Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 590 Ft

11 800 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!


Woody Vonatpálya - Ipari terület
33 805 Ft

26 540 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.


Brio 33819 Szett versenyautók számára
13 476 Ft

10 620 Ft

Csatlakoztasd a BRIO vasutak szórakoztató világát az autópálya készlettel. Piros és kék versenyautó kelnek át az autópályán, de vigyázz az építés alatt álló utakra és a sárga sorompókra a vasúti átjáróknál.


Brio 33935 Akció alagút SMART TECH gyorsulás és lassulás
6 609 Ft

5 300 Ft

Nyúl vagy teknőc,minden alagúton jel határozza meg, hogy fog átmenni a vonat az alagúton. Az intelligen interaktív technológiának köszönhetően a vonat az alagúton való átkeléskor a teknőcnél lelassít, hallani a vonat fékezését. A nyúl jelzésnél ellenkezőleg felgyorsul és tovább megy, amerre a sínek vezetnek.


Brio 33936 Farm SMART TECH
16 542 Ft

12 880 Ft

Ez nem a többihez hasonló farm. A SMART TECH technológiának köszönhetően a farm körül járó vonatkor minden mezőgazdasági állat a farmon hangokat kezd kiadni, mintha igazán élők lennének.


Brio Alagút vonatkészlethez
6 156 Ft

5 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Alagút vonatkészlethez bármilyen Brio vonatkészlethez könnyen hozzáépíthető. A minőségi fa alapanyag hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.


Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 5
5 830 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.


Brio Dupla függőhíd

Brio Dupla függőhíd

Értékelés: 5
6 860 Ft

Brio fából készült dupla függőhídjával átívelheted a vizeket, így vonatod előtt többé nem jelentenek akadályt a folyók sem. Építhetsz két kisebb vagy egy nagy hidat. A készlet tartalmaz két függőhidat, egy összekapcsoló elemet és két sín elemet, amelyen fel és le tudsz közlekedni a hídon. Kapcsold hozzá a meglévő Brio vonatkészletedhez ezt a Golden Gate hídra emlékeztető darabot is.


Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 610 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.


Brio Fagylaltozó építőszett
9 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Fagylaltozó építőszett izgalmas játék a kicsik számára. Egy fagyizó mindennapjaiba tudják beleélni magukat a készlet segítségével, melyhez két bábu és egy összeszerelhető fagyizóépület tartozik terasszal, asztallal és kis székekkel. 3 és 7 év közt ajánlott!


Brio Figura tartozékokkal
1 796 Ft

1 690 Ft

Akció

Ki akarsz lenni? Mozdonyvezető, cirkuszkezelő, közúti munkás vagy valaki más? Hozz el mindent a BRIO világba. Lehetséges gyűjteni őket, és aztán a barátiddal kicserélni a karaktereket. Minden karakter fa tartozékokat hoz magával a játékba.


Brio Kocsi repülőtéri poggyászokkal
7 008 Ft

5 490 Ft

Ezt az egyedi kocsit a repülőtéri poggyászokkal lehetetlen nem észrevenni! Gondoskodik róla, hogy a poggyászok biztonságban megérkezzenek a leadóhelytől a repülőbe. A kocsi része a kiszolgálószemélyzet figurája, terepjármű és két vagon. Tökéletes kiegészítő a többi BRIO repülőtéri játékhoz.


Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 5
2 720 Ft

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.


Brio Piac stand szett-51%
5 550 Ft

2 690 Ft

Akció

Brio Piac stand szett kiváló minőségű fáből és műanyagból készült. A játék jó szórakozást nyújthat gyermekének és fejlesztheti a képzeletét is. A játék jól kombinálható a Brio World Kisváros többi szettjével.


Brio Repülőtér irányítótoronnyal
22 774 Ft

16 830 Ft

A legjobb idő a felszállásra! A Repülőtér játékszettel te irányítod, mi történik a földön és levegőben. Ez az új, a repülős játékok között nagy népszerűségnek örvendő szett a BRIO-tól tartalmazza a terminált, a gyönyörű piros repülőt, teljes szállítórendszert szállítókocsikkal és a repülőtéri személyzet figuráival. A BRIO vonat pont a terminál előtt áll meg.


Brio Safari játékszett
4 791 Ft

3 970 Ft

A vadonba! A BRIO játékkészlet mini jelenetekből áll, melyeknek világos a témája, célja, hogy inspirációként szolgáljon a játékhoz. A játék része a Safari safari figura, terepjáró, fából készült táska a banánnak és a majom! Tökéletes egy szórakoztató és izgalmas szafari vonal létrehozásához vagy más BRIO világ játékhoz való használathoz.


