Hape Grand City vasút

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,7
27 820 Ft
+ ingyen szállítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Lamps Vonat készlet
7 090 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio Felnyitható vasúti híd
8 890 Ft 8 780 Ft

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.

Woody Extra nagy depó

Woody Extra nagy depó

Értékelés: 3,6
8 780 Ft

Exkluzív és gyönyörűen kidolgozott vonatgarázs, melyben egyszerre 5 vonat pihenhet. Egyik vasút sem lehet teljes ezek nélkül a gyönyörű garázsok nélkül. A depó egy olyan hely, ahol apróbb javításokat is végeznek.

Brio World 33887 raktárkészlet emelővel
26 090 Ft

A magasba építés mindig izgalmas. A kanyarokat és a meredek lejtőket közvetlenül a raktár tetejéről hozhatod létre. Menj fel, fogd be a rakományt, és menj le.

Brio SMART TECH Vasúti kocsi mosó állomás
7 580 Ft

Minden vonatnak néha szüksége van a mosásra. Különösen az után, ha átmennek a mágikus világon, amit te teremtettél meg neki. A hengerek el kezdenek mozogni, és a vonat elindul. Eközben a vasúti kocsi mosó állomásról a víz és a buborékok hangját hallani. A vonat hamarosan ismét ragyogni fog! A játék intelligens interaktív technológiát használ chippel az egyes feladatokhoz.

Maxim Interaktív elektronikus sorompó - angol
6 110 Ft

Ez a sorompós átjáró megkönnyíti a forgalom irányítását mind a vasúton, mind a közúton. Csak engedd le a sorompókat, és a vonat elhaladása után a kapuk maguktól hang- és fényjelzést adnak ki.

Woody Adventi naptár

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,3
6 650 Ft

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 3,6
5 450 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
11 710 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!

Brio WORLD 33825 Rendőrségi szállítóautó
4 650 Ft

Gyorsan el az útból! A rendőrautó gyorsan száguld az utcákon villogó fényekkel és szirénával! Baleset történt, és a rendőr sietett a forgalmat átirányítani. A rendőrautó műanyagból készült, fény és hangeffektusokkal rendelkezik.

Brio 33918 Szerelőműhely SMART TECH
8 780 Ft

Minden vonatot néha meg kell javítani. Az aktív hangalagútnak köszönhetően az elromlott vonat pontosan úgy áll meg a műhelyben, hogy a szerelő ellenőrizni tudja a vonat alvázát is.

Brio Dupla függőhíd

Brio Dupla függőhíd

Értékelés: 5
7 050 Ft

Brio fából készült dupla függőhídjával átívelheted a vizeket, így vonatod előtt többé nem jelentenek akadályt a folyók sem. Építhetsz két kisebb vagy egy nagy hidat. A készlet tartalmaz két függőhidat, egy összekapcsoló elemet és két sín elemet, amelyen fel és le tudsz közlekedni a hídon. Kapcsold hozzá a meglévő Brio vonatkészletedhez ezt a Golden Gate hídra emlékeztető darabot is.

Brio Mágneses vasúti sorompó
4 780 Ft

Brio mágneses sorompó nagyszerű kiegészítője a Brio vasúti pályáknak. A szerkezet segít összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. A sorompó automatikusan működik. Ha a vonat jön, akkor a sorompó magától felemelkedik, majd leereszkedik, de egy gomb segítségével is irányítható. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio World 33472 Cisterna

Brio World 33472 Cisterna

Értékelés: 5
3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ragyogó tartály, amely készen áll a rakomány szállítására a világon, BRIO World, minden fordulatot képes kezelni. A vonat a mozdonyhoz és a készlet többi részéhez mágnesekkel csatlakozik.

Brio Vasúti jelzőlámpa

Brio Vasúti jelzőlámpa

Értékelés: 4,7
3 180 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát. A vasúti jelzőlámpa 2 darab LR44-es gombelemmel működik.

Brio Garázs szett

Brio Garázs szett

Értékelés: 4,9
6 380 Ft

Brio garázs szett 1 db fából készült garázs elemet tartalmaz, melyet bármelyik Brio vasúti pályával összeépíthetőek. Vidám színei felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek. Szuper pihenőhely minden kis mozdony számára, egy fárasztó nap után.

Brio Tűzoltó helikopter

Brio Tűzoltó helikopter

Értékelés: 5
4 250 Ft

Brio Tűzoltó helikopter tökéletes kiegészítője az összes többi BRIO terméknek. A helikopter le tud szállni a le- és felszállóhelyre, ami a sürgősségi tűzoltó állomáson található, de akár hidakra, pályákra is. A csomag tartalmaz egy helikoptert, egy pilótát és a víz ellátmányt.

