BINO Fajáték Hangszer szett

BINO Fajáték Hangszer szett

Értékelés: 3,5
7 990 Ft

6 500 Ft

Bino hangszer szett tartalmaz egy furulyát, egy csörgődobot és egy maracast, melyeket a Kisvakond és barátai karakterek díszítenek. A minőségi, fából készült hangszerekkel gyermeke akár valódi kis dalokat is szerezhet. A gyerekek készségfejlesztésében fontos szerepet játszik a zene, így játék közben is fejlődnek.


SIMBA Szintetizátor, 32 billentyűs, 50 x 14 cm
5 300 Ft

Simba 32 billentyűs szintetizátor a tökéletes hangszer kezdők számára. Számos tulajdonsága, mint a beépített 15 alapdallam, 8 ritmus és 4 dobhang garantáltan szórakoztatóvá teszik gyermeke számára a zenetanulást! Az alapok elsajátításához tökéletes: meghozhatja gyermeke kedvét a zenéléshez és méretének köszönhetően ** kényelmes gyermekének , ráadásul kis helyen is elfér, valamint **egyszerű tárolása.


BINO Fajáték Xilofon - 12 hangú
3 199 Ft
3 160 Ft

Bino Xilofon vidám színeivel vonzó játék a gyermekek számára. A hangszer 12 finomrahangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által kedvelt hangszer szórakoztató és a kicsik képességeit is fejleszti.


Baff Dob/Szék Színes 38 cm
29 490 Ft

21 720 Ft

Baff Dob/Szék 38 cm speciális vibrációs lemezből készült, amelynek hangzása megegyezik a dobéval. A termék 5 különböző színben kapható. A szék lábait védőréteggel látták el, így nem okozhat karcolást a padlón. A szék éjjeliszekrényként is használható.


ADC Blackfire Selfie mikrofon, fekete
7 560 Ft

Válj énekessé, vagy hozz létre egy együttest barátaiddal. A dalszöveg karaoke változatban lesznek lejátszva telefonodról. A Selfie mikrofon felvételt készít a dalról, és a felvételt azonnal meg is tekintheted telefonodon. Oszd meg a videót barátaiddal és válj sztárrá!


BINO Xilofon

BINO Xilofon

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

3 560 Ft

ABino ívelt fém xilofon vidám színeivel vonzó játék gyermeke számára,. és még készségei fejlesztésében is segíthethi őt. A hangszer 11 finomhangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által rendkívül kedvelt ütős hangszer, mellyel bármelyik kisgyermek biztonságosan, önfeledten szórakozhat.


BINO Fajáték Minizenekar készlet
6 100 Ft

ABino Minizenekar készlettel muzsikuspalántái sosem fognak unatkotzni! Egyetlen dobozban egy egész kis zenekarnak elegendő hangszert talál – a csomag egy csörgődobot, csörgőket, egy sípot, egy pár rumbatököt és egy pár ritmusütő botot is tartalmaz. Kiválóan alkalmas a ritmusérzék fejlesztésére és zenei oktatáshoz; erősíti a gyermekek zenével való kapcsolatát.


Fisher-Price Mini Beatbo rózsaszín
4 977 Ft
4 770 Ft

Ismerkedj meg a a kedvenc barátod kisebb verziójával. Indítsd el a bulit a feje megmozdításával. Fényes világítás, vidám tánc dallamok- ez a BeatBo! Mikor a gyerekek kommunikálnak a mini BeatBoval és együtt dölöngélnek és táncolnak, tudtuk nélkül fejlesztik a finommotorikájuk.


Hape Dob
5 990 Ft

4 370 Ft

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Ezzel a szép, színes dobbal minden dal egészen másképp fog szólni. A csomagban két dobverő is van, amely gyönyörűen illik a kicsi gyerek kézbe.


Hape Gitár 6 az 1-ben

Hape Gitár 6 az 1-ben

Értékelés: 5
11 490 Ft

9 290 Ft

Ha létezik egy játék, mely kielégíti a kis gyermek minden zenei vágyát, akkor ez biztosan a 6 az 1-ben funkciós gitár, mely tamburint, xilofont, dobot és egyebeket tartalmaz.


