Compactor Bestlock toalettpapír tartó 4 gurigára
9 190 Ft

7 290 Ft

Toalettpapír tartó, amit nem kell sem felfúrni, sem felcsavarozni – a tapadókorong tökéletesen rögzül minden sima felületen, illetve könnyen levehető és áthelyezhető. A Compactor törölközőtartó krómozott acélból készült, ami vízálló és rozsdamentes.


TimeLife Szemetes és WC-kefe
5 790 Ft

Time Life Szemetes és WC-kefe egy nagyon elegáns szett a fürdőszobába. Rozsdamentes acélból készültek, a szemetes pedig műanyag betétének köszönhetően könnyen üríthető. Egyszerű, pedálos mechanizmussal nyílik, ami sokkal higiénikusabb a kézzel nyitható társainál.


Brabantia Classic WC papír tartó, Menta
3 790 Ft
3 690 Ft

Brabantia Classic WC papír tartó különleges menta színének köszönhetően utánozhatatlan stílust ad a fürdőszobának. Praktikus kialakítása miatt megkönnyíti a WC papír kicserélését. A krómot tartalmazó rozsdamentes acél anyaga hosszú életet biztosít.


FAVE CHROM WC-kefe szett

FAVE CHROM WC-kefe szett

Értékelés: 4,5
2 590 Ft

Fave CHROM WC-kefe szettet olyan magasra szerelheti fel a mosdóban, amennyire szükséges. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges csavarokat és tipliket. Megjelenése modern és elegáns, anyaga rozsdamentes acél és tartós műanyag.


Brabantia Classic WC papír tartó, Piros
3 790 Ft
3 690 Ft

Brabantia Classic WC papír tartó különleges piros színének köszönhetően utánozhatatlan stílust ad a fürdőszobának. Praktikus kialakítása miatt megkönnyíti a WC papír kicserélését. Rozsdamentes acél anyaga révén ellenáll a rozsdásodásnak és foltosodásnak, védi a WC papírt a nedvességtől.


Fackelmann Vision WC-kefe szett
7 990 Ft

7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Vision stílusos WC-kefe szett. A készlet fém nyelű kefét és üveg tartót tartalmaz, mely utóbbi diszkréten a falra szerelhető. A krómozott fém és matt üveg kombinációja ízléses dizájnt alkot. . A Fackelmann Vision WC-kefe szett legnagyobb előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is felszerelhető.


Fackelmann Mare WC-kefe

Fackelmann Mare WC-kefe

Értékelés: 4,5
2 550 Ft
2 490 Ft

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Mare szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.


TimeLife WC-kefe tartó

TimeLife WC-kefe tartó

Értékelés: 1
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Timelife WC-kefe tartó elengedhetetlen és elegáns kiegészítője a fürdőszobáknak, mellékhelyiségeknek.


Brabantia Lesk Classic WC papír tartó
3 790 Ft
3 690 Ft

Brabantia Lesk Classic WC papír tartó modern kivitelezésének köszönhetően a fürdőszoba praktikus eleme lehet. Praktikus kialakítása miatt megkönnyítni a WC papír kicserélését. Anyaga rozsdamentes acél, mely amellett, hogy elegáns, fényes megjelenést ad, hosszú életet biztosít.


Fackelmann Taris Pót WC Kefe
2 490 Ft

Fackelmann Taris Pót Wc kefe eredetileg a Taris szett tartójához készült, de a 7 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis. Krómozott fém nyelével és fekete keféje diszkrét használatot ígér.


Kela Fabio WC-papír tartó állvány
7 390 Ft

Kela Fabio WC-papír tartó állvány anyaga minőségi fém és műanyag kombinációja. Egyszerűen praktikus mosdó kellék, mely kis helyen is elfér. Kényelmes használatot tesz lehetővé. A fémes kivitelezésből adódóan külseje letisztult és modern, így bárhová beillik. Fehér műanyag WC-kefe tartóval és kefével is ellátták.


Fackelmann Fusion WC kefe tartóval
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion WC kefe szett megjelenése modern és elegáns, anyaga rozsdamentes acél. Az egész szett matt, ezáltal könnyen illeszkedik bármilyen mosdóba. A Fackelmann Fusion WC kefét olyan magasra szerelheti fel a mosdóba, amennyire szükséges.


