LENA 52120 Búgócsiga, Vonatos, 19 cm
5 690 Ft

Kiárusítás

Lena búgócsiga remek választás lehet gyermek számára. Vonatos belső kialakítása igazán egyedivé és szórakoztatóvá varázsolja a játékot. A körbe-körbe guruló vonat hangjelzéssel lett kialakítva és a lenyomható tetejétől függetlenül mozog. A színes játék 18 hónapos kortól adható gyermekének.

Lamps Játékszőnyeg Futball
10 790 Ft 9 310 Ft

Kiárusítás

Ez az elemre működő játékszőnyeg hangokat ad ki. Belövés után számolja a gólokat. Játssz a barátaiddal és nyerd meg a legértékesebb kupát.

Bino Fajáték Hangszer szett-30%
7 990 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Bino hangszer szett tartalmaz egy furulyát, egy csörgődobot és egy maracast, melyeket a Kisvakond és barátai karakterek díszítenek. A minőségi, fából készült hangszerekkel gyermeke akár valódi kis dalokat is szerezhet. A gyerekek készségfejlesztésében fontos szerepet játszik a zene, így játék közben is fejlődnek.

Fisher-Price Mini Beatbo rózsaszín-19%
4 977 Ft 3 990 Ft

Kiárusítás

Ismerkedj meg a a kedvenc barátod kisebb verziójával. Indítsd el a bulit a feje megmozdításával. Fényes világítás, vidám tánc dallamok- ez a BeatBo! Mikor a gyerekek kommunikálnak a mini BeatBoval és együtt dölöngélnek és táncolnak, tudtuk nélkül fejlesztik a finommotorikájuk.

Hape Virágos gitár

Hape Virágos gitár

Értékelés: 3
13 379 Ft 11 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válj igazi gitárművésszé ezzel a kitűnő 1960-as évekbeli dizájnú hangszerrel! Ez a hangszer a klasszikus gitár és az ukulele kombinációja – ideális méretű kisgyerekek számára, akik megszeretnének tanulni gitározni.

Vtech KIDI Super Star - fekete

Vtech KIDI Super Star - fekete

Értékelés: 4,5
27 680 Ft
+ ingyen szállítás

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!

Bino Tangóharmonika

Bino Tangóharmonika

Értékelés: 4,5
6 640 Ft

tangóharmonikát biztosan megkedvelik az ön kis zenészei. Gyakorolhatják rajta mesteri ujjaikat és jobban megismerkedhetnek ezzel a vidám hangszerrel.

SIMBA Elektronikus gitár MP3 csatlakozóval Gyerek hangszer
10 370 Ft

A Simba elektronikus gitár MP3 csatlakozóval van ellátva, így a kis zenészek kedvenc dalait le lehet játszani vele. A gitár 8 gombjával és fényhatásaival valódi koncerthangulatot lehet a gyerekszobába varázsolni. Az improvizálás mellett előre programozott dallamok közül is lehet választani.

B.toys Meowsic Játékszintetizátor
13 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A B.toys Meowsic játékszintetizátor valódi mikrofonjával és hangrögzítőjével nagyszerű kellék a gyermekek kreativitásának fejlesztéséhez. Számos funkciója, mint az elérhető 5 hangszer hang, 5 ritmus és a dallamfelvétel, rengeteg teret nyújt gyermekének a kibontakozáshoz. Az egyszerű szórakozásért pedig 20 ismert dallam és 7 „macskadal" lejátszására is képes. Az Ön nyugalmának biztosításáért a játék hangereje szabályozható.

Lamps Zongora szőnyeg

Lamps Zongora szőnyeg

Értékelés: 4,5
4 390 Ft 3 980 Ft

Csodaszép nagy játékzongora, amely zongora- és állathangokat szólaltat meg, így a gyermekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük. A gyermekek szórakozás formájában fejlesztik kreativitásukat és javítják motorikájukat. Három darab AA elemre működő zeneszőnyeg.

