Hape Grand City vasút-39%

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,5
33 467 Ft 20 290 Ft

Kiárusítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész-39%
19 190 Ft 11 690 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész-38%
38 390 Ft 23 490 Ft

Kiárusítás

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Woody Vonat, autó játékpálya-34%
15 670 Ft 10 290 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Brio Felnyitható vasúti híd
8 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.

Woody Extra nagy depó

Woody Extra nagy depó

Értékelés: 3,5
10 120 Ft 7 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Exkluzív és gyönyörűen kidolgozott vonatgarázs, melyben egyszerre 5 vonat pihenhet. Egyik vasút sem lehet teljes ezek nélkül a gyönyörű garázsok nélkül. A depó egy olyan hely, ahol apróbb javításokat is végeznek.

Brio Garázs szett

Brio Garázs szett

Értékelés: 5
7 260 Ft

Brio garázs szett 1 db fából készült garázs elemet tartalmaz, melyet bármelyik Brio vasúti pályával összeépíthetőek. Vidám színei felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek. Szuper pihenőhely minden kis mozdony számára, egy fárasztó nap után.

Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 5
3 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 590 Ft 11 740 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!

Woody Nagy mozdonyfordító, fa és műanyag
3 787 Ft 3 390 Ft

Ha a mozdonyok nem fordulhatnak be a sarkon, sokáig muszáj nekik járni a vágányon, hogy a megfelelő irányba kerüljenek, oda, ahová szűkséges. A mozdonyfordítón a mozdony tökéletesen megfordul kis helyen, a vágányok tökéletesen egymásra fekszenek és a mozdony elindulhat az egyikbe a nyolc irány közül.

Brio Vasúti pályaudvar

Brio Vasúti pályaudvar

Értékelés: 5
12 990 Ft

Kiárusítás

A Brio vasúti pályaudvar minden kisfiúnak remek szórakozást nyújt. A fából készült játékra az igényes kidolgozás jellemző. A gombok különböző fényeket és hangokat adnak ki. Valamint a felvétel gombbal hangfelvételt is készíthetünk amit rögtön vissza is hallgathatunk.

Brio Vasúti felvonóhíd

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 5
7 130 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 5
12 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.

Brio Bakdaru

Brio Bakdaru

Értékelés: 4,5
6 070 Ft

Ahol sok rakományt kell átpakolni, elengedhetetlen kellék ez a BRIO bakdaru. Könnyedén ragadja meg és emeli fel a legnehezebb konténereket is. Mozgását a síneken futó kerekek könnyítik meg.

Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 600 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio World 33962 Smart Tech Daru
17 190 Ft 11 890 Ft

Segíts a daru munkásának átvinni a rakományt. A daru a Smart Tech termékek része a Smart Tech mzdonyok felhasználásával különleges hangok és mozdulatok előhívásával. – Remek szórakozás gyermekeknek 3 éves kortól.

Brio Fajáték Teherszállító uszályhajó és daru
5 810 Ft

Amint a teljes rakomány a helyére került, a BRIO teherszállító uszályhajó máris kifuthat. Természetesen a daru is nagy segítségedre lesz a rakodásban. Légy te a kapitány és szállítsd az árut ezzel a fantasztikus hajóval a tengereken!

Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 5
4 620 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Woody Forgó-híd

Woody Forgó-híd

Értékelés: 5
3 490 Ft 3 090 Ft

A Woody Forgó-híd igazán különleges kiegészítő a vonatszettek kiegészítőinek. A híd nem csak sorompóval kiegészített látványos sín-elem, hanem egy igazi fordító is. Akár vonattal együtt is forgathat, így lesz csak igazán izgalmas a játék! Bármely vasúti készlethez kitűnően illeszthető, ami garantáltan feldobja a vonatos játékot!