Fackelmann Taris Toalettpapír-tartó
5 590 Ft

Fackelmann Taris toalaettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető a falon.


Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó 16,5 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Legnagyobb előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is felszerelhető. . Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartót olyan magasra szerelheti fel fürdőszobájába, amennyire szükséges és önnek megfelel.


Fackelmann Mare Toalettpapír-tartó, 12,5 cm
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 12,5 cm hosszú, klasszikus kialakítású.


Fackelmann Mare Toalettpapír-tartó, 16 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 16 cm hosszú, igény szerint állítva vagy fektetve is felszerelhető.


Fackelmann Vision Toalettpapír-tartó, 16,5 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Vision egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 16,5 cm hosszú, igény szerint állítva vagy fektetve is felszerelhető.


Kela ELEGANCE WC-kefe

Kela ELEGANCE WC-kefe

Értékelés: 5
9 090 Ft
8 990 Ft

Kela ELEGANCE WC-kefe biztosítja az elegáns hatást a mosdóban vagy fürdőszobában is. Letisztult megjelenését a rozsdamentes acél anyag és matt felület adja. A belső, műanyag tároló kivehető és tisztítható.


Kela Kambium WC-kefe Tartó
12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kela márka több, mint 100 éves múltra tekint vissza. Termékei különösen a fürdőszobához és a konyhához készültek. A Kela WC-kefe tartó kerámiából és kambiumból készült, esztétikus kialakítású WC-kefe, amely valamennyi mellékhelyiség vagy fürdőszoba esztétikus kiegészítője lehet. A kefe nyele a maximális higiénia érdekében rozsdamentes acélból készült. Használata és tisztítása is egyszerű.


Meliconi WC kefe - fehér
4 990 Ft

3 690 Ft

Modern és elegáns WC kefe, amely egyik toalettre sem hoz szégyent. A fém és polipropilén részekkel kombinált Meliconi WC kefe biztosítja a hosszú élettartamot .


Meliconi WC kefe - rozsdamentes acél
4 990 Ft

3 690 Ft

Modern és elegáns WC kefe, amely egyik toalettre sem hoz szégyent. Ez a Meliconi márkájú kefe rozsdamentes acél fogóval rendelkezik s rozsdamentes acél állványra van szerelve.


Spirella CAMPAGNE fedeles WC papír tartó
7 530 Ft

6 690 Ft

A fedeles WC papír tartó krómozott nemesacélból készült és klasszikus, neutrális design-jának köszönhetően illik az Ön toalettjére is. Vége a szemetes kosárra helyezett gurigáknak!


Spirella MAX-LIGHT WC papír tartó
10 895 Ft

9 090 Ft

A toalettpapír tartó elengedhetetlen része minden toalettnek. Vásárolja meg Ön is, legyen vége a fűtőtestről vagy szemétkosárról leguruló gurigáknak. A neutrális design és a rozsdamentes acél kivitel minden fürdőszobába illik.


TimeLife Kerek WC-kefe tartó, rozsdamentes
4 090 Ft

3 090 Ft

Minden mosdó fontos felszerelése a WC-kefe, mely elengedhetetlen a WC csésze tisztán tartásában. Ez a WC-kefe rozsdamentes acélból készült, illik minden fürdőszobába. Egyszerű, nem hivalkodó, klasszikus és elegáns.


TimeLife Toalettpapír tartó 60x13,5 cm
1 990 Ft

1 590 Ft

Álló toalettpapír tartó a TimeLife márkától, mely minden háztartásban megállja a helyét. Minimalista és nem feltűnő dizájnnal rendelkezik, rozsdamentes acélból készült. Magassága 60 cm.


TimeLife WC-kefe és toalettpapír tartó
7 490 Ft

5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minek külön WC-kefe és toalettpapír tartó, ha egyetlen tartóval helyet takaríthatsz meg? Ez a tartó a TimeLife vállalat terméke. Minőségi fémből, elegáns fehér színben készült, mely minden WC-hez illeszkedik.