MaDe Négyhúros gitár gyerekeknek
6 600 Ft 6 240 Ft

Ébreszd fel a művészt már a korai években ezzel a nagyszerű gitárral. Megbízhatóan alkalmas a gitár és az egyéb húros hangszerjáték alapjainak megtanulásához. A gitár felülete hatékony fa-imitációból tevődik össze.

Bino Fém Xylofon béka

Bino Fém Xylofon béka

Értékelés: 5
4 919 Ft 4 650 Ft

A xilofon oldalán egy vidám arc található, így minden gyerek mosolyogni fog ha ránéz. Legfeljebb 8 hangszínt lehet játszani rajta, két kalapáccsal. Lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy megismerjék a zene alapjait és fejlesszék zenei tehetségüket.

LENA Vonatos dob, 20 cm

LENA Vonatos dob, 20 cm

Értékelés: 5
2 520 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az vonatos mintával és nyakbakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.

Hape Gyerek dob

Hape Gyerek dob

Értékelés: 5
8 190 Ft 7 840 Ft

Dob, melyet egyben lehet forgatni is és ennek köszönhetően a gyerek élvezheti a zenét, ritmust és mozgást a nagyon korai életkorban. Ennek a játéknak köszönhetően a finom motorika és egyéb érzékszervek is fejlesztve vannak.

Bino Fajáték Xilofon - 12 hangú
3 390 Ft

Kiárusítás

Bino Xilofon vidám színeivel vonzó játék a gyermekek számára. A hangszer 12 finomrahangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által kedvelt hangszer szórakoztató és a kicsik képességeit is fejleszti.

Hape Multifunkcionális xilofon kis dobbal
12 090 Ft 9 570 Ft

Itt az ideje megtanulni játszani. Ez a robusztus xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket és még a zenei hallásukat is fejleszti. A játék fejleszti a motoros készségeket.

Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 5
5 310 Ft

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a szivárványos xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket, fejleszti a motoros képességeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.

Bino Autó formaevő doboz xilofonnal-32%
7 725 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Multifunkciós játék a különféle készségek sokoldalú megtanulására. Húzós játék, amely segít megtenni a gyermekeknek az első lépést és fejleszteni az egyensúlyérzéket. Az autón lévő, az utasok (különféle állatok alakjában) osztályozására szolgáló nyílások segítenek fejleszteni az intelligenciát és a logikus gondolkodást, valamint edzik a finommotorikát is. A játék átgondolt dizájnjának és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulják megkülönböztetni az alapvető állatokat és színeket.

LENA Maya a méhecskés Búgócsiga
2 780 Ft

Lena – Maya a méhecskés Búgócsiga Maya a méhecskés meséből ismert motívumok találhatók a búgócsigán, színes, minden kisgyerek szeretni fogja

Hape Kerepelő

Hape Kerepelő

Értékelés: 5
1 990 Ft

Akár zenekarral fogsz játszani, akár támogatni fogod a sportcsapatodat, ezzel a biztonságos kerepelővel ki fogsz tűnni. A kerepelőnek köszönhetően sok szórakozásban lesz részed. A ricsaj létrehozása sokkal szórakoztatóbb, mint valaha! A konkrét szín variációt nem lehet kiválasztani.

Bino Xilofon

Bino Xilofon

Értékelés: 4,5
4 090 Ft 3 690 Ft

ABino ívelt fém xilofon vidám színeivel vonzó játék gyermeke számára,. és még készségei fejlesztésében is segíthethi őt. A hangszer 11 finomhangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által rendkívül kedvelt ütős hangszer, mellyel bármelyik kisgyermek biztonságosan, önfeledten szórakozhat.

SIMBA Xilofon, 27 cm

SIMBA Xilofon, 27 cm

Értékelés: 3,5
3 980 Ft

Minden alkalomra szép és kreatív ajándék gyermekünknek 3 éves kortól. Ebből a nyolc, behangolt fém lapocskából és két ütőpálcából álló hangszerből nagyon szép, tiszta, csengő hangokat lehet előcsalni. A játék tökéletes eszköz, hogy gyermekünk már egészen fiatalon ismerkedhessen a zene világával.