Brio World 33436 markoló

Brio World 33436 markoló

Értékelés: 4,5
3 580 Ft

Ez a markoló lehetővé teszi, hogy felemeld a legnehezebb fából készült rakományokat a BRIO World vonaton. A megkülönböztető sárga szín és a realisztikus kialakítás hívja gyereket a játékba.

Brio Targonca

Brio Targonca

Értékelés: 5
4 520 Ft

Brio targonca műanyag és fa tökéletes és minőségi kombinációja. A targonca a mágnes segítségével könnyedén felveszi a raklapokat. Az eszköz tökéletesen illeszkedik más brio játékokhoz.

Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 4,8
4 520 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Brio World 33961 Most Smart Tech
10 530 Ft 8 790 Ft

Növeld a szórakozást a vonatpályával magasabb szintre és csatlakoztasd a Smart Tech sorból való hidat. Amíg a híd fel van emelve, a vonat magától leáll mellette és a híd lehajtása után magától elindul. Különleges funkciók használatához szükséges a Smart Tech mozdony használata.

Brio Vasúti pályaudvar

Brio Vasúti pályaudvar

Értékelés: 4,9
13 700 Ft

A Brio vasúti pályaudvar minden kisfiúnak remek szórakozást nyújt. A fából készült játékra az igényes kidolgozás jellemző. A gombok különböző fényeket és hangokat adnak ki. Valamint a felvétel gombbal hangfelvételt is készíthetünk amit rögtön vissza is hallgathatunk.

Brio World 33840 Peron saját hangjelzéssel
7 710 Ft

Haló, ki szeretné bejelenteni a következő vonat érkezését? Ki mondta azt, hogy várakozásnak a vonatra, unalmasnak kell lennie? Ez a csodálatos vasútállomás a hangfelvétel új funkcióját tartalmazza.

Maxim Alagút felüljáróval

Maxim Alagút felüljáróval

Értékelés: 3,6
4 380 Ft

Maxim Alagút felüljáróval egy praktikus és nagyszerű kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerűen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Fajáték Teherszállító uszályhajó és daru
5 850 Ft

Amint a teljes rakomány a helyére került, a BRIO teherszállító uszályhajó máris kifuthat. Természetesen a daru is nagy segítségedre lesz a rakodásban. Légy te a kapitány és szállítsd az árut ezzel a fantasztikus hajóval a tengereken!

Maxim Vízeséses alagút

Maxim Vízeséses alagút

Értékelés: 4,7
4 520 Ft

Maxim Vízeséses alagút tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A dizájnos kiegészítőn két lehetséges útvonal van ahol tud haladni kedvenc vonatunk. Az egyik amely végigfut a meredek sziklák mentén, a másik viszont áthalad a vízesés alatt. Az egyik veszélyesebb mint a másik és izgalmasabbá teszi gyermekünk játékát. Garantáltan nem fog csalódni! Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Brio Jelzőállomás

Brio Jelzőállomás

Értékelés: 4,9
7 660 Ft 7 440 Ft

Brio Jelzőállomás garantált szórakozás minden kis masinisztának! A piros gomb elforgatásával eldönthető, hogy merre menjen tovább a vonat, így biztosan időben érkezhet meg a célállomásra. A helyes út kiválasztására egy sín állító emberke is a segítségünkre lesz, mely a speciálisan kialakított kezeinek hála fel tud kapaszkodni a létrán az állító gombhoz. A Brio márkanév garancia a minőségre!

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
6 510 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Brio World 33897 szervízkocsi vasúti sín javítására
5 010 Ft 4 910 Ft

Megtaláltad a rossz szakaszt? Ezt most azonnal javítanod kell. Annak ellenére, hogy a Brio vasút sok generáción át kitart, a kis karbantartás soha nem fog ártani. Nyomd meg a tetején lévő gombot, és a szervizkocsi villog.

Woody Felvonóhíd

Woody Felvonóhíd

Értékelés: 5
3 490 Ft

A felvonóhíd akár a vonatpályánk remek kiegészítője is lehet. A híd fa és műanyag keverékéből készül, és két vasúti felüljárót is tartalmaz. Könnyedén csatlakoztathatsz egy másikat is a sínekhez, ezzel kibővítve a sávot. Az elem más márkákkal is kompatibilis.