Kela WC Kefe-és papírtartó

Kela WC Kefe-és papírtartó

Értékelés: 4,5
6 790 Ft

Kela WC Kefe-és papírtartó tökéletes választás mindenki számára. Klasszikus formájának köszönhetően minden fürdőszobába remekül illik. Az állvány minden szempontból praktikus, mivel kényelmes használatot biztosít és kis helyen is elfér.


Fackelmann Fusion Toalettpapír tartó
5 590 Ft

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. A Fackelmann Fusion Toalettpapír- tartó előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is rögzíthető a mosdó falán.


Simplehuman WC Kefe

Simplehuman WC Kefe

Értékelés: 5
11 290 Ft

A Simplehuman WC Kefe modern megjelenésével, remekül mutat bármely fürdőszobában. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Félhold alakú sörtéje segít megtisztítani a nehezen elérhető helyeket.


Fackelmann Vision WC-kefe

Fackelmann Vision WC-kefe

Értékelés: 4,5
2 550 Ft
2 490 Ft

Fackelmann Vision egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Vision szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.


Fackelmann Fusion WC- kefe

Fackelmann Fusion WC- kefe

Értékelés: 5
2 550 Ft
2 490 Ft

Fackelmann Fusion WC- kefe alapvetően a Fusion szett része, bár 7 cm-es fejátmérőjével bármilyen tartóval kompatibilis. Tartós krómozott nyelé letisztult külsőt kölcsönöz.


Fackelmann Mare WC-kefe szett
8 790 Ft

Fackelmann Mare stílusos WC-kefe szett. A készlet fém nyelű kefét és üveg tartót tartalmaz, mely utóbbi diszkréten a falra szerelhető. A krómozott fém és matt üveg kombinációja ízléses dizájnt alkot.


Fackelmann Ragasztó fürdőszobai kiegészítőkhöz
3 490 Ft

Fackelmann ragasztója ideális megoldás, ha fürdőszobai kiegészítőit fúrás nélkül szeretné felszerelni. Hatása erős és tartós, alkalmas az eszközök hosszú távú rögzítésére. Ideális a Fackelmann Mare, Taris, Fusion és Vision szériás kiegészítőinek felszereléséhez.


Brabantia Classic WC papír tartó
3 790 Ft
3 690 Ft

Brabantia Classic WC papír tartó egyszerű kivitelben, rozsdamentes bevonattal. Klasszikus formájának köszönhetően minden fürdőszobába remekül illik. Ball- és jobboldalasan is felszerelhető, így garantálja a könnyű papírcserét. Műanyag rögzítőelemeivel könnyen felszerelhető.


Brabantia WC papír tartó, Fényes
11 237 Ft

9 890 Ft

Minden toalett kiegészítő darabja. Az állványra legfeljebb három tekercs WC papír fér. A mutatós, rozsdamentes alapanyag garantálja a minőséget a helyét bármely fürdőszobában megálló darab számára.


Kela LIMA KL-21752 WC-kefe

Kela LIMA KL-21752 WC-kefe

Értékelés: 5
13 612 Ft

11 090 Ft

Kela LIMA WC-kefe a higiénikus, tiszta mosdó egyik alapvető kelléke. Egyszerűen tisztítható, a kefefej könnyedén cserélhető. Anyaga kiváló minőségű, rozsdamentes acél és kerámia. Elegáns, modern megjelenésének köszönhetően többféle belső terű mosdóhoz illik.


TimeLife Hengeres WC-kefe tartó, rozsdamentes
4 090 Ft

3 090 Ft

Minden mosdó fontos felszerelése a WC-kefe, mely elengedhetetlen a WC csésze tisztán tartásában. Ez a WC-kefe rozsdamentes acélból készült, illik minden fürdőszobába. Egyszerű, nem hivalkodó, klasszikus és elegáns.


TimeLife Toalettpapír állvány 19x19x71 cm, fa
6 190 Ft

4 990 Ft

Álló toalettpapír állvány, stílusos fa kivitelben fém elemekkel kombinálva. Ez a stílusos és hasznos kiegészítő a TimeLife márkától 71 cm és akár 4 tekercs toalettpapír is elfér rajta. Rengeteg helyet takarít meg.