Bino Fajáték Minizenekar készlet
4 990 Ft

Kiárusítás

ABino Minizenekar készlettel muzsikuspalántái sosem fognak unatkotzni! Egyetlen dobozban egy egész kis zenekarnak elegendő hangszert talál – a csomag egy csörgődobot, csörgőket, egy sípot, egy pár rumbatököt és egy pár ritmusütő botot is tartalmaz. Kiválóan alkalmas a ritmusérzék fejlesztésére és zenei oktatáshoz; erősíti a gyermekek zenével való kapcsolatát.

Bino Játékdob-20%

Bino Játékdob

Értékelés: 4,5
5 390 Ft 4 290 Ft

Kiárusítás

Bino Játékdobot minden kis zenész egycsapásra megszereti! A pánttal ellátott, ütőkkel érkező dobbal a gyermekek zenekari tagok, vagy akár katonák bőrébe bújhatnak, miközben közelebb kerülnek a zenéhez és fejlesztik ritmusérzéküket. A kényelem érdekében a pánt állítható.

LENA  Méhecskés dobszett

LENA Méhecskés dobszett

Értékelés: 4,5
2 520 Ft

Lena – Méhecskés dobszett Méhecskés dobszerelés gyerekeknek ,a meséből ismert méhecske található az oldalán ,színes ,nyakba akaszthatós

MaDe Gyerek gitár 54 cm kivi
7 090 Ft 5 390 Ft

Gyerek gitár 5 kivi dizájnnal. Ébreszd fel magadban a művészi hajlamokat már a korai korban ezzel a nagyszerű gitárral. A gitár alkalmas lesz a játék alapjainak elsajátítására gitáron és más húros hangszereken is. Műanyagból készült.

Vtech Kidi Super Star - rózsaszín
20 500 Ft

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!

MaDe Gyerek gitár 54 cm dinnye
7 090 Ft 5 390 Ft

Gyerek gitár 54 cm dinnye Ébreszd fel magadban a művészi hajlamokat már a korai korban ezzel a nagyszerű gitárral. A gitár alkalmas lesz a játék alapjainak elsajátítására gitáron és más húros hangszereken is. Műanyagból készült.

Bino Zenei készlet triangulum háromszöggel
7 631 Ft 5 450 Ft

2 év garancia

Ez a mini zenekar ideális az intelektuális fejlesztésében a kis zenészek számára A gyerekek finom motoros készségeket fejlesztenek, miközben gyakorolják a ritmus alapjait. Ez a készlet tökéletes arra, hogy megalapítsd kisbabád első baba együttesét

Plan Toys Dupla dob

Plan Toys Dupla dob

Értékelés: 1
10 240 Ft

dupla ritmikus dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Eddy Toys Szintetizátor, 14 billentyűs
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel gyerekeidben a zene iránti szenvedélyt ezzel gyermek szintetizátorral. A tizennégy billentyűnek és a két zenemódnak köszönhetően a gyermekek vidám formában ismerkednek meg a zenével és fejleszthetik kreativitásukat.

Hape Zenei duó szett
2 790 Ft 2 690 Ft

Rázd, üsd össze vagy mozgasd őket minden irányba. Ezekkel az egyszerű hangszerekkel nagyon sokféle különböző hangot hozhatsz létre. A játék támogatja az ügyességet, ritmus érzéket, a kéz és a szem koordinációját.

Lamps Pók játékszőnyeg

Lamps Pók játékszőnyeg

Értékelés: 3
4 510 Ft

Pók játékszőnyeg szuper móka a gyerekek számára 3 éves kortól. Az alátét 3 különböző nehézségi fokozatú, reagál az érintésre és zenét játszik. Ki fog nyerni, és ki pusztítja el a legtöbb pókot?. Az alátét mérete 90 × 80 cm.

Plan Toys Melodikus xilofon
9 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játssz egyet ezen a színes xilofonon! A nyolc színes sáv a hangskálának pontosan megfelelő hangokat ad ki. Tartóval az ütőkre az alap alatt. A csomagban kották is találhatók.

