vonat
6 590 Ft 6 390 Ft

Egyedi kiegészítő utaidra. A vonat szokatlan, retro-futurisztikus kialakítása az egész világon lévő aerodinamikus vonatokból merített. Merész vörös színekkel díszített, fényes ezüst részletekkel kiegészített. Ez az extra hosszú vonat két vagonnal ellátott, amelyek finom részletekkel díszítettek, hét pár kerékkel rendelkeznek a nagy sebesség fenntartása érdekében.

Brio WORLD 33982 Tehervonat három vagonnal
10 620 Ft 9 490 Ft

Nagyon sok rakomány szállítható vasúton. BRIO WORLD Rendkívül hosszú favonat három kocsival, két konténerrel és egy fényes, sugárzó motoros egységgel, amelyben megtekinthető a motor. Csak csúsztasd el a sárga tehervagon ajtaját.

Woody Modern elektromos mozdony - piros
3 240 Ft 3 190 Ft

Modern elektromos piros mozdony, amely örömet szerez minden kis mozdonyvezetőnek. A mozdony tetején található egy kapcsoló az első és hátsó meghajtásra. Az egyes kocsik mágnessel csatlakoztathatók.

Brio Világ 33890 Alagút és személyvonat
6 390 Ft

Hívd meg a BRIO karaktereket egy vonatútra. Három utas ülhet két kocsiban, hogy kalandos legyen az utazás az alagútban. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Brio World 33892 Alagút és személyvonat
6 390 Ft

A klasszikus gőzmozdony a BRIO márkájú alagúttal tökéletesen átadja a gőz időtartamát. A piros kerekekkel ellátott gőzmozdony áthalad a pályán az alagútban, a legnagyobb dicsőséggel. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Brio Személyszállító vonat

Brio Személyszállító vonat

Értékelés: 4,8
6 130 Ft

Brio modern személyszállító vonat tőkéletes és izgalmas kiegészítője Brio vasutaknak. A három részes vonathoz mozdonyvezető és egy utas is tartozik. A szett kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio World 33897 szervízkocsi vasúti sín javítására
5 010 Ft 4 930 Ft

Megtaláltad a rossz szakaszt? Ezt most azonnal javítanod kell. Annak ellenére, hogy a Brio vasút sok generáción át kitart, a kis karbantartás soha nem fog ártani. Nyomd meg a tetején lévő gombot, és a szervizkocsi villog.

Brio WORLD 33986 Szellemvonat
6 630 Ft 6 190 Ft

Valami félelmetes közeledik a síneken. oooOOoooo. Vajon mi az? Ez egy fekete szellemvonat! A mozdony és a fából készült kocsi titokzatosan világít a sötétben, és ezzel rejtélyes légkört teremt a pályán.

Brio WORLD 33657 Faszállító tehervagon
3 590 Ft

Használd a vasutalt nehéz rakományok szállításához. Ez az ezüst elemekkel ellátott élénkvörös faszállító tehervagon készen áll a fontos rakományos szállítására a BRIO World rendszeren keresztül. A levehető pótkocsival ellátott hosszú félpótkocsi rejtett motorral rendelkezik, amelyet a félpótkocsi fülkéjének kinyitásával lehet elérni, és a pótkocsi hátulján található mágnessel pedig a BRIO World rendszer bármely kocsijához csatlakoztatható.

Fisher-Price Barlang összeomlása
17 470 Ft

Élvezd a szórakozást ezzel a játék készlettel, amely ügyes fogások egész sorát rejti magába. Az életnagyságú szobor drágakövet rejt. Miközben Thomas gőzmozdony felmegy a felvonóval, felfedezi ezt az értékes drágakövet. Távolítsd el, és használd leeső sziklaként.

Hape Napelemre működő mozdony
3 930 Ft 3 860 Ft

Felejtsd el az elemek vásárlását! Ez az okos mozdony saját napelemmel rendelkezik, ami elég elektromos energiát termel ahhoz, hogy mozgásba hozza. Figyeld, ahogy a vonat fényesen világít ahogy a síneken tolod!

Fisher-Price Alap pálya géppel-42%
9 360 Ft 5 390 Ft

Akció

Itt az új készlet víztartállyal! Víz nélkül nincs gőz és Percy mozdony már alig várja az újratöltést. A víztartályok nem csak Sodor sziget fontos részei, hanem ennek a csodás játékkészletnek is fontos elemei.

Brio Tehervonat
6 530 Ft

A legújabb teherszállító vonat a BRIO vonatok közül, amelyekkel sok generáció gyerek játszott. A vonatnak kinyitható motorháztetője és két kocsija van. Az egyik fa rakománnyal és ciszterna. A BRIO tehervonat tökéletesen kompatibilis az összes BRIO Világ sorozat elemmel.

Woody Elektromos mozdony

Woody Elektromos mozdony

Értékelés: 3,4
3 590 Ft

Figyelni a mozdonyt ahogy halad, néha szórakoztatóbb, mint benne ülni. Gőzmozdony elemekkel meghajtva, mindkét irányba képes haladni, elhúz három utas- vagy teherszállító kocsit.

Brio Tűzoltós mentővonat

Brio Tűzoltós mentővonat

Értékelés: 3,7
6 390 Ft

Brio Tűzoltós mentővonat egy három részből álló, összekapcsolható játékvonat készlet. Már meglévő készletekhez csatlakoztatható. 3 éves kor felett ajánlott!

Brio Fajáték Farm vonatszett
5 990 Ft

Brio farm vonatszettegy mozdonyból, két állatszállító vagonnal, tehén- és lófigurából álló készlet. A mozdonyok és vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz, így az állatok szállítása rendkívül egyszerű.Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Világ 33594 Kétirányú akkumulátoros mozdony
5 990 Ft

Gőzmozdony klasszikus piros akkumulátorral. Előre és hátra is tud menni. A fényszórók is világítanak, hogy a szórakoztató játék a sínen tudjon haladni még sötétbn is.

