Woody Fajáték Super Train vonatszett
44 990 Ft
44 180 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Super Train Fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-33%
19 740 Ft

13 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.


Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”
57 390 Ft

51 040 Ft
+ ingyen szállítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.


Woody Vidéki farm fa vonatszett, 45 db-os
15 090 Ft

10 920 Ft

Woody vonatkészlet egy csodálatos vidéki utazásra kalauzol a farm körül. A vidéki farmon találhatók házi- és haszonállatok, fák és bokrok, melyek gondoskodnak a teljeskörű játékélményről. A vonaton szállíthatjuk a tápot az állatok etetéséhez. A kiváló minőségű fa készlet 45 elemet tartalmaz.


BINO Fajáték Vonatszett

BINO Fajáték Vonatszett

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

6 630 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.


Brio SMART TECH Akktív alagút szett
33 290 Ft

22 710 Ft
+ ingyen szállítás

Hová megy a vonat? És mi fog történni? Az rajtad áll, hogy gondoskodj az alagutakról és a vasútállomásról, és kísérd figyelemmel a vonat kalandját. Köszönhetően az intelligens technológiának a vonat megáll, tolat, vagy villog. Rajtad áll.


Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 890 Ft

8 010 Ft

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.


Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
28 730 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.


Woody Fajáték vonatszett, 40 db
7 560 Ft

Woody fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Vonatpálya - Ipari terület
33 805 Ft

26 540 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.


Bigjigs Rail Város és falu Fa vasút
22 550 Ft

Ebben a Bigjigs készletben megtalálható együtt a vasúti pálya, átjáró, gőzmozdony, házikók, teret adva ezzel a gyerekek fantáziadús játékához. A játék segíti a logikus gondolkozást, fokozza kézügyességet és a koordinációt. Minden termék kiváló minőségű és bevizsgált alapanyagból készült, gondos kivitelezéssel.


BINO Ovális Vonat készlet

BINO Ovális Vonat készlet

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 970 Ft

Bino Ovális Vonat készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és a szállító vagonok kerekei illenek bele. A teljes készlet kíváló minõségû fából készült. A Bino márkanév garancia a minőségre!


Brio 33906 Állat szállítás
12 128 Ft

10 090 Ft

Ennek a szettnek a segítségével állatokat szállíthatsz a legelőre, vagy ahova szükséges. Piros masina egy speciálisan kialakított sárga vagonba helyezik a tehénkét, majd a fa síneken, melyek alagúton keresztül vezetnek, oda visz, ahol a fű a legfrissebb.


Brio 33916 Kinti szett
23 777 Ft

19 920 Ft

Kinti szetts tartalma a sárga farmer vonaton és a tehénkén kívül egy hagyományos személyvonat az utasaival. Akik a vonatból kiszállhatnak, és sétálhatnak a természetben, megcsodálva annak szépségeit.


Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 5
11 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.


Brio Kis Vonat Készlet
6 590 Ft

6 030 Ft

Brio Kis Vonat Készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és fa szállító vagon kerekei illenek bele. A teljes készlet fából készült. A Brio márkanév garancia a minőségre!


Brio Fajáték SAFARi Vonatszett
7 810 Ft

Brio SAFARI Vonatszett elhozza a szavanna légkörét otthonába. A szettel megtapasztalhatja a safari vonatozás élményét. A vadőrnek vigyáznia kell, nehogy a majmok lelopják a rakományt a vonatról. A szép, részletes figurák és elemek gondoskodnak a feledhetetlen játékról.


Brio Személyvonat és autóút készlet, 33 db
17 610 Ft

Brio személyvonat és autóút készlettel a két fajta közlekedési mód találkozását lehet felépíteni, majd eljátszani. A sorompók a vonat érkezésekor lezárulnak, hogy a közlekedés biztonságos legyen. A készlethez tartozó figurák a kocsikba ültethetők, aki pedig épp nem ül az autóban vagy a vonatban, az állomáson várakozhat.


Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással
38 770 Ft
+ ingyen szállítás

A Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással kellemes szórakozást kínál gyermekének. A hosszú, hegyekkel tarkított pályán található egy híd, sőt daru is, mellyel el lehet végezni az átrakodást a vonatból. A fény és hanghatások növelik a játék élményét.


Brio Tűzoltós játékvonat készlet
14 539 Ft

13 310 Ft

Brio Tűzoltós játékvonat készlet remek elfoglaltság a gyermekek számára. A kiváló minőségű anyagból készült készlet egy tűzoltóállomás életét hivatott bemutatni a kicsik számára. A készlethez tartozó tűzoltóautó szirénái hangot és fényt bocsájtanak ki, ezzel még élethűbbé varázsolva a játékot.


Brio Vasúti és közúti rakodóállomás, 32 db-os
19 130 Ft
+ ingyen szállítás

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a rakodóállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses vonat daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. A rakodás a felüljáróról lehetséges. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.


Hape Hernyó vonat - készlet
6 090 Ft

4 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts helyet a vágányon az éhes hernyónak, aki már közeledik és valami ízletes ennivalót keres. A játék alkalmas a vágányon való játszáshoz és az azon kívülihez használathoz is. Ez a hernyó játék vonat örömet és mozgást biztosít, valamint sok tanulságot hoz a természet világáról.


Hape Sínek - kiegészítő szett
10 043 Ft

8 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyd dolgozni a képzeletedet és építsd meg álmaid vasútját! A csomag részét képezik: négysávos útkereszteződések, T-alakú útkereszteződések és még sok más. Egészítsd ki a már meglévő szettedet más elemekkel és alkoss egy lélegzetelállító vasúthálózatot.


