Fisher-Price Építs pályát-32%
14 600 Ft 9 890 Ft

Akció

sínek Sodor sziget fontos részei és ennek a csodás játékkészletnek fő elemei. Számos szórakozás részese lehetsz ezzel a műanyag dobozban található új készlettel.

Brio Fajáték Piros elektromos mozdony
10 690 Ft 9 410 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.

Brio Zöld elemes mozdony-19%

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,7
10 690 Ft 8 580 Ft

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

Bino Fajáték Vasút Szett 70 darabos
12 690 Ft

Akció

Építsen gyermeke vasútvonalat, válasszon a rengeteg tartozék közül. A csomag 70 darabot tartalmaz. Élje ki kreativitását.

Brio Deluxe Vonat készlet-19%

Brio Deluxe Vonat készlet

Értékelés: 5
103 590 Ft 83 590 Ft
Ingyen szállítás

Akció

A Brio Deluxe Vonat készlet fény- és hanghatásokkal segíti az élvezetes játékot. A hosszú pályán találhatóak magas szakaszok is, ahogy hidak, alagutak, állomások, lift is. Tartozik még hozzá személy- és teherszállító vonat, különböző tehergépkocsik, a kikötői részhez pedig daru és uszály.

Brio Mágneses vasúti sorompó
5 950 Ft

Brio mágneses sorompó nagyszerű kiegészítője a Brio vasúti pályáknak. A szerkezet segít összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. A sorompó automatikusan működik. Ha a vonat jön, akkor a sorompó magától felemelkedik, majd leereszkedik, de egy gomb segítségével is irányítható. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os-15%
37 890 Ft 31 870 Ft
Ingyen szállítás

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.

Brio WORLD 33884 Elemes Gőzmozdony víztartállyal-31%
16 190 Ft 11 080 Ft

’’Teljes gőzzel előre!’’. Reális gőzhatásokkal ellátott elemes vonat, tehervagonokkal és víztöltő tartály vár reád, hogy csatlakoztasd a saját kis vasúti világodhoz. A kisvonat előre és hátrafelé való mozgást is végez.

Brio Villanyvonat távirányítóval-19%
13 390 Ft 10 790 Ft

Akció

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.

Brio Kőszállító vagon daruval
6 290 Ft

Brio kőszállító vagon daruval hatalmas sziklák felvételére és szállítására képes. A kőszállítóhoz más Brio vagonok csatlakoztathatók mágnes segítségével. A kiváló minőségű játék elengedhetetlen a nagyszabású építkezések eljátszásakor.

Brio WORLD 33972 SMART TECH SOUND, utazó szett csatornákkal-23%
65 590 Ft 49 890 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Játssz egy 37 darabos készlettel, amely egy interaktív vonatot tartalmaz fa sínekkel és tartozékokkal. Programozd be a játékot a Smart Tech Sound technológiával. Élvezd a végtelen szórakozást ezzel a csodálatos interaktív készlettel.

Brio Kikötő készlet-19%

Brio Kikötő készlet

Értékelés: 4,8
16 590 Ft 13 430 Ft

Brio kikötő készlettel a teherhajók munkáját és a rakomány célba juttatását lehet élethűen eljátszani. A szetthez tartozik egy sínpálya vonattal, egy kikötői híd és egy daru, amivel a rakományt lehet leemelni a hajóról. A kikötői munkások feladatainak irányításával gyermeke kellemes órákat fog eltölteni, a sínpálya felépítésével pedid még inkább sajátjának érzi majd az élményt.

Brio World 33896 Svítící vagon arannyal
6 590 Ft

Nem minden arany, ami fénylik. Néha ez jobb is. Vonat arany rakománnyal. Amint a kerekek elindulnak, a kocsi világít és fényesen ragyog.

Brio Metró vonatszett-15%

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 4,9
20 190 Ft 16 990 Ft

Akció

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Brio WORLD 33557 Expressz vonat
8 390 Ft 8 170 Ft

Egyedi kiegészítő utaidra. A vonat szokatlan, retro-futurisztikus kialakítása az egész világon lévő aerodinamikus vonatokból merített. Merész vörös színekkel díszített, fényes ezüst részletekkel kiegészített. Ez az extra hosszú vonat két vagonnal ellátott, amelyek finom részletekkel díszítettek, hét pár kerékkel rendelkeznek a nagy sebesség fenntartása érdekében.