Brio Teherkocsi vagonokkal
7 008 Ft

5 290 Ft

A repülőtér problémamentes működéséhez elengedhetetlen a karbantartás. A BRIO tartály vagonnal gondoskodik róla, hogy a felszállások és a leszállások közt az összes repülő fel legyen töltve üzemanyaggal. A világossárga BRIO teherkocsi fa tartállyal és létrás gázkocsival rendelkezik. Ez a szép teherkocsi az összes BRIO Világ játékszettel kompatibilis.


Brio Tűzoltó játékszett
4 791 Ft

3 930 Ft

Ég! Ha te nem oltod el a tűzet, akkor ki más? Játék egy sor World Series BRIO áll mini jelenetek világos téma, célja, hogy inspirációként szolgálhat a játékot??. A tűzjelző készlet része minden, amivel a tüzet el tudod oltani. Használható önmagában vagy más BRIO játékokkal kombinálva.


Brio Tűzoltóság játékkészlet
23 789 Ft

21 250 Ft
+ ingyen szállítás

Brio Tűzoltóság játékkészlettel átélhetők egy valódi tűzoltóság mindennapjai. Egy tűzoltóállomással, két tűzoltóautóval, két tűzoltós játékfigurával, egy műtűzzel, egy csúszdával és egyéb kiegészítőkkel gondoskodik a teljes játékélményért. Részletes kidolgozású, minőségi anyagokból.


Brio Variálható játékház
19 838 Ft
18 900 Ft

Brio Variálható játékház egy moduláris játszóház, amit úgy alakíthat a gyerek, ahogyan csak kedved tartja. A szettben utasítások is találhatóak különféle variációkra. Kiegészítőkkel (figurák, bútorok) ellátott.


Brio Fajáték Vasúti átkelő
3 360 Ft

BRIO vasúti átkelő nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. A szerkezet segít neked összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.


Brio Vasúti felvonóhíd

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 5
6 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.


Brio Vidámparki játék
9 490 Ft

9 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Vidámparki játék egy nagyszerű kiegészítője a többi Brio terméknek. A zene és hanghatások még élethűbbé teszik a játékot. Amikor jegyet vásárolunk kellemes zene szól vagy ha az erőmérővel játszunk akkor se kell csalódnunk, hallani fogjuk a csilingelő hangot ha elég erőset ütöttünk.! A kiváló színkombinációval és vidám kialakításával gyorsan elnyeri gyermekünk tetszését.


Brio Vonatállomás
10 290 Ft

9 260 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát. Az állomáshoz hangot adó jegykiadó automata tartozik, mely 2 darab LR44-es gombelemmel működik.


Brio World 33875 Játékkészlet Farmer
4 990 Ft

3 970 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. A mezőgazdasági termelő autóval, a sertés és a fa ideális ajándék, mint különálló játék, vagy kiegészítő a Brio World világához.


Brio World 33879 Farmer játékkészlet
4 990 Ft

3 970 Ft

Üdvözöljük a Brio világ új lakóit. Az autót és a szénát gazdálkodó farmer ideális ajándék, különálló játékként vagy a Brio World világának kiegészítőjeként.


Brio World 33885 Építhatő híd
5 790 Ft

4 410 Ft

Híd a régi idők vasúti hidjai által inspirálva. Az építhető híd egyedi megjelenést kölcsönöz. Állj olyan magasra, hogy egy újabb elemet adhass hozzá a pályához. Minden pálya eredeti lehet.


Brio World 33894 tehervonat gépésszel
4 990 Ft

3 850 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. Szállj be, és pakold be a rakományt. A fiatal tehervonattal bőven alkalmas lesz a szórakozásra. Nyissa fel a tetőt, és ülj azonnal a vezetőülésbe.


Brio World 33895 Vagon terménnyel
3 690 Ft
3 560 Ft

A tehénnek saját szállító kocsija van, amely könnyen csatlakoztatható minden Brio mozdonyhoz. Segíts neki felszállni a vonaton a rámpa kinyitásával. Egyenítsd ki és győződj meg róla, hogy a helyén marad.


Hape Alagút vízeséssel
6 700 Ft

5 440 Ft

Az alagúton való biztonságos áthajtás mellett még egy vízesést is megcsodálhatsz! Hogyha az alagút fala megfordul, a benne lévő kék folyadék varázslatos módon folyásnak indul és tökéletesen visszaadja a dzsungelben levő vízesések hangulatát!


Hape Gép légcsavarral
8 390 Ft

7 910 Ft

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!