Hape Vágányok – kirakós játék
8 390 Ft

6 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indítsd be a mozdonyod a két vagonjával a szép park körül. El is helyezheted őket a vágányok közepén lévő házaikba. Ez a park mintájú kirakós játék összeköti a játékot az alakzatok megtanulásával.


Hape Vasút daruval
16 790 Ft

13 270 Ft

Ez valósághű vasúti készlet működő forgó karos mágneses darut, vonatot két vagonnal és teherrel, vasúti átkelőt, billenős teherautót és beállítható biztonsági jelzőrendszert tartalmaz.


Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb
32 690 Ft

25 230 Ft
+ ingyen szállítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.


Hape Vonatvágányok - Hegyi utak közepes
49 090 Ft

43 640 Ft
+ ingyen szállítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.


Lamps Vonat szett

Lamps Vonat szett

Értékelés: 4
3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lamps vonat szettje visszaadja a régi idők hagyományos gőzmozdonyának külsejét. A készlet a mozdony mellett, egy szénszállító vagont és két szerelvényt is tartalmaz az utasok számára fenntartva.A 104 cm x 68 cm pályaméretének köszönhetően egy kisebb gyerekszobában is remekül elfér.


Mac Toys Vonat szerelvény nagyobb - Rail King
5 699 Ft

4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos reálisan kidolgozott vonatszerelvény Rail King. Vonatszerelvény nagy számú kocsival garantálja a szórakozást a játék közben. Szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyermekeknek 5 éves kortól alkalmas.


Marionette Játékvonat Vasúti szett, 19 részes
5 590 Ft

4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette vasúti szett sok gyermek életének szerves részét képezi. Nagyszerűség egyszerűségében rejlik: a gyerekek által összeállított vasúti pálya, valamint az általuk elhelyezett környezeti elemek különleges érzéssel töltik el őket. Kiváló minőségű anyagok, a hosszú élettartom és az extra kiegészítők miatt könnyen hosszú időre a gyerekek kedvence lehet.


Maxim Kereszteződéses Vonatkészlet 40 db
6 890 Ft

6 540 Ft

Maxim Kereszteződéses vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Kereszteződésinek köszönhetően gyermeke igen kis kortól elkezdheti tanulni a kereszteződésen átkeléshez szükséges körültekintést. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Értékelés: 4,5
13 990 Ft
13 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Híd és alagút elemei igazán változatos utazási élményt biztosítanak. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
5 490 Ft

4 790 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.


Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
3 490 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.


Teddies Orient vonat + 3 vagon
3 990 Ft

2 910 Ft

Teddies Orient vonatot a híres Orient express ihlette. Annak mintájára készítettek ezt a jó minőségű elektromos vonatot. Kiváló szórakozást nyújt akár az egész család számára. Tovább bővítheő, akár egy nagy vasúti hálózatot is építhet fákkal és hegyekkel a teljeskörű élményért.


Teddies Vonat 18 cm + 3 kocsi 16db sínnel
4 520 Ft

Minden kis kalauznak szüksége van saját vasúti pályára. A vonatból és kocsikból álló készlet síneket tartalmaz, amelyekből kör alakú vasúti pálya hozható létre. Az elemre működő vonat hang és fényeffektusokat ad ki.


Unico Plus Elektromos játékvonat
14 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Unico Elektromos vonat szett gyűrű alakú pályával, valamint hangefektekkel élményben gazdag kalandokat ígér gyermekének. Az elemeket összeállítva azonnal meg is kezdődhet a játék. Hosszantartó szórakozás a kis masinisztáknak.


Woody ZOO vonatpálya vonattal és állatokkal
12 653 Ft

10 480 Ft

vonatpálya egy teljes állatkertet alkot vonattal az állatok szállítására, parkolóval és bejárattal az állatkertbe. A készlet alap vonatpályaként felel meg, amelyet további sínekkel és tartozékokkal egészíthetsz ki.


Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 5
16 780 Ft

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.


Brio Vonat szett deluxe

Brio Vonat szett deluxe

Értékelés: 5
95 940 Ft

2 év garancia

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát.


Brio Vas- és közúti teherállomás, 26 db-os
20 280 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a teherállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.


Brio Kikötő készlet

Brio Kikötő készlet

Értékelés: 5
13 290 Ft

Brio kikötő készlettel a teherhajók munkáját és a rakomány célba juttatását lehet élethűen eljátszani. A szetthez tartozik egy sínpálya vonattal, egy kikötői híd és egy daru, amivel a rakományt lehet leemelni a hajóról. A kikötői munkások feladatainak irányításával gyermeke kellemes órákat fog eltölteni, a sínpálya felépítésével pedid még inkább sajátjának érzi majd az élményt.


Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os
22 990 Ft

16 730 Ft

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.


Brio Alap kisvasút Teherszállító szett
13 495 Ft

9 060 Ft

Beszállás! Építsd fel az első BRIO világodat az alap emelő, és rakodóeszköz készlet segítségével. A terv mellékelve a gépeknél. A csomag tartalmaz egy darut markolattal, egy teherkocsit, egy mozdonyt nyitható motorháztetővel, és egy teherszállító kocsit rakománnyal.


Woody Modern elektromos vasúti szett, 80 db
13 690 Ft

11 550 Ft

Woody Modern elektromos vasúti szett összesen 80 részt tartalmaz. A vonaton és a pályán kívül számos kiegészítő található benne, mint például fák, házak, autók és még sok más. A fa sínek a többi vonatpályával kombinálhatók.