Hape Napelemre működő mozdony
3 930 Ft 3 850 Ft

Felejtsd el az elemek vásárlását! Ez az okos mozdony saját napelemmel rendelkezik, ami elég elektromos energiát termel ahhoz, hogy mozgásba hozza. Figyeld, ahogy a vonat fényesen világít ahogy a síneken tolod!

Maxim Boltíves híd

Maxim Boltíves híd

Értékelés: 3
3 330 Ft 3 290 Ft

Maxim Boltíves híd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A két darab hídat tudjuk külön-külön, sorba kapcsolva, vagy akár egymásra rögzítve használni. A négy erős lábának köszönhetően jó stabilitást biztosít. Alatta kényelmesen elfér egy másik vasúti pálya, így egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is!

Brio Kaland alagút

Brio Kaland alagút

Értékelés: 4,8
10 550 Ft 10 240 Ft

Brio kaland alagút a vonat áthaladásakor négy különféle hangot ad ki. A hangokat manuálisan, a játék tetején lévő gomb megnyomásával is elő lehet idézni. Az alagút a hangokon kívül más izgalmakat is tartogat, hiszen tetején felnyitható gyalogos híd található.

Brio Tűzoltóság játékkészlet
21 300 Ft

Brio Tűzoltóság játékkészlettel átélhetők egy valódi tűzoltóság mindennapjai. Egy tűzoltóállomással, két tűzoltóautóval, két tűzoltós játékfigurával, egy műtűzzel, egy csúszdával és egyéb kiegészítőkkel gondoskodik a teljes játékélményért. Részletes kidolgozású, minőségi anyagokból.

Lamps Vasútpálya, tehervonattal
9 310 Ft

Készülj fel a vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és tehervonatokkal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Hape Összecsukható terepasztal vasútpályához
44 390 Ft 41 940 Ft

Ez az összecsukható, többfunkciós terepasztal a Hape vasútpályákhoz kétoldalas nyomtatott asztallappal rendelkezik. Így a gyerekek a vasutat és a tartozékokat úgy szerelhetik össze, hogy az megfeleljenek a természet vagy a város kialakításának. A vasút vezethető az asztal belsejében is, ahol a szükséges vasútpálya-elemek tárolására is elegendő hely van.

Brio WORLD 32270 Vasútállomás Mickey egér hangrögzítéssel
15 010 Ft 12 490 Ft

Vasútállomás jelentéssel saját hangon? A Disney Mickey egér vasútállomással mindez lehetséges. A vasútállomás lehetővé teszi a hangrögzítést és a hangfeljátszást, amelynek köszönhetően saját vasúti szöveget jelenthetsz ki. A csomagolásban megtalálható Mickey és Minnie szép figurái.

Maxim Raktár

Maxim Raktár

Értékelés: 5
10 090 Ft 9 980 Ft

Maxim Raktár egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. Az öt férőhelyes raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően egy útvonalról tudunk beparkolni a mozdonyokkal, így praktikus és helytakarékos is. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden Maxim vasúti pályával kompatibilis!

Lamps Vasúti pálya gyorsvonattal
7 440 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio Vasúti felvonóhíd

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 5
7 170 Ft 7 050 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 4,8
3 720 Ft

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.

Brio Repülőgép

Brio Repülőgép

Értékelés: 4,9
7 180 Ft

Készen állsz a felszállásra? A Brio repülőgéppel új, nagy kalandok várnak. A három üléses gép teteje felnyitható és beszállíthatja a pilótát, az utast és a poggyászt. A gyerek átélheti a beszállás és felszállás teljes izgalmát. Az 5 részes jó minőségű fa repülőgép szettel nagy élmény lesz a játék.

Brio Fajáték Vasúti átkelő
3 980 Ft

BRIO vasúti átkelő nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. A szerkezet segít neked összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Woody Forgó-híd

Woody Forgó-híd

Értékelés: 5
3 580 Ft

A Woody Forgó-híd igazán különleges kiegészítő a vonatszettek kiegészítőinek. A híd nem csak sorompóval kiegészített látványos sín-elem, hanem egy igazi fordító is. Akár vonattal együtt is forgathat, így lesz csak igazán izgalmas a játék! Bármely vasúti készlethez kitűnően illeszthető, ami garantáltan feldobja a vonatos játékot!

Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 4,8
9 040 Ft

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.

Hape Napelemre működő vasút
9 840 Ft

A napelemre működő vasút egy hatalmas lépés a jövőbe! Ez a mozdony saját napelemmel rendelkezik, ami elég elektromos energiát termel ahhoz, hogy mozgásba hozza és világítson. Hajts fel a spirálon az állomáshoz, ahol már vár rád a szerviz technikus.