Woody Fajáték vonatpálya híddal és állomással, 90 db
14 990 Ft

13 950 Ft

Woody fa vonatpálya készlethez híd és állomás is tartozik, hogy a vonatos játék minél jobban hasonlítson a valósághoz. A pálya fa elemei különféleképpen kombinálhatók. A mozdonyból és kocsikból a kilátás nem lesz unalmas, hiszen a készlethez fák és közlekedési táblák is tartoznak, amelyekkel a táj változatossá tehető. A 90 darabos készlet 3 éves kortól ajánlott.


Woody Fajáték Super Train vonatszett
44 990 Ft
44 230 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Super Train Fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-33%
19 740 Ft

13 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.


Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”
57 390 Ft

51 090 Ft
+ ingyen szállítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.


Brio 33424 Vasutak klasszikus luxus készlet
29 290 Ft

22 310 Ft
+ ingyen szállítás

Ugyanúgy mint az igazi vonat, ez a klasszikus fa modell is felmegy a dombra és megáll az állomáson. És nem varázslatos, ahogy a vagonok egymáshoz kapcsolódnak? Fedezd fel a bájos kalandot, amely soha nem ér véget!


Woody Vidéki farm fa vonatszett, 45 db-os
15 090 Ft

10 930 Ft

Woody vonatkészlet egy csodálatos vidéki utazásra kalauzol a farm körül. A vidéki farmon találhatók házi- és haszonállatok, fák és bokrok, melyek gondoskodnak a teljeskörű játékélményről. A vonaton szállíthatjuk a tápot az állatok etetéséhez. A kiváló minőségű fa készlet 45 elemet tartalmaz.


BINO Fajáték Vonatszett

BINO Fajáték Vonatszett

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

6 640 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.


Brio SMART TECH Akktív alagút szett
33 290 Ft

22 730 Ft
+ ingyen szállítás

Hová megy a vonat? És mi fog történni? Az rajtad áll, hogy gondoskodj az alagutakról és a vasútállomásról, és kísérd figyelemmel a vonat kalandját. Köszönhetően az intelligens technológiának a vonat megáll, tolat, vagy villog. Rajtad áll.


Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 890 Ft

8 020 Ft

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.


Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
28 760 Ft
+ ingyen szállítás

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.


Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 590 Ft

11 810 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!


Woody Fajáték vonatszett, 40 db
7 570 Ft

Woody fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Vonatpálya - Ipari terület
33 805 Ft

26 560 Ft
+ ingyen szállítás

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.


Bigjigs Rail Város és falu Fa vasút
22 570 Ft

Ebben a Bigjigs készletben megtalálható együtt a vasúti pálya, átjáró, gőzmozdony, házikók, teret adva ezzel a gyerekek fantáziadús játékához. A játék segíti a logikus gondolkozást, fokozza kézügyességet és a koordinációt. Minden termék kiváló minőségű és bevizsgált alapanyagból készült, gondos kivitelezéssel.


BINO Ovális Vonat készlet

BINO Ovális Vonat készlet

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 980 Ft

Bino Ovális Vonat készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és a szállító vagonok kerekei illenek bele. A teljes készlet kíváló minõségû fából készült. A Bino márkanév garancia a minőségre!


Brio 33615 Állomás és mozdony
6 497 Ft

5 040 Ft

Ezzel a tömör fából készült vasútállomással még sínek sem kell. Csak helyezd oda, ahol a mozdonnyal át akarsz menni. Vagy csatlakoztasd a BRIO vasúti világhoz. Minden utas a fedélzeten? Menjünk!


Brio 33699 Íves híd
4 488 Ft

4 230 Ft

Brio 33699 Íves híd két emelkedő sínnel kapható. A Brio vonatkészletekhez használható. Minőségi fa alapanyaga hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.


Brio 33819 Szett versenyautók számára
13 476 Ft

10 630 Ft

Csatlakoztasd a BRIO vasutak szórakoztató világát az autópálya készlettel. Piros és kék versenyautó kelnek át az autópályán, de vigyázz az építés alatt álló utakra és a sárga sorompókra a vasúti átjáróknál.