Hape Gyerek dob
8 190 Ft
7 920 Ft

Dob, melyet egyben lehet forgatni is és ennek köszönhetően a gyerek élvezheti a zenét, ritmust és mozgást a nagyon korai életkorban. Ennek a játéknak köszönhetően a finom motorika és egyéb érzékszervek is fejlesztve vannak.


Hape Kék ukulele

Hape Kék ukulele

Értékelés: 5
8 700 Ft

Kék ukulele, ez minden fiatal zenész álma! A játék négy állítható hangzású húrral van felszerelve. Ennek a gitárnak a lekisebbített teste tökéletes a gyerekek kezébe.


Hape Piros ukulele
6 350 Ft

Piros ukulele, ez minden fiatal zenész álma! A játék négy állítható hangzású húrral van felszerelve. Ennek a gitárnak a lekisebbített teste tökéletes a gyerekek kezébe.


Hape Ritmikus hangszerek

Hape Ritmikus hangszerek

Értékelés: 4
2 640 Ft

Rázd, üsd össze vagy mozgasd őket minden irányba. Ezekkel az egyszerű hangszerekkel nagyon sokféle különböző hangot hozhatsz létre.


Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 5
5 300 Ft

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a robusztus xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.


Hape Tamburin
4 960 Ft

Egy másik zenei játék a kis zenészeknek! Ezzel tamburinnal még a legkisebb gyermeki kezek is eljátszanak a praktikus oldalsó kialakításának köszönhetően.


Hape Xilofon
9 890 Ft

7 960 Ft

Ez xilofon vagy puzzle? A multifunkcionális Xilofon tanít zongorázni, osztályozni és a formák elhelyzését. Ennek köszönhetően a legkisebbeknél fejlődik a finom motorika és a tapintás. A szép kialakításnak köszönhetően ezt a játékot megszereti fiú is és lány is.


Lamps Pók játékszőnyeg
5 570 Ft

Pók játékszőnyeg szuper móka a gyerekek számára 3 éves kortól. Az alátét 3 különböző nehézségi fokozatú, reagál az érintésre és zenét játszik. Ki fog nyerni, és ki pusztítja el a legtöbb pókot?. Az alátét mérete 90 × 80 cm.


Lamps Tánc játékszőnyeg
10 620 Ft

Tánc játékszőnyeg szuper móka a gyerekek számára 3 éves kortól. A táncszőnyeg érintésre reagál, zenél és 5 színben világít, speciális hanghatásokat bocsát ki. MP3 lejátszóhoz csatlakoztatható.


LENA  Méhecskés dobszett

LENA Méhecskés dobszett

Értékelés: 4,5
2 950 Ft

Lena – Méhecskés dobszett Méhecskés dobszerelés gyerekeknek ,a meséből ismert méhecske található az oldalán ,színes ,nyakba akaszthatós


LENA 52120 Búgócsiga, Vonatos, 19 cm
9 280 Ft

Lena búgócsiga remek választás lehet gyermek számára. Vonatos belső kialakítása igazán egyedivé és szórakoztatóvá varázsolja a játékot. A körbe-körbe guruló vonat hangjelzéssel lett kialakítva és a lenyomható tetejétől függetlenül mozog. A színes játék 18 hónapos kortól adható gyermekének.


LENA Fa xilofon, oroszlán

LENA Fa xilofon, oroszlán

Értékelés: 5
2 563 Ft
2 500 Ft

Fából készült xilofon 8 hang billentyűzettel. Az észlelések és érzékek kifejlesztésének ideje. Tanuld a gyermekeiddel a játék alapjait, és ébreszd fel bennük a zene szeretetét. A gyönyörű oroszlán motívumú xilofonnal a zenélésből szórakozás lesz.


