Fisher-Price Zenélő doboz meglepetéssel

Márka: Fisher-Price

Fisher-Price Zenélő doboz meglepetéssel

klasszikus játék modern változata remek szórakozás lesz gyermeked számára. Az első oldalon lévő görgő elfogatása után szórakoztató dallam és hangeffektek fognak megszólalni a dobozból, ezt követően a dobozból egy oroszlán ugrik ki. További információ

4490

4 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 4 875 Ft, Megtakarítás: 385 Ft (7 %)

Katalógus száma: 1119070

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A görgő forgatásával a gyermekek fejlesztik finommotoros képességeiket, mivel újra és újra látni szeretnék majd az oroszlánt.
  • Az élénk színekkel, a doboz oldalának mintás felületével, a szórakoztató dallamokkal és hangokkal a gyermekek összes érzékét használni fogja, és mindemellett a gyermek még jól is fog szórakozni.
  • A gyermek rájön, milyen szórakoztató lehet az ok és a következmény közötti kapcsolat felfedezése, miközben megpróbálja az oroszlánt újra és újra kiugrasztani a dobozból.
  • Gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott.

A ** Fisher-Price** játékok fantáziadús, oktatási játékokkal tele lévő játékvilágba repítik gyermekedet. Kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan termékekről van szó széles választékban, melyekből mindenki kiválasztja a számára megfelelőt – és gyermeke boldog és elégedett mosolyával lesz megjutalmazva.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 6 hónapos kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.