Brio 33826 Az első farmom
20 492 Ft

16 290 Ft

Ezzel a készlettel a legkisebb földművesek is csodás szórakozást élhetnek át. Elegendő egy állatot az öt közül a vagonra helyezni, és máris viheted őt a farmról a legelőre. Ott minden állat automatikusan a tőle megszokott hangot adja ki, amely szórakoztatja és tanítja a legkisebbeket.


Brio 33906 Állat szállítás
12 128 Ft

10 100 Ft

Ennek a szettnek a segítségével állatokat szállíthatsz a legelőre, vagy ahova szükséges. Piros masina egy speciálisan kialakított sárga vagonba helyezik a tehénkét, majd a fa síneken, melyek alagúton keresztül vezetnek, oda visz, ahol a fű a legfrissebb.


Brio 33916 Kinti szett
23 777 Ft

19 940 Ft

Kinti szetts tartalma a sárga farmer vonaton és a tehénkén kívül egy hagyományos személyvonat az utasaival. Akik a vonatból kiszállhatnak, és sétálhatnak a természetben, megcsodálva annak szépségeit.


Brio 33918 Szerelőműhely SMART TECH
11 269 Ft

9 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden vonatot néha meg kell javítani. Az aktív hangalagútnak köszönhetően az elromlott vonat pontosan úgy áll meg a műhelyben, hogy a szerelő ellenőrizni tudja a vonat alvázát is.


Brio 33935 Akció alagút SMART TECH gyorsulás és lassulás
6 609 Ft

5 310 Ft

Nyúl vagy teknőc,minden alagúton jel határozza meg, hogy fog átmenni a vonat az alagúton. Az intelligen interaktív technológiának köszönhetően a vonat az alagúton való átkeléskor a teknőcnél lelassít, hallani a vonat fékezését. A nyúl jelzésnél ellenkezőleg felgyorsul és tovább megy, amerre a sínek vezetnek.


Brio 33936 Farm SMART TECH
16 542 Ft

12 890 Ft

Ez nem a többihez hasonló farm. A SMART TECH technológiának köszönhetően a farm körül járó vonatkor minden mezőgazdasági állat a farmon hangokat kezd kiadni, mintha igazán élők lennének.


Brio Alagút vonatkészlethez
6 156 Ft

5 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Alagút vonatkészlethez bármilyen Brio vonatkészlethez könnyen hozzáépíthető. A minőségi fa alapanyag hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.


Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 5
5 840 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.


Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű
15 863 Ft

13 700 Ft

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű egy modern technikával működő gyermekjáték. Ez az újgenerációs játék felhőtlen szórakozást nyújt a már ebbe a gépesített világba született gyermekek számára. A távolból, táblagép segítségével, előre és hátra mozgatható, gyorsítható és megállítható.


Brio Dupla függőhíd

Brio Dupla függőhíd

Értékelés: 5
6 860 Ft

Brio fából készült dupla függőhídjával átívelheted a vizeket, így vonatod előtt többé nem jelentenek akadályt a folyók sem. Építhetsz két kisebb vagy egy nagy hidat. A készlet tartalmaz két függőhidat, egy összekapcsoló elemet és két sín elemet, amelyen fel és le tudsz közlekedni a hídon. Kapcsold hozzá a meglévő Brio vonatkészletedhez ezt a Golden Gate hídra emlékeztető darabot is.


Brio Sín-elemek vasúti pályához, 144 mm, 4 db
2 630 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyek tökéletes kiegészítői lesznek a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kicsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 610 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.


Brio Extra kiegészítő sínszett, 11 db
8 230 Ft

Ezzel a BRIO extra kiegészítő sínszettel még izgalmasabbá teheted a terepasztalodat. Nem csak hosszabb síneket építhetsz, mint eddig bármikor, de különleges kombinációkat is találsz a készletben. Kereszteződések és elágazások teszik még sokszínűbbé a játékot.


