Gerda Gombhenger G55/60 PRO, PSX nikkel rendszer

Gerda Gombhenger G55/60 PRO, PSX nikkel rendszer

Száma: 29189000
Közvetlenül partnerünktől
Gombhenger G55/60 PRO, PSX nikkel rendszer További információ
35 954 Ft
Termék ára
Partnerünktől: TechnikWelt

Partnerünk által szállítva

2023.3.29 - 2023.3.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TechnikWelt

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29189000

Leírás

Kilincsbetét – betörésgátló kulcs G55/60 nikkel szatén PROsystem X (PSX) ATEST C KL 6.2 GERDA 5 kulcsos szárral

Gombbetét – kulcs G55/60 méret A-55mm (gomb felőli oldal), méret B-60mm (kulcs felőli oldal), teljes hossz C-115mm

Készlet tartalma:

 • Tanúsított betörésgátló betét G55 / 60 gomb – kulcs nikkel szatén Gerda Prosystem X
 • 5 keresztkulcs
 • Kártya kóddal
 • zárócsavar
 • Beszerelési aljzat
 • Kartoncsomagolás biztonsági zárral

Ha olyan ajtóbetéteket keres, amelyek rendelkeznek az összes szükséges tanúsítással és biztonsági jóváhagyással, akkor a legjobb helyen jár. Tekintse meg kínálatunkat, és győződjön meg arról, hogy milyen egyszerűen biztosíthatja ajtóit és védheti meg otthonát a betörések ellen. Összegyűjtöttünk mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy nyugodtan aludhasson, és ne kelljen aggódnia ingatlana biztonsága miatt. A kínálatunkban található minden PROsystem X betét teljes mértékben felkészült arra, hogy zord körülmények között is működjön. Ezt a C betörésvédelmi osztály garantálja. Ez azt jelenti, hogy a betétek teljesen korrózióállóak és – 20 °C és + 80 °C közötti hőmérséklet-tartományban működhetnek.

A Prosystem X (PSX) a Lengyelországban jól ismert Prosystem betétek utódja. Ez egy továbbfejlesztett, kifinomultabb patron, amely fokozott betörésállósággal rendelkezik. Ha a tulajdonunk biztonságáról van szó, érdemes azt a lehető legjobban biztosítani, ezeket a követelményeket az új PSX sorozat betétjei teljesítik. Ezen kívül a törés elleni védelem érdekében megerősített testtel rendelkeznek, ami növeli a betöréssel szembeni ellenállást. A különbségek itt még nem érnek véget, a testen (jobbra és balra) vágások vannak, amelyek a belső mechanizmus sérülése ellen védenek (a testben elrejtve). Ez egy egyszerű és nagyon hatékony megoldás. A szándékosan meggyengített test a betét megerősített része előtt törik el. A reteszzárat zárva hagyja, hogy megakadályozza az illetéktelenek bejutását. A betét „ANTI SNAP“ technológiával készül, amely technológia véd a törés, a vezető mechanizmus vagy a fésű sérülése ellen. Ez a testet érintő vágások és a központi acélrudakkal történő megerősítés kombinációja. Ezenkívül a „bump“ módszerrel biztosított a kinyílás ellen. A biztonságnak ez a kombinációja teszi a betétet a Gerda termékcsalád legbiztonságosabbjává.

Technikai adatok:
 • Betét típusa:választható henger
 • Típus: gombkulcsos
 • Hossz A: G55mm
 • Hossz B: 60mm
 • Teljes hossz: 115mm
 • Szín: Nikkel
 • Kulcsok száma: 5 fúrókulcs
 • Biztonsági osztály: Kl 6
 • Impakt biztonság: Igen
 • ANTI SNAP védelem: Igen
 • Termékcsalád: Prosystem X (PSX)
 • Tesztek és tanúsítványok: www.gerda.pl/…nia/atesty-c certaty/wkladki/category/285-pro- www.gerda.pl/…-system.html
 • Kiszerelés: Biztonsági zárral ellátott kartondoboz
 • Gyártó: Gerda
Kiegészítő információk:
 • Hengerosztályozás a PN-EN 1303: 2015–07 szerint
 • A Precíziós Mechanikai Intézet által kiállított tanúsítvány
 • A mechanizmus legnagyobb ellenállóképessége – több mint 100 000 ciklus
 • Több mint 2 700 000 kulcskódkombináció
 • A legmagasabb biztonsági osztály – 6
 • A legmagasabb betörésállóság – C.
 • Hőálló asztalosmunkákhoz tanúsított legmagasabb korrózióállóság.
 • „Anti-bumping“ védelem
 • „ANTI SNAP“ védelem.
 • Új, dupla átmérőjű csapok
 • Kulcsmásolás csak biztonsági kártya alapján a GERDA hivatalos forgalmazóinál.
A termék az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik:
 1. A Precíziós Mechanikai Intézet tanúsítványa: P41 / 032/2017 (7116)
 2. NATO tanúsítvány a Gerda Sp. Zoo számára – NCAGE2766H
 3. Tanúsított termék a tűzálló asztalosmunkákhoz A Gerda PRO System hengerek minősítése a PN-EN 1303: 2015–07 szerint: 160B0C6D

