Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész
15 140 Ft

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész
27 870 Ft

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os
17 280 Ft

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.

Woody Vonat, autó játékpálya
12 050 Ft

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Woody Vonatpálya csúszdával és daruval
19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Woody Vonatpálya - Ipari terület
26 670 Ft
+ ingyen szállítás

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.

Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
8 970 Ft

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.

Mac Toys Vonat szerelvény nagyobb - Rail King
5 750 Ft

Elektromos reálisan kidolgozott vonatszerelvény Rail King. Vonatszerelvény nagy számú kocsival garantálja a szórakozást a játék közben. Szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyermekeknek 5 éves kortól alkalmas.

Fisher-Price Majom palota-15%

Fisher-Price Majom palota

Értékelés: 5
7 890 Ft 6 690 Ft

Akció

Ezzel a készlettel Thomas kalandjai kelnek életre a 22. sorozatból, amelyben a titkos Majom palotát fedezi fel. Amikor Thomas áthalad a lián alatt, a palotából kiugrik egy majom és hintázni kezd rajta.

Hape Grand City vasút

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,7
28 010 Ft
+ ingyen szállítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb
27 610 Ft
+ ingyen szállítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”
45 300 Ft
+ ingyen szállítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.

Bino Fajáték Vasút Szett 70 darabos
12 860 Ft

Építsen gyermeke vasútvonalat, válasszon a rengeteg tartozék közül. A csomag 70 darabot tartalmaz. Élje ki kreativitását.

Lamps Vonat készlet
7 090 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Fisher-Price Barlang összeomlása
17 550 Ft

Élvezd a szórakozást ezzel a játék készlettel, amely ügyes fogások egész sorát rejti magába. Az életnagyságú szobor drágakövet rejt. Miközben Thomas gőzmozdony felmegy a felvonóval, felfedezi ezt az értékes drágakövet. Távolítsd el, és használd leeső sziklaként.

Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
5 620 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.

Bino Vasútpálya 80 db elemre

Bino Vasútpálya 80 db elemre

Értékelés: 3,9
16 880 Ft

Építsd fel a vasútpályádat a sok tartozékkal teljesen az elképzelésed szerint. Az egyes darabok önkényesen átépíthetők. Tartozékai a kellékek, mint helikopter leszállópályával, váltók, vasúti híd, különböző kanyarok, korlátok, figurák vagy fák.

Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással
40 750 Ft

A Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással kellemes szórakozást kínál gyermekének. A hosszú, hegyekkel tarkított pályán található egy híd, sőt daru is, mellyel el lehet végezni az átrakodást a vonatból. A fény és hanghatások növelik a játék élményét.

Brio Vas- és közúti teherállomás, 26 db-os
14 730 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a teherállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.

Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
30 290 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.

Brio Személyvonat és autóút készlet, 33 db
17 280 Ft

Brio személyvonat és autóút készlettel a két fajta közlekedési mód találkozását lehet felépíteni, majd eljátszani. A sorompók a vonat érkezésekor lezárulnak, hogy a közlekedés biztonságos legyen. A készlethez tartozó figurák a kocsikba ültethetők, aki pedig épp nem ül az autóban vagy a vonatban, az állomáson várakozhat.

Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 4,7
16 210 Ft

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Fisher-Price Kiváló szállító-31%
16 670 Ft 11 490 Ft

Akció

Szenzációs szállító! További nagyszerű szórakozás Thomas gőzmozdonytól. A játék készletben az összes készlettel kompatibilis síneket találsz. Találsz itt még egy leszálló pályát is a helikopter számára és egy eltávolítható mozgatható figurát is. A készlet része továbbá egy fém mozdony és két minimozdony is.

Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,7
13 040 Ft 12 860 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Fisher-Price Alap pálya géppel-42%
9 360 Ft 5 390 Ft

Akció

Itt az új készlet víztartállyal! Víz nélkül nincs gőz és Percy mozdony már alig várja az újratöltést. A víztartályok nem csak Sodor sziget fontos részei, hanem ennek a csodás játékkészletnek is fontos elemei.