Brio Fagylaltozó építőszett
9 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Fagylaltozó építőszett izgalmas játék a kicsik számára. Egy fagyizó mindennapjaiba tudják beleélni magukat a készlet segítségével, melyhez két bábu és egy összeszerelhető fagyizóépület tartozik terasszal, asztallal és kis székekkel. 3 és 7 év közt ajánlott!


Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 5
11 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.


Brio Figura tartozékokkal
1 796 Ft

1 690 Ft

Akció

Ki akarsz lenni? Mozdonyvezető, cirkuszkezelő, közúti munkás vagy valaki más? Hozz el mindent a BRIO világba. Lehetséges gyűjteni őket, és aztán a barátiddal kicserélni a karaktereket. Minden karakter fa tartozékokat hoz magával a játékba.


Brio Hosszúíves pályaelemek vasúti pályához 4db, 170mm
2 490 Ft

2 090 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Intermediate Bővítő csomag vasúthoz
8 630 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Ezzel a közepes méretű bővítőcsomaggal nagyobbá tehetjük meglévő vasúti pályánkat, hogy vonataink még hosszabb útvonalon közlekedhessenek. A darabok jó minőségű bükkfából készültek, a gondos kialakításnak köszönhetően pedig minden darab összepasszol a többivel. A készlet bármelyik Brio vasúti rendszerhez hozzákapcsolható.


Brio Íves pályaelemek, 90 mm, 4 db
2 590 Ft

1 970 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kicsik. Természetesen csak több darabbal – és egyenes elemeket is közbeiktatva – érdemes építtkezni, hiszen a mozdony csak így fog tudni visszatalálni a kiindulóponthoz. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Kiegészítő sínszett, 11 db
6 110 Ft

BRIO 11db-os sínszett nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.Az izgalmas formák felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek.


Brio Kis Vonat Készlet
6 590 Ft

6 040 Ft

Brio Kis Vonat Készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és fa szállító vagon kerekei illenek bele. A teljes készlet fából készült. A Brio márkanév garancia a minőségre!


Brio Nyolcas klasszikus vonatszett-32%
10 390 Ft

6 990 Ft

Akció

Brio klasszikus vonatszett ideális választás a kis kezdő vonatozóknak. A mozdony és a kocsik gyorsan köröznek a klasszikus nyolcas alakú pályán. A kiegészítők, mint például az állomás, még izgalmasabbá teszik a játékot.


Brio Kocsi repülőtéri poggyászokkal
7 008 Ft

5 490 Ft

Ezt az egyedi kocsit a repülőtéri poggyászokkal lehetetlen nem észrevenni! Gondoskodik róla, hogy a poggyászok biztonságban megérkezzenek a leadóhelytől a repülőbe. A kocsi része a kiszolgálószemélyzet figurája, terepjármű és két vagon. Tökéletes kiegészítő a többi BRIO repülőtéri játékhoz.


Brio Mechanikus fordítókorong
4 920 Ft

Brio mechanikus fordítókorong segítségével a Brio vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani. A fordítókoronggal a játék teljesen életszerűvé válik. Az elem fából készült és piros gombja segítségével működik.


Brio Mini csatlakozó elemek vasúti pályához 4db, 54mm
2 490 Ft

2 040 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Piac stand szett-51%
5 550 Ft

2 690 Ft

Akció

Brio Piac stand szett kiváló minőségű fáből és műanyagból készült. A játék jó szórakozást nyújthat gyermekének és fejlesztheti a képzeletét is. A játék jól kombinálható a Brio World Kisváros többi szettjével.


Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 5
10 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.


Brio Repülőtér irányítótoronnyal
22 774 Ft

16 840 Ft

A legjobb idő a felszállásra! A Repülőtér játékszettel te irányítod, mi történik a földön és levegőben. Ez az új, a repülős játékok között nagy népszerűségnek örvendő szett a BRIO-tól tartalmazza a terminált, a gyönyörű piros repülőt, teljes szállítórendszert szállítókocsikkal és a repülőtéri személyzet figuráival. A BRIO vonat pont a terminál előtt áll meg.