Hape Vonatvágányok - Hegyi utak közepes

Márka: Hape Katalógus száma: 1234170

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak közepes

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit. További információ

39490

39 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 49 090 Ft, Megtakarítás: 9 600 Ft (19 %)

Leírás

Termékleírás

Specifikáció:

  • Tartalmaz összesen: 26 darabot.
  • Méret: 92×64×52 cm.
  • gyermekek számára 3 éves kortól.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag fa
Elektromos mozdony nem
Meghatározás unisex

Hasonló termékek

Woody Fajáték Super Train vonatszett
44 990 Ft

43 450 Ft

Woody Super Train Fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással
36 990 Ft

A Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással kellemes szórakozást kínál gyermekének. A hosszú, hegyekkel tarkított pályán található egy híd, sőt daru is, mellyel el lehet végezni az átrakodást a vonatból. A fény és hanghatások növelik a játék élményét.


Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”
57 390 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.