A szabványosított méretek biztosítják a megfelelő működést a piacon kapható bármelyik típusú reteszzárral.

Másik betétváltozat azonnal elérhető más aukcióinkon:

 1. 1) Kulcs – Kulcs
 2. 2) Gomb – kulcs
 3. 3) Kulcs – kulcs állvánnyal
 4. 4) Gomb – kulcs fésűvel
 5. 5) Félbetét (félbetét)
 6. 6) Kulcskód rekombinációs betét (AB változat – szerelőkulcs + öt tulajdonosi kulcs)
 7. 7) Sárgaréz és szatén nikkel színben kapható

A különleges megrendelések esetén (hosszabb várakozási idő, a megrendelések feldolgozása a megrendelés kifizetése után történik):

 1. Egyedi gyártású betétek 130 mm teljes hosszig
 2. Hengerek gyártásának lehetősége a GERDA főkulcsrendszerben (hozzáférési szint hozzárendelése, a főkulcs (MOTHER) hozzáfér az összes hengerhez)
 3. Megoldás egységes készletek létrehozására egykulcsos rendszerben (egy kulcs minden hengerhez)
 4. Hengerek előállításának lehetősége egy főkulcsrendszerben (egy kulcs a lakathengerekhez
ÁLTALÁNOS GERDA KULCS

A GERDA általános kulcsrendszerek a PRO rendszeren és a CL betéteken alapulnak. A CL tárcsás mechanizmusok lakatokban való alkalmazása miatt ezen rendszerek HSS és ZIRCON lakatokon alapuló kivitelezését is tudjuk ajánlani.

SAFELY FIRST!

Minden GERDA főkulcsrendszert minden ügyfél számára egyedileg tervezünk. Több százezer egyedi kombinációt használunk az egyedi kódok garantálása érdekében. A GERDA főkulcsrendszerek betétjeit a legjobb fúrás- és hamisításbiztos kialakítások alapján építjük.

MÁSODIK alkalommal!

A tapasztalatunk és az ügyfeleink számára barátságos termékek létrehozására való hajlandóságunk lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes GERDA General Key rendszert az egyedi igényekhez igazítsunk. A zárak és hengerek kényelmes elrendezését biztosítjuk, hogy a zsebében lévő kulcsok száma minimálisra, akár EGY-re csökkenjen. A GERDA Általános Kulcsrendszer lehetővé teszi, hogy egyetlen kulccsal számos hengert nyisson, például: kapu – garázs – lépcsőház – pince – lakás. Mindenhol használható, családi házakban, lakótelepeken, valamint cégeknél – irodaházakban, raktárakban és üzletekben.

Legyen a harmadik!

Minden GERDA General Key rendszert az ügyféllel szoros együttműködésben fejlesztünk ki, és ennek alapján az egyedi igényekre szabott beléptetőrendszert hozunk létre. Otthon és az üzletben is megtervezhetjük az egyes ajtók, átjárók és helyiségek egyedi hozzáférését.

Hogyan kell helyesen mérni a PROSYSTEM betétet?

A betét mérete 2 komponensből áll, vol. 30/50. Ez azt jelenti, hogy a betét elejétől a rögzítő csavarfurat közepéig 30 mm, a rögzítő csavarfurat közepétől a másik oldalig pedig 50 mm. A Prosystem betétek méretei 30 mm-től kezdődnek, és oldalanként 5 mm-enként nőnek, egészen 130 mm-es teljes hosszig. Az árajánlatadás módja a jobb oldalon látható. Biztonsági okokból fontos, hogy a betét ne álljon ki 3 mm-nél jobban a tábla külsejéből. Ha a hengeren gombot kívánunk elhelyezni, akkor azt a méretet is meg kell adni, amelyre a gombot helyezni kívánjuk, pl. a méret mellé a „G“ betűvel – a G30/50 betét azt jelenti, hogy a gomb a 30 mm-es oldalra kerül. Az általánosan elfogadott ökölszabály az, hogy a gomb oldalától számított első méretet kell megadni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.