Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-30%
19 740 Ft 13 790 Ft

Kiárusítás

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Hape Grand City vasút-39%

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,5
33 467 Ft 20 290 Ft

Kiárusítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os-33%
21 290 Ft 14 190 Ft

Kiárusítás

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.

Woody Fajáték vonat készlet-26%

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 890 Ft 7 290 Ft

Kiárusítás

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész-39%
19 190 Ft 11 690 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Brio Zöld elemes mozdony-17%

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,5
8 390 Ft 6 890 Ft

Kiárusítás

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész-38%
38 390 Ft 23 490 Ft

Kiárusítás

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Woody Vonat, autó játékpálya-34%
15 670 Ft 10 290 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Brio Felnyitható vasúti híd
8 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb-30%
32 690 Ft 22 590 Ft

Kiárusítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”-33%
57 390 Ft 38 280 Ft

Kiárusítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.

Brio Villanyvonat távirányítóval
10 990 Ft 10 150 Ft

Kiárusítás

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.

Fisher-Price Barlang összeomlása-30%
22 590 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Élvezd a szórakozást ezzel a játék készlettel, amely ügyes fogások egész sorát rejti magába. Az életnagyságú szobor drágakövet rejt. Miközben Thomas gőzmozdony felmegy a felvonóval, felfedezi ezt az értékes drágakövet. Távolítsd el, és használd leeső sziklaként.

Brio Világ 33594 Kétirányú akkumulátoros mozdony-27%
7 890 Ft 5 690 Ft

Kiárusítás

Gőzmozdony klasszikus piros akkumulátorral. Előre és hátra is tud menni. A fényszórók is világítanak, hogy a szórakoztató játék a sínen tudjon haladni még sötétbn is.

Brio Zöld elektromos mozdony

Brio Zöld elektromos mozdony

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Kiárusítás

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.

Brio Garázs szett

Brio Garázs szett

Értékelés: 5
7 250 Ft

Brio garázs szett 1 db fából készült garázs elemet tartalmaz, melyet bármelyik Brio vasúti pályával összeépíthetőek. Vidám színei felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek. Szuper pihenőhely minden kis mozdony számára, egy fárasztó nap után.

Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 5
3 950 Ft

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.

Brio WORLD 33319 Bariemi akció vonat-30%
11 190 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Elektromos gép vagonokkal és lámpákkal. Elemekre működő klasszikus vonat, kétirányú funkcióval, egy kocsi forgó dobbal és egy szénnel. A fények világítanak, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban van.

Brio Elektromos szerelvény mozdonyvezetővel
8 890 Ft

Kiárusítás

Brio elektromos szerelvény mozdonyvezetővel minden autókedvelő kisgyerek számára remek szórakozást nyújt. A mozdonyvezető szabadon mozgatható, illetve a szerelvény ajtaja is szabadon nyitható és zárható. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége.

Brio Egyenes pályaelemek vasúti pályához, 4db
3 020 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 590 Ft 11 720 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!

Woody Nagy mozdonyfordító, fa és műanyag
3 787 Ft 3 420 Ft

Ha a mozdonyok nem fordulhatnak be a sarkon, sokáig muszáj nekik járni a vágányon, hogy a megfelelő irányba kerüljenek, oda, ahová szűkséges. A mozdonyfordítón a mozdony tökéletesen megfordul kis helyen, a vágányok tökéletesen egymásra fekszenek és a mozdony elindulhat az egyikbe a nyolc irány közül.

Woody Vonat állatkákkal

Woody Vonat állatkákkal

Értékelés: 5
4 421 Ft 3 820 Ft

Vonatozz a természetben ezzel a fából készült mozdonnyal és két vagonnal. Éld meg a kalandot négy csodálatos színes állatbarátoddal és mozdonyvezető bácsival. Tanuld meg felismerni az állatokat.

Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 5
18 210 Ft

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Értékelés: 4,5
13 990 Ft 13 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Híd és alagút elemei igazán változatos utazási élményt biztosítanak. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.

Brio Vasúti pályaudvar

Brio Vasúti pályaudvar

Értékelés: 5
12 990 Ft

Kiárusítás

A Brio vasúti pályaudvar minden kisfiúnak remek szórakozást nyújt. A fából készült játékra az igényes kidolgozás jellemző. A gombok különböző fényeket és hangokat adnak ki. Valamint a felvétel gombbal hangfelvételt is készíthetünk amit rögtön vissza is hallgathatunk.

Woody Elektromos mozdony

Woody Elektromos mozdony

Értékelés: 4,5
3 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figyelni a mozdonyt ahogy halad, néha szórakoztatóbb, mint benne ülni. Gőzmozdony elemekkel meghajtva, mindkét irányba képes haladni, elhúz három utas- vagy teherszállító kocsit.