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
6 560 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Woody Adventi naptár

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,3
6 690 Ft

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Bino Fajáték Vonatszett

Bino Fajáték Vonatszett

Értékelés: 4,8
7 490 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.

Brio SMART TECH Akktív alagút szett
26 130 Ft
+ ingyen szállítás

Hová megy a vonat? És mi fog történni? Az rajtad áll, hogy gondoskodj az alagutakról és a vasútállomásról, és kísérd figyelemmel a vonat kalandját. Köszönhetően az intelligens technológiának a vonat megáll, tolat, vagy villog. Rajtad áll.

Brio Kikötő készlet

Brio Kikötő készlet

Értékelés: 4,7
13 010 Ft 12 860 Ft

Brio kikötő készlettel a teherhajók munkáját és a rakomány célba juttatását lehet élethűen eljátszani. A szetthez tartozik egy sínpálya vonattal, egy kikötői híd és egy daru, amivel a rakományt lehet leemelni a hajóról. A kikötői munkások feladatainak irányításával gyermeke kellemes órákat fog eltölteni, a sínpálya felépítésével pedid még inkább sajátjának érzi majd az élményt.

Brio 33916 Kinti szett

Brio 33916 Kinti szett

Értékelés: 5
19 030 Ft

Kinti szetts tartalma a sárga farmer vonaton és a tehénkén kívül egy hagyományos személyvonat az utasaival. Akik a vonatból kiszállhatnak, és sétálhatnak a természetben, megcsodálva annak szépségeit.

Brio WORLD 33984 Játszó szett Állatfarm
29 230 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Egy 30 darabos készlet, amelynek témája a farm, amely végigvezet a legelőkön és a harmonikus természetben. Rengeteg munka, amit el kell végezni, gyorsan elkészül az akkumulátorral működő tehervonat és a széna rakodóállomás segítségével.

Woody ZOO vonatpálya vonattal és állatokkal
10 850 Ft

vonatpálya egy teljes állatkertet alkot vonattal az állatok szállítására, parkolóval és bejárattal az állatkertbe. A készlet alap vonatpályaként felel meg, amelyet további sínekkel és tartozékokkal egészíthetsz ki.

Fisher-Price Cassia, a daru

Fisher-Price Cassia, a daru

Értékelés: 4
13 190 Ft

Cassia, a daru egy egyedülálló játék, amely életre kel a gyermekek kezében. Ugyanis Thomasnak egy avokádóval teli, speciális küldeményt kell leszállítania és ebben csakis Cassia,a daru tud neki segíteni! A készlet a motormeghajtású Thomast is tartalmazza, amely garantálja, hogy a küldemény biztosan célba ér.

Lamps Vonatkészlet emelőhíddal
6 590 Ft

Ez a vonatkészlet emelőhíddal csodás kiegészítője lesz a gyerekszobának. Az összeállított vonatpálya mérete kb. 147 × 89 cm. A csomagolás gyorsvonatot, emelőhidat, síneket és további kiegészítőket tartalmaz.

Hape Összecsukható terepasztal vasútpályához
44 390 Ft 42 220 Ft

Ez az összecsukható, többfunkciós terepasztal a Hape vasútpályákhoz kétoldalas nyomtatott asztallappal rendelkezik. Így a gyerekek a vasutat és a tartozékokat úgy szerelhetik össze, hogy az megfeleljenek a természet vagy a város kialakításának. A vasút vezethető az asztal belsejében is, ahol a szükséges vasútpálya-elemek tárolására is elegendő hely van.

Lamps Elektromos Játékvonat
4 680 Ft

Az Lamps Vonat készletben minden megvan, ami a vonatozáshoz elengedhetetlen. A készletben egy mozdony, egy tartálykocsi és egy nyitott vagon található, 75 cm átmérőjű pályát tudsz építeni. A mozdony hangot ad ki és világít.

