Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-30%
19 740 Ft 13 790 Ft

Kiárusítás

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Hape Grand City vasút-39%

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,5
33 467 Ft 20 290 Ft

Kiárusítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os-33%
21 290 Ft 14 190 Ft

Kiárusítás

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.

Woody Fajáték vonat készlet-26%

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 890 Ft 7 290 Ft

Kiárusítás

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész-39%
19 190 Ft 11 690 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész-38%
38 390 Ft 23 490 Ft

Kiárusítás

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Woody Vonat, autó játékpálya-34%
15 670 Ft 10 290 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb-30%
32 690 Ft 22 590 Ft

Kiárusítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”-32%
57 390 Ft 38 580 Ft

Kiárusítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.

Lamps Vonat készlet
9 790 Ft 7 040 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Fisher-Price Barlang összeomlása-30%
22 590 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Élvezd a szórakozást ezzel a játék készlettel, amely ügyes fogások egész sorát rejti magába. Az életnagyságú szobor drágakövet rejt. Miközben Thomas gőzmozdony felmegy a felvonóval, felfedezi ezt az értékes drágakövet. Távolítsd el, és használd leeső sziklaként.

Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 5
18 350 Ft

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Értékelés: 4,5
13 990 Ft 13 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Híd és alagút elemei igazán változatos utazási élményt biztosítanak. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.

Fisher-Price Kiváló szállító-30%
22 590 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Szenzációs szállító! További nagyszerű szórakozás Thomas gőzmozdonytól. A játék készletben az összes készlettel kompatibilis síneket találsz. Találsz itt még egy leszálló pályát is a helikopter számára és egy eltávolítható mozgatható figurát is. A készlet része továbbá egy fém mozdony és két minimozdony is.

Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,5
12 760 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
7 490 Ft 6 770 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Bino Fajáték Vonatszett

Bino Fajáték Vonatszett

Értékelés: 5
7 190 Ft 6 640 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.

Woody Adventi naptár-40%

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Lamps Elektromos Játékvonat
4 640 Ft

Az Lamps Vonat készletben minden megvan, ami a vonatozáshoz elengedhetetlen. A készletben egy mozdony, egy tartálykocsi és egy nyitott vagon található, 75 cm átmérőjű pályát tudsz építeni. A mozdony hangot ad ki és világít.

Fisher-Price Versenypálya dinoszaurusszal
11 490 Ft 9 300 Ft

Thomas izgalmas dinoszaurusz kalandokról álmodik! ** Egy izgalmas dinoszaurusz pálya**, ahol Thomas hihetetlen kalandjait tapasztalhatod meg. Sikerül Thomasnak elmenekülnie vagy maga alá temeti a szikla? A csomag tartalmaz egy Thomas mozdonyt és egy vagont is.

Lamps Vasútpálya, tehervonattal
11 190 Ft 9 170 Ft

Készülj fel a vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és tehervonatokkal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Bino Ovális Vonat készlet

Bino Ovális Vonat készlet

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 850 Ft

Bino Ovális Vonat készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és a szállító vagonok kerekei illenek bele. A teljes készlet kíváló minõségû fából készült. A Bino márkanév garancia a minőségre!

Lamps Vasúti pálya gyorsvonattal
9 790 Ft 8 100 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio 33906 Állat szállítás
12 128 Ft 7 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ennek a szettnek a segítségével állatokat szállíthatsz a legelőre, vagy ahova szükséges. Piros masina egy speciálisan kialakított sárga vagonba helyezik a tehénkét, majd a fa síneken, melyek alagúton keresztül vezetnek, oda visz, ahol a fű a legfrissebb.

Fisher-Price Alap pálya géppel-34%
12 518 Ft 8 190 Ft

Kiárusítás

Itt az új készlet víztartállyal! Víz nélkül nincs gőz és Percy mozdony már alig várja az újratöltést. A víztartályok nem csak Sodor sziget fontos részei, hanem ennek a csodás játékkészletnek is fontos elemei.

Brio Kis Vonat Készlet
6 590 Ft 6 510 Ft

Brio Kis Vonat Készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és fa szállító vagon kerekei illenek bele. A teljes készlet fából készült. A Brio márkanév garancia a minőségre!

Woody ZOO vonatpálya vonattal és állatokkal
12 653 Ft 10 410 Ft

vonatpálya egy teljes állatkertet alkot vonattal az állatok szállítására, parkolóval és bejárattal az állatkertbe. A készlet alap vonatpályaként felel meg, amelyet további sínekkel és tartozékokkal egészíthetsz ki.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak közepes
49 090 Ft 43 470 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Brio Tűzoltós játékvonat készlet
14 539 Ft 13 160 Ft

Brio Tűzoltós játékvonat készlet remek elfoglaltság a gyermekek számára. A kiváló minőségű anyagból készült készlet egy tűzoltóállomás életét hivatott bemutatni a kicsik számára. A készlethez tartozó tűzoltóautó szirénái hangot és fényt bocsájtanak ki, ezzel még élethűbbé varázsolva a játékot.

Eddy Toys Kisvonat játékkészlet 11 rész + 8 sín, barna
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis mozdonyvezető felfigyel erre a játékkészletre, amely tartalmaz mozdonyt, vagonokat, tartozékokat és síneket. A mozdony elemekre működik. A készlet minden része szilárd műanyagból készült.

