Hape Személyvonat gőzmozdonnyal
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eljött a reggel és itt az idő, hogy mindenki munkába menjen! Indítsd el a síneken a gőzmozdonyodat a szép piros vagonjaival, hogy biztos lehess benne, hogy mindenki időben eljut a munkájába!

Hape Vonat szállítmánnyal
4 590 Ft 4 190 Ft

Amikor ez a vonat lefelé mozog a pályán, a fogazott szállítmány vidáman forog a dinamikus játékélményért! Két fogazott szállítmányt lehetséges eltávolítani a játék során a betöltés és a kirakodás közben.

Hape Elemre működő mozdony
4 590 Ft 4 290 Ft

Ez a kis mozdony előre és hátra is tud menni és menet közben világít! A menetirány megváltoztatásához csak egy gombot kell megnyomni. Az energiát 2 AAA elem biztosítja (nem részei a csomagolásnak).

Hape Gép légcsavarral-24%

Hape Gép légcsavarral

Értékelés: 5
8 690 Ft 6 590 Ft

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!

Hape Mozdony vagonokkal-23%

Hape Mozdony vagonokkal

Értékelés: 5
8 690 Ft 6 690 Ft

Ez a kék elemről meghajtott mozdony vidáman közlekedik a síneken. Figyeld, hogy ugrál fel és le a rakomány az egyik vagonban, és hogy hogyan forognak a szivattyúk a másikban. A rakomány mozog a tehervagonokban ahogy a vonat halad. A mozdony előre és hátra is tud haladni.

Hape Nagy forgó daru-20%

Hape Nagy forgó daru

Értékelés: 4,2
6 990 Ft 5 590 Ft

Forgasd gomb segítségével ezt a karos darut, hogy a mágneses rakodófejjel áthelyezhesd a rakományt! A daru emelőkarja 360˚-ban képes megfordulni és fordulás közben meg is tud állni. A daru lábai elég szélesek ahhoz, hogy az autók és vonatok gond nélkül áthajthassanak alatta. Hajts a targoncával egészen a daruig és döntsd úgy, hogy kipakolhasd vele az árut. Forgasd körbe a daru karját az áru körül. Biztosítsd be az árut a karon lévő mágnes segítségével.

Hape Tehervonat dízelmozdonnyal
4 590 Ft 4 190 Ft

Indítsd be ezt a dízel tehervonatot, hogy árut szállíthass a piacra! A vonat vagonjaiban érc-blokkok találhatók, amiket a Hape mágneses darujával ki is emelhetsz belőlük (a daru nem része a csomagnak).

Hape Tehervonat gőzmozdonnyal
4 590 Ft 4 190 Ft

Hajts ki a sínekre ezzel a klasszikus gőzmozdonyos tehervonattal! A fekete mozdony és a két fekete vagon már készen áll a szórakozásra! A vagonokban levő rakomány mágnesek segítségével átrakodható.