Hape Terepasztal vasútpályához - Dzsungel
48 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a Hape robusztus játékasztal tökéletes felület a vasútpályához. Készülj fel egy dzsungel utazásra, és figyeld meg az állatokat körülötted. A játék végén csomagold a játékokat egy praktikus szövetdobozba, amelyet a játékasztal alatt van.

Brio Tűzoltós játékvonat készlet
13 430 Ft 12 050 Ft

Brio Tűzoltós játékvonat készlet remek elfoglaltság a gyermekek számára. A kiváló minőségű anyagból készült készlet egy tűzoltóállomás életét hivatott bemutatni a kicsik számára. A készlethez tartozó tűzoltóautó szirénái hangot és fényt bocsájtanak ki, ezzel még élethűbbé varázsolva a játékot.

Lamps Vasútpálya, tehervonattal
9 510 Ft

Készülj fel a vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és tehervonatokkal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Brio Alap kisvasút Teherszállító szett
10 580 Ft

Beszállás! Építsd fel az első BRIO világodat az alap emelő, és rakodóeszköz készlet segítségével. A terv mellékelve a gépeknél. A csomag tartalmaz egy darut markolattal, egy teherkocsit, egy mozdonyt nyitható motorháztetővel, és egy teherszállító kocsit rakománnyal.

Hape Busy City vasút

Hape Busy City vasút

Értékelés: 4,8
19 290 Ft

A vasúton mindig történik valami! Ez a komplett városi vasúti készlet személy- és tehervonatokat, állomást, automatikus kapukat, híd, jelzőrendszer, bábuk és még sok más!

Brio WORLD 33972 SMART TECH SOUND, utazó szett csatornákkal
67 090 Ft

Játssz egy 37 darabos készlettel, amely egy interaktív vonatot tartalmaz fa sínekkel és tartozékokkal. Programozd be a játékot a Smart Tech Sound technológiával. Élvezd a végtelen szórakozást ezzel a csodálatos interaktív készlettel.

Hape Vasútpálya játék boxszal
20 090 Ft 17 490 Ft

Ez a nagyszerű készlet lehetővé teszi a saját város létrehozását! Csomagolj ki mindent a tárolódobozból, majd a fedelet is beleértve hozz létre egy fantasztikus várost egy vasúti sínnel, ahol a vonattal utazhatsz és rakományokat szállíthatsz. És amikor végeztél könnyen és gyorsan elpakolhatod a dobozba.

Brio Fajáték SAFARi Vonatszett
8 190 Ft

Brio SAFARI Vonatszett elhozza a szavanna légkörét otthonába. A szettel megtapasztalhatja a safari vonatozás élményét. A vadőrnek vigyáznia kell, nehogy a majmok lelopják a rakományt a vonatról. A szép, részletes figurák és elemek gondoskodnak a feledhetetlen játékról.

Lamps Tehervonat készlet kiegészítőkkel
4 990 Ft

A tehervagonokkal felszerelt vonatkészlet gyönyörű kiegészítője lesz a gyermekszobának. Az összeállított vonat mérete 91 × 40 cm. A vonat elemre működik. A csomag tartalmaz mozdonyt, 4 kocsit, táblákat és még sok más kiegészítőt.

Bino Ovális Vonat készlet

Bino Ovális Vonat készlet

Értékelés: 4,8
5 080 Ft

Bino Ovális Vonat készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és a szállító vagonok kerekei illenek bele. A teljes készlet kíváló minõségû fából készült. A Bino márkanév garancia a minőségre!

Lamps Vasúti pálya gyorsvonattal
7 630 Ft

Készülj fel vad menetre ezzel az egyedi vonat készlettel és gyorsvonattal. Ez a menet megörvendeztet minden kis mozdonyvezetőt. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.