Hape Kétsávos híd
8 390 Ft

7 030 Ft

Hidald át az árkokat ezzel a nagy kétsávos függőhíddal. Egészítsd ki a vasúthálózatodat ezzel az egyedi híddal, ami a gyűjteményed dísze lesz. Hidald át a tengerfelszínt és nyújts az utasaidnak lélegzetelállító kilátást!


Hape Sínek - kiegészítő szett
10 043 Ft

8 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyd dolgozni a képzeletedet és építsd meg álmaid vasútját! A csomag részét képezik: négysávos útkereszteződések, T-alakú útkereszteződések és még sok más. Egészítsd ki a már meglévő szettedet más elemekkel és alkoss egy lélegzetelállító vasúthálózatot.


Hape Sínkészlet MAXI
5 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bővítsd vasúti pályádat egészen a következő városig. Ez az egyenes és ívelt sínekből álló készlet fontos építési anyagot biztosít.


Hape Színes golyós vonal

Hape Színes golyós vonal

Értékelés: 5
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A levegőben lévő, színes golyókkal ellátott vad és ferde labirintus, mely vonatúttal rendelkezik, most még több szórakozást biztosít! Csatlakoztasd a vasúti pályához a különleges golyós autót a már meglévő járműveidhez, és indulásra fel.


Hape Színes sínek
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vonat nem haladhat át ezen a sínen, amennyiben a behelyezhető formák nem a megfelelő színek alapján lesznek elhelyezve. Helyezd be őket megfelelően, és folytatódhat a menet!


Hape Vasút daruval
16 790 Ft

13 280 Ft

Ez valósághű vasúti készlet működő forgó karos mágneses darut, vonatot két vagonnal és teherrel, vasúti átkelőt, billenős teherautót és beállítható biztonsági jelzőrendszert tartalmaz.


Hape Világító vasútállomás
6 760 Ft

Felszállás!! Rögzítsd saját üdvözletedet az utasok számára ebben a miniatűr, világító vasútállomásban, mely jegyautomatával és menetrenddel ellátott.


Hape Vonat szállítmánnyal
4 390 Ft

3 970 Ft

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.


Hape Vonat vasútállomással - kockák
4 390 Ft

4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Építs egy forgalmas vasútállomást az alapoktól kezdve ezzel az épületkészletével. A csörgők és a tükrök szórakoztatóak és izgalmasak a barátok és az utazók számára. Rakd fel a kalapot, és rakj rendet állomásfőnökként.


Hape Xilofon sínek
5 580 Ft

A sínek xilofon hangokat játszanak le, amint a vonat átkel rajtuk. Ez a xilofon zeneszám szép zenei kíséretet ad tipikus „klak“ kattogós hang formájában, amennyiben a vonat áthalad a síneken.


Maxim Boltíves híd
3 000 Ft

Maxim Boltíves híd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A két darab hídat tudjuk külön-külön, sorba kapcsolva, vagy akár egymásra rögzítve használni. A négy erős lábának köszönhetően jó stabilitást biztosít. Alatta kényelmesen elfér egy másik vasúti pálya, így egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is!


Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 970 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Központi telephely

Maxim Központi telephely

Értékelés: 4,5
4 790 Ft
4 580 Ft

Maxim Központi telephely egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Ebben a kis raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat és a tetején lévő gomb segítségével a vonatok maguktól gurulnak ki a szabadba. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Raktár

Maxim Raktár

Értékelés: 5
10 390 Ft

9 830 Ft

Maxim Raktár egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. Az öt férőhelyes raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően egy útvonalról tudunk beparkolni a mozdonyokkal, így praktikus és helytakarékos is. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden Maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Vasúti megálló

Maxim Vasúti megálló

Értékelés: 4
3 890 Ft

3 510 Ft

Maxim Vasúti megálló tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A „STOP“ és „GO“ jelzésekkel tudunk a mozdonyvezetőnek jelezni, hogy megálljon vagy haladhat-e tovább, amely még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minõségû fából készülnek.


Maxim Vízeséses alagút

Maxim Vízeséses alagút

Értékelés: 4,5
3 840 Ft

Maxim Vízeséses alagút tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A dizájnos kiegészítőn két lehetséges útvonal van ahol tud haladni kedvenc vonatunk. Az egyik amely végigfut a meredek sziklák mentén, a másik viszont áthalad a vízesés alatt. Az egyik veszélyesebb mint a másik és izgalmasabbá teszi gyermekünk játékát. Garantáltan nem fog csalódni! Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
5 490 Ft

4 790 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.