Woody Extra nagy depó

Woody Extra nagy depó

Száma: 1280047
Exkluzív és gyönyörűen kidolgozott vonatgarázs, melyben egyszerre 5 vonat pihenhet. Egyik vasút sem lehet teljes ezek nélkül a gyönyörű garázsok nélkül. A depó egy olyan hely, ahol apróbb javításokat is végeznek. További információ
10 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.09 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.10 - 2021.12.14 standard szállítással várhatóan

Száma: 1280047

Értékelések (0)

Zsuzsanna V.
2020.1.10
Teljesült vásárlás
Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve! Nagyon rossz minőségű, selejtes terméket kaptam!!! A fasín el van szabva, a pöcök nem illeszkedik be a csatlakozás helyére. Így az 5 éves kisgyerek, aki ajándékba kapta, nem tudja összerakni és használni (ez sajnos csak az ünnepek után derült ki). Ezen kívül a tetején, tehát a fekete részen egy nagyon mély karc látható. Olyan mintha valaki késsel belevágott volna, mert a festék is lejött ott A depó talpán pedig a fa át van lyukasztva egy helyen, mintha átütöttek volna rajta egy szöget. Összességében nagyon nem vagyok megelégedve vele. Ráadásul elég drága is volt ez a termék ahhoz, hogy ennyi hibát elfogadjak. Ha lehetőség van rá, akkor szívesen átcseréltetném. Természetesen aki kapta, az megtartotta a dobozát és nálam pedig megvan róla a számla.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.