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
7 490 Ft 6 730 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Woody Adventi naptár-40%

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Lamps Vasútpálya, tehervonattal
11 190 Ft 9 110 Ft

Készülj fel a vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és tehervonatokkal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 3,5
5 510 Ft 4 750 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.

Lamps Vasúti pálya gyorsvonattal
9 790 Ft 8 050 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio Tűzoltó helikopter

Brio Tűzoltó helikopter

Értékelés: 5
4 728 Ft 3 950 Ft

Brio Tűzoltó helikopter tökéletes kiegészítője az összes többi BRIO terméknek. A helikopter le tud szállni a le- és felszállóhelyre, ami a sürgősségi tűzoltó állomáson található, de akár hidakra, pályákra is. A csomag tartalmaz egy helikoptert, egy pilótát és a víz ellátmányt.

Brio World 33967 Zebra és kocsi
3 990 Ft 3 190 Ft

Tedd azebrát a kocsira, és menj a BRIO világába. Az zebra kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio Dupla függőhíd

Brio Dupla függőhíd

Értékelés: 5
7 000 Ft

Brio fából készült dupla függőhídjával átívelheted a vizeket, így vonatod előtt többé nem jelentenek akadályt a folyók sem. Építhetsz két kisebb vagy egy nagy hidat. A készlet tartalmaz két függőhidat, egy összekapcsoló elemet és két sín elemet, amelyen fel és le tudsz közlekedni a hídon. Kapcsold hozzá a meglévő Brio vonatkészletedhez ezt a Golden Gate hídra emlékeztető darabot is.

Brio Világ 33968 Orrszarvú és kocsi
3 990 Ft 2 990 Ft

Tedd az orrszarvút a kocsira, és menj a BRIO világába. Az orrszarvú kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio WORLD 33825 Rendőrségi szállítóautó
5 774 Ft 4 620 Ft

Gyorsan el az útból! A rendőrautó gyorsan száguld az utcákon villogó fényekkel és szirénával! Baleset történt, és a rendőr sietett a forgalmat átirányítani. A rendőrautó műanyagból készült, fény és hangeffektusokkal rendelkezik.

Brio World 33895 Vagon terménnyel
3 690 Ft 2 790 Ft

A tehénnek saját szállító kocsija van, amely könnyen csatlakoztatható minden Brio mozdonyhoz. Segíts neki felszállni a vonaton a rámpa kinyitásával. Egyenítsd ki és győződj meg róla, hogy a helyén marad.

Brio Targonca

Brio Targonca

Értékelés: 5
3 890 Ft

Brio targonca műanyag és fa tökéletes és minőségi kombinációja. A targonca a mágnes segítségével könnyedén felveszi a raklapokat. Az eszköz tökéletesen illeszkedik más brio játékokhoz.

Brio Variálható játékház
19 838 Ft 18 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Variálható játékház egy moduláris játszóház, amit úgy alakíthat a gyerek, ahogyan csak kedved tartja. A szettben utasítások is találhatóak különféle variációkra. Kiegészítőkkel (figurák, bútorok) ellátott.

Woody ZOO vonatpálya vonattal és állatokkal
12 653 Ft 10 340 Ft

vonatpálya egy teljes állatkertet alkot vonattal az állatok szállítására, parkolóval és bejárattal az állatkertbe. A készlet alap vonatpályaként felel meg, amelyet további sínekkel és tartozékokkal egészíthetsz ki.

Maxim Alagút felüljáróval

Maxim Alagút felüljáróval

Értékelés: 3,5
4 480 Ft

Maxim Alagút felüljáróval egy praktikus és nagyszerű kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerűen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Maxim Boltíves híd

Maxim Boltíves híd

Értékelés: 3
3 640 Ft

Maxim Boltíves híd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A két darab hídat tudjuk külön-külön, sorba kapcsolva, vagy akár egymásra rögzítve használni. A négy erős lábának köszönhetően jó stabilitást biztosít. Alatta kényelmesen elfér egy másik vasúti pálya, így egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is!