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
6 460 Ft 5 530 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

DICKIE Vonat City 45 cm

DICKIE Vonat City 45 cm

Értékelés: 4,8
5 390 Ft

Akció

Részletesen kidolgozott szabadonfutásos Regio vonat, az ajtók és a tető funkcionális nyitásával. A valódi vonat utánzatának minden kisgyerek örülni fog. Alkalmas nem csak ajándékozásra.

Brio Mechanikus váltó, 1 pár
6 190 Ft 5 670 Ft

Brio mechanikus váltópár segítségével a Brio vonatpálya szetteken lehet a vonatokat irányítani. A váltók piros gombja segítségével lehet irányt változtatni. A váltók fából készültek és rendkívül tartósak.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb-27%
32 990 Ft 23 790 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Brio WORLD 32265 Mickey egér elemekre működő kisvonatja-16%
10 090 Ft 8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Üdvözöld a kedvenc Disney figurádat, Mickey egeret a terepen. A kisvonat elindítása és leállítása egyszerű. A készlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy remek szórakozásban legyen részük, és főleg hatalmas kalandban.

Woody Gőzmozdony szénnel és vagonokkal
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ennek a gőzmozdonynak hozzáadott kocsija van szénnel és két személyszállító vagonja. Ez egy ideális kiegészítő bármely fából készült vasúti vonat készlethez. Az egyes vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz.

Brio Vasúti jelzőlámpa

Brio Vasúti jelzőlámpa

Értékelés: 4,8
3 730 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát. A vasúti jelzőlámpa 2 darab LR44-es gombelemmel működik.

Woody Extra nagy depó-16%

Woody Extra nagy depó

Értékelés: 4,1
10 490 Ft 8 790 Ft

Exkluzív és gyönyörűen kidolgozott vonatgarázs, melyben egyszerre 5 vonat pihenhet. Egyik vasút sem lehet teljes ezek nélkül a gyönyörű garázsok nélkül. A depó egy olyan hely, ahol apróbb javításokat is végeznek.

Brio World 33892 Alagút és személyvonat
6 990 Ft

A klasszikus gőzmozdony a BRIO márkájú alagúttal tökéletesen átadja a gőz időtartamát. A piros kerekekkel ellátott gőzmozdony áthalad a pályán az alagútban, a legnagyobb dicsőséggel. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 4,8
11 190 Ft 9 690 Ft

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.

Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-23%
22 190 Ft 16 990 Ft

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Brio WORLD 33984 Játszó szett Állatfarm-27%
28 590 Ft 20 780 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egy 30 darabos készlet, amelynek témája a farm, amely végigvezet a legelőkön és a harmonikus természetben. Rengeteg munka, amit el kell végezni, gyorsan elkészül az akkumulátorral működő tehervonat és a széna rakodóállomás segítségével.

Brio Játék vasúti vagon

Brio Játék vasúti vagon

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

A Brio vasúti vagon játékfa szállítására alkalmas kisgyermekek számára. Nagy sebességű, ezért könnyen kijön a gödörből, és megy fel a dombra. A mágneses mechanizmus teszi lehetővé a könnyű be-és kirakodást. Masszív kivitele miatt hosszú időn keresztül lehet gyermeke kedvenc játéka.

Brio World 33966 Oroszlán és kocsi
3 790 Ft

Tedd az oroszlánt a kocsira, és menj a BRIO világába. Az oroszlán kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio Vasúti felvonóhíd-18%

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 4,9
9 390 Ft 7 610 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio Fajáték Villanymozdony, zöld-17%
8 690 Ft 7 200 Ft

Brio modern villanymozdony, melynek mágneses felfüggesztése egyetlen gombbal szabályozható. Fényszórókkal ellátott. Kompatilbilis más Brio vonattal.

Brio Farm vonatkészlet-29%

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,7
16 190 Ft 11 490 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Brio Zöld elektromos mozdony-22%

Brio Zöld elektromos mozdony

Értékelés: 4,5
8 090 Ft 6 290 Ft

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.

Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
5 480 Ft 5 090 Ft

Akció

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.

Brio Távirányítós tehermozdony-17%
12 890 Ft 10 660 Ft

Brio tehermozdony a távirányító segítségével egyszerűen irányítható előre és hátra. Bármilyen meredek emelkedőn könnyedén meg tud állni. A mozdony kompatibilis az összes Brio készlettel.