Maxim Szerelvény "ZOO"

Maxim Szerelvény "ZOO"

Értékelés: 4,7
3 190 Ft

Maxim Szerelvény „ZOO“ tökéletes és izgalmas kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A négy részből álló vonat a sok kerekének köszönhetően csak úgy suhan a pályán. Könnyedén és biztonságosan el tudod szállítani vele kedvenc állataidat a vadonba vagy akár az állatkertbe. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készültek és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Brio Gyorsvonat, Szürke

Brio Gyorsvonat, Szürke

Értékelés: 5
4 790 Ft

A Brio gyorsvonathoz mágnessel más vagonokat is lehet csatlakoztatni. A mozdony 8 kerekével gyorsan suhan, és maga után húzza a szénszállító mini vagont. Kompatibilis a Brio vonatpálya készletekkel és vonatokkal.

Woody Vonat állatkákkal

Woody Vonat állatkákkal

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Lamps Füstölő mozdony

Lamps Füstölő mozdony

Értékelés: 3,9
4 530 Ft

A mozdonyt minden kis mozdonyvezető kedvelni fogja. A gép világít, hangot ad ki és füstöl. A mozdonynak elektromos spirálja van és speciális nem mérgező dohányolaj van benne. A spirál melegítése füstöt eredményez.

Fisher-Price Kiváló szállító-31%
16 670 Ft 11 490 Ft

Akció

Szenzációs szállító! További nagyszerű szórakozás Thomas gőzmozdonytól. A játék készletben az összes készlettel kompatibilis síneket találsz. Találsz itt még egy leszálló pályát is a helikopter számára és egy eltávolítható mozgatható figurát is. A készlet része továbbá egy fém mozdony és két minimozdony is.

Hape Felhúzhatós vonat

Hape Felhúzhatós vonat

Értékelés: 2,9
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Generálj elég energiát a mozdony mozgatásához! Hogyan? Egyszerűen csak forgasd el a kulcsot a mozdony tetején. Válassz előre és hátra való haladás közül vagy állítsd meg a vonatot a gomb segítségével.

Brio WORLD 33971 SMART TECH SOUND Hangrögzítő mozdony
15 790 Ft

Oda mész, ahova csak szeretnél ezzel az elemmel működő interaktív mozdonnyal. Programozd be a játékodat a Smart Tech Sound technológia segítségével. Élvezd a végtelen szórakozást ezzel a hangrögzítő mozdonnyal, amely az általad készített rögzített utasításokat lejátssza az akció alagutak áthaladása után a Smart Tech Sound készletből.

Hape Elemre működő mozdony
4 190 Ft

Ez a kis mozdony előre és hátra is tud menni és menet közben világít! A menetirány megváltoztatásához csak egy gombot kell megnyomni. Az energiát 2 AAA elem biztosítja (nem részei a csomagolásnak).

Hape Gép légcsavarral

Hape Gép légcsavarral

Értékelés: 5
8 000 Ft

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!

Hape Távirányítós mozdony

Hape Távirányítós mozdony

Értékelés: 4,5
8 790 Ft 8 690 Ft

Ezt az okos kék színű mozdonyt a mobiltelefonod segítségével irányíthatod. Előre és hátra képes haladni, illetve megállni. Az ingyenes Bluetooth alkalmazást is tartalmazza. Töltőkábelt is tartalmaz.

Maxim Elektromos mozdony, zöld
3 890 Ft

mozdony műanyagból készült, előre és hátra mozog, és alkalmas vonatok vontatására. Érdekes kiegészítő a kis mozdonyvezetők számára.

Brio WORLD 32260 Donald és Daisy kisvonatja
8 890 Ft

Szereted a kacsa barátaidat? A Disney retro kialakítású kisvonat tartalma Donald kacsa és Daisy figurák. Ülj be velük a kisvonatba és indulj el egy kalandos utazásra, élj át velük egy kalandokkal teli utat.

Hape Vonat „Dzsungeles út”
4 390 Ft

Oroszlán, tigris és elefánt. Kelj át a dzsungelen át vezető síneken, és élvezd a szórakozást a dzsungelben élő vadállatokkal. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Brio WORLD 33130 Elemekre működő mozdony
4 290 Ft

Kezdd a rakomány szállítását ezzel a gyönyörű elemes tehervonattal kék és fehér színben. A vonat kifejezetten kisgyermekeknek lett kifejlesztve, egyszerűen működik az ujjal való érintésre. A mozgatáshoz egyszerűen érintsd meg a nyílt a gép elején, majd a megállításhoz érintsd meg ismét. A vonat segít a gyermekeknek a környezet szórakoztató megértésében és a finommotoros készségek fejlesztésében.

Brio Zöld elektromos mozdony

Brio Zöld elektromos mozdony

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.

Hape Intercity vonat
5 690 Ft 5 330 Ft

Beszállás! Ez a gyorsvonat elegendő helyet biztosít nemcsak a sofőrnek, hanem a csomagokkal rendelkező utasoknak is. Mágnesek kötik össze a kocsikat, és a diszpécsernek a kezében van egy kézibeszélő, amely a vonat biztonságos indulására figyelmeztet.

Hape Tehervonat gőzmozdonnyal
3 590 Ft

Hajts ki a sínekre ezzel a klasszikus gőzmozdonyos tehervonattal! A fekete mozdony és a két fekete vagon már készen áll a szórakozásra! A vagonokban levő rakomány mágnesek segítségével átrakodható.