Brio Intermediate Bővítő csomag vasúthoz
7 910 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Ezzel a közepes méretű bővítőcsomaggal nagyobbá tehetjük meglévő vasúti pályánkat, hogy vonataink még hosszabb útvonalon közlekedhessenek. A darabok jó minőségű bükkfából készültek, a gondos kialakításnak köszönhetően pedig minden darab összepasszol a többivel. A készlet bármelyik Brio vasúti rendszerhez hozzákapcsolható.

Brio Vasúti felvonóhíd

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 5
7 120 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio Mechanikus váltó, 1 pár
6 320 Ft

Brio mechanikus váltópár segítségével a Brio vonatpálya szetteken lehet a vonatokat irányítani. A váltók piros gombja segítségével lehet irányt változtatni. A váltók fából készültek és rendkívül tartósak.

Fisher-Price Kiváló szállító-30%
22 590 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Szenzációs szállító! További nagyszerű szórakozás Thomas gőzmozdonytól. A játék készletben az összes készlettel kompatibilis síneket találsz. Találsz itt még egy leszálló pályát is a helikopter számára és egy eltávolítható mozgatható figurát is. A készlet része továbbá egy fém mozdony és két minimozdony is.

Brio Hosszúíves pályaelemek vasúti pályához 4db, 170mm
2 490 Ft 2 360 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!

Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 5
12 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.

Brio Bakdaru

Brio Bakdaru

Értékelés: 4,5
6 060 Ft

Ahol sok rakományt kell átpakolni, elengedhetetlen kellék ez a BRIO bakdaru. Könnyedén ragadja meg és emeli fel a legnehezebb konténereket is. Mozgását a síneken futó kerekek könnyítik meg.

Brio Mechanikus fordítókorong
5 270 Ft

Brio mechanikus fordítókorong segítségével a Brio vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani. A fordítókoronggal a játék teljesen életszerűvé válik. Az elem fából készült és piros gombja segítségével működik.

Brio Világ 33890 Alagút és személyvonat
8 490 Ft 6 320 Ft

Hívd meg a BRIO karaktereket egy vonatútra. Három utas ülhet két kocsiban, hogy kalandos legyen az utazás az alagútban. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 590 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.

Woody Sínkészlet, 20 db
6 060 Ft

Bővítsd a sínpályáidat! Ez a készlet mindent megad ehhez. A készlet 20 darab minőségi fa sínrészt tartalmaz, amelyeket hozzá lehet tenni minden, már meglévő síngyüjteményhez. Kompatibilis a többi elismert fa vasúti pálya márkával.

Brio World 33962 Smart Tech Daru
17 190 Ft 11 870 Ft

Segíts a daru munkásának átvinni a rakományt. A daru a Smart Tech termékek része a Smart Tech mzdonyok felhasználásával különleges hangok és mozdulatok előhívásával. – Remek szórakozás gyermekeknek 3 éves kortól.

Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 5
4 610 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Brio 33826 Az első farmom
20 492 Ft 13 980 Ft

Ezzel a készlettel a legkisebb földművesek is csodás szórakozást élhetnek át. Elegendő egy állatot az öt közül a vagonra helyezni, és máris viheted őt a farmról a legelőre. Ott minden állat automatikusan a tőle megszokott hangot adja ki, amely szórakoztatja és tanítja a legkisebbeket.

Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,5
12 660 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Brio Tűzoltós mentővonat

Brio Tűzoltós mentővonat

Értékelés: 4,5
7 401 Ft 6 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Tűzoltós mentővonat egy három részből álló, összekapcsolható játékvonat készlet. Már meglévő készletekhez csatlakoztatható. 3 éves kor felett ajánlott!

Woody Forgó-híd

Woody Forgó-híd

Értékelés: 5
3 490 Ft 3 080 Ft

A Woody Forgó-híd igazán különleges kiegészítő a vonatszettek kiegészítőinek. A híd nem csak sorompóval kiegészített látványos sín-elem, hanem egy igazi fordító is. Akár vonattal együtt is forgathat, így lesz csak igazán izgalmas a játék! Bármely vasúti készlethez kitűnően illeszthető, ami garantáltan feldobja a vonatos játékot!

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
7 490 Ft 6 720 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Bino Fajáték Vonatszett

Bino Fajáték Vonatszett

Értékelés: 5
7 190 Ft 6 590 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.

Woody Adventi naptár-40%

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Lamps Elektromos Játékvonat
4 610 Ft

Az Lamps Vonat készletben minden megvan, ami a vonatozáshoz elengedhetetlen. A készletben egy mozdony, egy tartálykocsi és egy nyitott vagon található, 75 cm átmérőjű pályát tudsz építeni. A mozdony hangot ad ki és világít.