Fisher-Price Építs pályát-35%
19 990 Ft 12 990 Ft

Kiárusítás

sínek Sodor sziget fontos részei és ennek a csodás játékkészletnek fő elemei. Számos szórakozás részese lehetsz ezzel a műanyag dobozban található új készlettel.

Brio World 33960 Szafari készlet
21 090 Ft 15 690 Ft

Egy 26 darabos szafari készlet, amely vonatokból, pályákból, állatokból, megfigyelőkből és tájakból áll. Építs egy pályát szafarikon keresztül, használj tavat barlanggal, hegyet és fát. Figyelheted az állatokat és felveheted őket kamerára. Oroszlán, a zsiráf és a víziló az elhaladó vonat mellett kóborolnak – testük tömör fából készült, és a fej kiváló minőségű, jellegzetes színezett műanyagból készült. A készlet kompatibilis a BRIO World vonatpályákkal.

Fisher-Price Sárkánykarmokban-30%
15 024 Ft 10 390 Ft

Kiárusítás

Tamás átszáguld a kanyaron és felkapaszkodik a sárkány hátán egészen a szájáig. Ahogy Tamás kijön a sárkány állkapcsából, a sárkány lehajol, Tamás pedig leereszkedik a tűzsínen, megpörgeti a tűzgolyót és lerombolja a hegyoldalt. A következő kanyar után észreveszi, hogy a leomlott hegyoldal része kitöltötte a sínen lévő hézagot és felfedett egy rejtett alagutat, amelyen keresztül Tamás visszatérhet a fősínre és újból legyőzheti a sárkányt.

Hape Vágányok – kirakós játék
8 390 Ft 7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indítsd be a mozdonyod a két vagonjával a szép park körül. El is helyezheted őket a vágányok közepén lévő házaikba. Ez a park mintájú kirakós játék összeköti a játékot az alakzatok megtanulásával.

Mattel Majom palota-30%
15 024 Ft 10 390 Ft

Kiárusítás

Ezzel a készlettel Thomas kalandjai kelnek életre a 22. sorozatból, amelyben a titkos Majom palotát fedezi fel. Amikor Thomas áthalad a lián alatt, a palotából kiugrik egy majom és hintázni kezd rajta.

Mac Toys Vonat szerelvény nagyobb - Rail King
5 710 Ft

Elektromos reálisan kidolgozott vonatszerelvény Rail King. Vonatszerelvény nagy számú kocsival garantálja a szórakozást a játék közben. Szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyermekeknek 5 éves kortól alkalmas.

Bino Fajáték Vasút Szett 70 darabos
11 840 Ft 10 770 Ft

Építsen gyermeke vasútvonalat, válasszon a rengeteg tartozék közül. A csomag 70 darabot tartalmaz. Élje ki kreativitását.

Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
5 480 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.

Brio Vonat szett deluxe

Brio Vonat szett deluxe

Értékelés: 5
93 270 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát.

Brio Fajáték SAFARi Vonatszett
7 700 Ft

Brio SAFARI Vonatszett elhozza a szavanna légkörét otthonába. A szettel megtapasztalhatja a safari vonatozás élményét. A vadőrnek vigyáznia kell, nehogy a majmok lelopják a rakományt a vonatról. A szép, részletes figurák és elemek gondoskodnak a feledhetetlen játékról.

Woody Vonatpálya - Ipari terület
33 805 Ft 29 260 Ft

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.

Bino Vasútpálya 80 db elemre

Bino Vasútpálya 80 db elemre

Értékelés: 3,5
21 790 Ft 11 960 Ft

Építsd fel a vasútpályádat a sok tartozékkal teljesen az elképzelésed szerint. Az egyes darabok önkényesen átépíthetők. Tartozékai a kellékek, mint helikopter leszállópályával, váltók, vasúti híd, különböző kanyarok, korlátok, figurák vagy fák.

Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással
40 570 Ft

A Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással kellemes szórakozást kínál gyermekének. A hosszú, hegyekkel tarkított pályán található egy híd, sőt daru is, mellyel el lehet végezni az átrakodást a vonatból. A fény és hanghatások növelik a játék élményét.

Brio Vas- és közúti teherállomás, 26 db-os
16 590 Ft 14 620 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a teherállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.

Brio Személyvonat és autóút készlet, 33 db
17 290 Ft

Brio személyvonat és autóút készlettel a két fajta közlekedési mód találkozását lehet felépíteni, majd eljátszani. A sorompók a vonat érkezésekor lezárulnak, hogy a közlekedés biztonságos legyen. A készlethez tartozó figurák a kocsikba ültethetők, aki pedig épp nem ül az autóban vagy a vonatban, az állomáson várakozhat.

Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
26 600 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.

Hape Vasút Bányász készlet
23 486 Ft 19 790 Ft

Kiárusítás

Ez valósághű vasúti készlet működő forgó karos mágneses darut is tartalmaz Használd arra, hogy a vasúti forgalom mindig folyamatos maradhasson. Emeld ki a rakományt a vagon hátsó részéből és helyezd át egy másik tehervonatba.

Woody Fajáték Super Train vonatszett
44 990 Ft 41 640 Ft

Woody Super Train Fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.