Hape Gitár 6 az 1-ben

Hape Gitár 6 az 1-ben

Értékelés: 4,5
11 490 Ft 7 970 Ft

Ha létezik egy játék, mely kielégíti a kis gyermek minden zenei vágyát, akkor ez biztosan a 6 az 1-ben funkciós gitár, mely tamburint, xilofont, dobot és egyebeket tartalmaz.

Hape Kétoldalas dob
6 890 Ft 5 450 Ft

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Ezzel a szép, színes dobbal minden dal egészen másképp fog szólni. A kisgyermekek kezére való tekintettel gyártva. Érdekes színes kivitelezés

Hape Mini zene készlet

Hape Mini zene készlet

Értékelés: 5
14 790 Ft 10 640 Ft

Kezdje el komponálni a saját zenéjét a kezdőknek szánt hangszerek segítségével! Tanulj meg játszani az ukulelen, tamburinon, dobon és csörgőkön. Aztán már semmi sem akadályozza meg, hogy meghívd a többi barátodat és létrehozzatok egy zenekart.

Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 4
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a robusztus xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.

Hape Tamburin
5 190 Ft 4 890 Ft

A tamburin ritmussal és energiával látja el a zenei fellépéseket. A fa játékfelület segít elviselhetőre csökkenteni a hangszer hangerejét.

Plan Toys Ritmikus dob

Plan Toys Ritmikus dob

Értékelés: 5
9 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ritmikus dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

ADC Blackfire Selfie mikrofon, fekete
4 190 Ft

Válj énekessé, vagy hozz létre egy együttest barátaiddal. A dalszöveg karaoke változatban lesznek lejátszva telefonodról. A Selfie mikrofon felvételt készít a dalról, és a felvételt azonnal meg is tekintheted telefonodon. Oszd meg a videót barátaiddal és válj sztárrá!

Baby Einstein Fa labirintus játék Color Mixer HAPE 12m+
11 390 Ft 10 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játék új funkciója színekkel és különböző golyókkal támogatja a gyerekek ügyességi és kreatív fejlődését a játék során . Ha a golyókat a hozzájuk tartozó színekkel összepárosította megszólal egy új és szórakoztató dallam és hallja a színek neveit is. A játék több, mint egy labirintus, ez az első lépés a szín- és zenetanuláshoz.

Hape Gyermek dobkészlet-31%

Hape Gyermek dobkészlet

Értékelés: 5
6 890 Ft 4 690 Ft

Kiárusítás

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Rázd meg, kopogtasd. Minden dal teljesen más lesz. A kisgyermekek kezére való tekintettel gyártva. A játék fejleszti a gyermekek képzeletét, ritmusérzetét, támogatja a ügyességet és a kéz és a szem koordinációját.

Hape Gyermek mikrofon

Hape Gyermek mikrofon

Értékelés: 4,5
3 212 Ft 3 090 Ft

Azt gondolod, hogy híres énekes/énekesnő vagy? A kiváló minőségű vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően mindenki popsztárként énekelhet! Ébreszd fel magadban a szupersztárt, és győzd le a fellépésből adódó félelmet.

Bino Zenehangszer készlet-33%

Bino Zenehangszer készlet

Értékelés: 5
5 883 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Mini zenekar kis zenészek számára, ami belefér egy dobozba. Erősíti a zenéhez fűződő a kapcsolatot, és a gyerek ritmusérzékét. Fejleszti az intellektust és edzi a finom motorikát. A játék átgondolt kivitelezésének és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulja megkülönböztetni az alapvető színeket.

Plan Toys Ritmikus dob cajon
14 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ritmikus cajon dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Teddies Fa zongora
17 790 Ft

Hagyd, hogy gyermekedben felébredjen a művész. Ebben biztosan segítségére lesz ez a csodás piros zongora. Kiváló minőségű fa kivitelezés.

Teddies Mikrofon

Teddies Mikrofon

Értékelés: 3,5
7 840 Ft

Kitűnő szórakozás a kis énekesek számára. Ezzel a kiváló hangszerrel saját koncerteket is adhatsz. Állítható hangerővel. 3 éves kortól ajánlott.