Maxim Vízeséses alagút

Maxim Vízeséses alagút

Értékelés: 4,5
4 480 Ft

Maxim Vízeséses alagút tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A dizájnos kiegészítőn két lehetséges útvonal van ahol tud haladni kedvenc vonatunk. Az egyik amely végigfut a meredek sziklák mentén, a másik viszont áthalad a vízesés alatt. Az egyik veszélyesebb mint a másik és izgalmasabbá teszi gyermekünk játékát. Garantáltan nem fog csalódni! Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Brio 33827 Smart Tech rakodó
9 430 Ft 7 530 Ft

vagon hamarosan a daru mellé lesz állítva, az aktív tunelnek köszönhetően, amely interaktív intelligens technológiát használ fel. Manuális daru, szükséges az árut kirakni, vagy felrakni és elvinni oda, ahová az szükséges.

Hape Világító vasútállomás
6 690 Ft

Felszállás!! Rögzítsd saját üdvözletedet az utasok számára ebben a miniatűr, világító vasútállomásban, mely jegyautomatával és menetrenddel ellátott.

Hape Vonat állatokkal
5 090 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az állatos kisvonat megörvendezteti a kis kezeket és szemeket. A süninek megformázott tüskéi, a mókusnak puha farka és az egérnek hosszú szakálla van.

Brio 33819 Szett versenyautók számára
13 476 Ft 9 510 Ft

Csatlakoztasd a BRIO vasutak szórakoztató világát az autópálya készlettel. Piros és kék versenyautó kelnek át az autópályán, de vigyázz az építés alatt álló utakra és a sárga sorompókra a vasúti átjáróknál.

Brio 33918 Szerelőműhely SMART TECH
11 269 Ft 8 290 Ft

Minden vonatot néha meg kell javítani. Az aktív hangalagútnak köszönhetően az elromlott vonat pontosan úgy áll meg a műhelyben, hogy a szerelő ellenőrizni tudja a vonat alvázát is.

Brio 33936 Farm SMART TECH
16 542 Ft 11 790 Ft

Ez nem a többihez hasonló farm. A SMART TECH technológiának köszönhetően a farm körül járó vonatkor minden mezőgazdasági állat a farmon hangokat kezd kiadni, mintha igazán élők lennének.

Brio Teherkocsi vagonokkal
7 008 Ft 4 690 Ft

A repülőtér problémamentes működéséhez elengedhetetlen a karbantartás. A BRIO tartály vagonnal gondoskodik róla, hogy a felszállások és a leszállások közt az összes repülő fel legyen töltve üzemanyaggal. A világossárga BRIO teherkocsi fa tartállyal és létrás gázkocsival rendelkezik. Ez a szép teherkocsi az összes BRIO Világ játékszettel kompatibilis.

Brio World 33894 tehervonat gépésszel
4 990 Ft 3 950 Ft

Üdvözöljük a Brio World új lakóit. Szállj be, és pakold be a rakományt. A fiatal tehervonattal bőven alkalmas lesz a szórakozásra. Nyissa fel a tetőt, és ülj azonnal a vezetőülésbe.

Brio World 33961 Most Smart Tech
12 190 Ft

Növeld a szórakozást a vonatpályával magasabb szintre és csatlakoztasd a Smart Tech sorból való hidat. Amíg a híd fel van emelve, a vonat magától leáll mellette és a híd lehajtása után magától elindul. Különleges funkciók használatához szükséges a Smart Tech mozdony használata.

Hape Vonat szállítmánnyal
4 390 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.

Lamps Vonat készlet
9 790 Ft 6 990 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio 33615 Állomás és mozdony
6 497 Ft 4 990 Ft

Ezzel a tömör fából készült vasútállomással még sínek sem kell. Csak helyezd oda, ahol a mozdonnyal át akarsz menni. Vagy csatlakoztasd a BRIO vasúti világhoz. Minden utas a fedélzeten? Menjünk!