Woody Forgó-híd

Woody Forgó-híd

Értékelés: 5
3 990 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Woody Forgó-híd igazán különleges kiegészítő a vonatszettek kiegészítőinek. A híd nem csak sorompóval kiegészített látványos sín-elem, hanem egy igazi fordító is. Akár vonattal együtt is forgathat, így lesz csak igazán izgalmas a játék! Bármely vasúti készlethez kitűnően illeszthető, ami garantáltan feldobja a vonatos játékot!

Brio Jelzőállomás

Brio Jelzőállomás

Értékelés: 4,9
9 390 Ft 8 300 Ft

Brio Jelzőállomás garantált szórakozás minden kis masinisztának! A piros gomb elforgatásával eldönthető, hogy merre menjen tovább a vonat, így biztosan időben érkezhet meg a célállomásra. A helyes út kiválasztására egy sín állító emberke is a segítségünkre lesz, mely a speciálisan kialakított kezeinek hála fel tud kapaszkodni a létrán az állító gombhoz. A Brio márkanév garancia a minőségre!

Brio WORLD 33476 Forgó pálya figurával-20%
8 390 Ft 6 690 Ft

Hozz létre új lehetőségeket a BRIO World fa vasutad számára. A vasúti forgópálya hét síncsatlakozással, egy forgó középső egységgel és egy technikus figurával ellátott, minden BRIO World vasúti rendszer valódi középpontjává válik. Mérete minden BRIO World géphez alkalmas.

Brio World 33472 Cisterna

Brio World 33472 Cisterna

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 730 Ft

ragyogó tartály, amely készen áll a rakomány szállítására a világon, BRIO World, minden fordulatot képes kezelni. A vonat a mozdonyhoz és a készlet többi részéhez mágnesekkel csatlakozik.

Brio World 33891 Alagút és tehervonat
6 420 Ft 6 290 Ft

A BRIO alagút és a tehervonat mindig biztonságos a rendeltetési helyre. A járművezető narancssárga vonatát egy tehergépkocsival és mozdonnyal vezeti, ahol a rakományt ki kell rakni. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Maxim Mechanikus fordítókorong
2 670 Ft 2 590 Ft

Maxim Mechanikus fordítókorong tökéletes és praktikus kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A fordítókorongból nyolc irányba lehet tovább haladni és segítségével a Maxim vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani, így megelőzi a nagy kerülőket és gyorsabban célba érhetsz. Az elem piros gombja segítségével működik. Az alkatrész kíváló minőségű fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Fisher-Price Vontató mozdony James
3 790 Ft 3 390 Ft

Akció

Élj át még több szórakozást a színes vontató fém mozdonnyal és vagonnal. A mozdony műanyag csatlakozókkal rendelkezik, amiknek köszönhetően a TrackMaster™ kollekció darabjait csatlakoztathatod hozzá. Ideális a gyerekek fantáziájának és képzelőerejének fejlesztésére.

Hape Terepasztal vasútpályához - Dzsungel-20%
49 090 Ft 38 890 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Hape robusztus játékasztal tökéletes felület a vasútpályához. Készülj fel egy dzsungel utazásra, és figyeld meg az állatokat körülötted. A játék végén csomagold a játékokat egy praktikus szövetdobozba, amelyet a játékasztal alatt van.

Fisher-Price Thomas Afrikában
4 960 Ft 4 890 Ft

Akció

Thomas úgy döntött, hogy felfedezi Afrikát, a kalandra pedig magával visz egy kis majmot is! És mivel ez a híres és barátságos Thomas, meghív téged is a felfedezőútra. Csatlakozol a felfedezőkhöz és szerzel új tapasztalatokat közben?

Lamps Tehervonat készlet kiegészítőkkel
4 990 Ft

A tehervagonokkal felszerelt vonatkészlet gyönyörű kiegészítője lesz a gyermekszobának. Az összeállított vonat mérete 91 × 40 cm. A vonat elemre működik. A csomag tartalmaz mozdonyt, 4 kocsit, táblákat és még sok más kiegészítőt.

Brio Felnyitható vasúti híd

Brio Felnyitható vasúti híd

Értékelés: 4,9
11 190 Ft 9 690 Ft

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.