Hape Sínek - szivárvány

Márka: Hape Katalógus száma: 1005302

Hape Sínek - szivárvány

A kis vonatok keményen dolgoznak. Csatlakoztasd ezeket a szivárvány színeiben pompázó síneket, és ragyogj! Önállóan is használható, valamint teljesen kompatibilis az egyéb híres vasúti készletekkel. További információ

2590

2 590 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Darabszám: 4 darab.
  • 18 hónapos kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 18 hónapos kortól
Anyag fa
Meghatározás unisex

Hasonló termékek

Brio Rövid egyenes pályaelemek vasúti pályához, 4 db, 108 mm
2 490 Ft

2 190 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Figura tartozékokkal
1 796 Ft

1 690 Ft

Ki akarsz lenni? Mozdonyvezető, cirkuszkezelő, közúti munkás vagy valaki más? Hozz el mindent a BRIO világba. Lehetséges gyűjteni őket, és aztán a barátiddal kicserélni a karaktereket. Minden karakter fa tartozékokat hoz magával a játékba.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.