LENA Maya a méhecskés Búgócsiga
2 600 Ft

Lena – Maya a méhecskés Búgócsiga Maya a méhecskés meséből ismert motívumok találhatók a búgócsigán, színes, minden kisgyerek szeretni fogja


LENA Indiános dob, 20 cm
2 140 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az indiános mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.


LENA Körhintás dob, 20 cm

LENA Körhintás dob, 20 cm

Értékelés: 4
2 600 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az körhintás mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.


LENA Vonatos dob, 20 cm

LENA Vonatos dob, 20 cm

Értékelés: 5
2 600 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az vonatos mintával és nyakbakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.


MaDe Négyhúros gitár gyerekeknek
6 600 Ft

6 230 Ft

Ébreszd fel a művészt már a korai években ezzel a nagyszerű gitárral. Megbízhatóan alkalmas a gitár és az egyéb húros hangszerjáték alapjainak megtanulásához. A gitár felülete hatékony fa-imitációból tevődik össze.


BINO Autó formaevő doboz xilofonnal
7 725 Ft

5 160 Ft

Multifunkciós játék a különféle készségek sokoldalú megtanulására. Húzós játék, amely segít megtenni a gyermekeknek az első lépést és fejleszteni az egyensúlyérzéket. Az autón lévő, az utasok (különféle állatok alakjában) osztályozására szolgáló nyílások segítenek fejleszteni az intelligenciát és a logikus gondolkodást, valamint edzik a finommotorikát is. A játék átgondolt dizájnjának és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulják megkülönböztetni az alapvető állatokat és színeket.


BINO Zenehangszer készlet

BINO Zenehangszer készlet

Értékelés: 5
5 883 Ft

5 130 Ft

Mini zenekar kis zenészek számára, ami belefér egy dobozba. Erősíti a zenéhez fűződő a kapcsolatot, és a gyerek ritmusérzékét. Fejleszti az intellektust és edzi a finom motorikát. A játék átgondolt kivitelezésének és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulja megkülönböztetni az alapvető színeket.


SIMBA Elektronikus gitár MP3 csatlakozóval Gyerek hangszer
9 290 Ft

A Simba elektronikus gitár MP3 csatlakozóval van ellátva, így a kis zenészek kedvenc dalait le lehet játszani vele. A gitár 8 gombjával és fényhatásaival valódi koncerthangulatot lehet a gyerekszobába varázsolni. Az improvizálás mellett előre programozott dallamok közül is lehet választani.


SIMBA Mása és a medve - Dob + 2 pálca-43%
4 771 Ft

2 690 Ft

Akció

A szép rózsaszín dobon a népszerű Mása és a medve sorozat motívumával öröm lesz játszani. A gyerekek megismerkednek az egyszerű ritmusokkal és egyben gyakorolni fogják a motorikus készségeiket.


SIMBA MMW állványos mikrofon, MP3 - hoz is
9 637 Ft

7 310 Ft

Minden kis zenésznek biztosan örömet okoz az elektronikus mikrofon állvánnyal és MP3 csatlakozással, piros – fehér színkombinációban. A készülékben 4 ritmus van elmentve és nem hiányoznak a fény és hang efektusok sem.


SIMBA MMW Kék szintetizátor fogantyúval
3 336 Ft

2 630 Ft

Minden kis zenésznek nagy örömet szerez ez kék szintetizátor, mely a könnyű hordozhatóság érdekében fogantyúval ellátott. A 23 billentyűn bárhol eljátszhatod az ismert melódiákat vagy saját költeményeidet.


SIMBA MMW Saxofon kék 26 cm
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis zenészt biztosan boldoggá tesz a kék szaxofon sárga gombokkal. Így az ismert dallamokat és saját zenei kreációikat is eljátszhatják rajta, és fejleszthetik zenei tehetségüket.


SIMBA MMW Xilofon kék 8 fém billentyű-24%
3 575 Ft

2 690 Ft

Akció

Minden kis zenésznek nagy örömet okoz a kék xilofon, amely nyolc színes fém billentyűvel és két ütővel ellátott. Így az ismert dallamokat és saját zenei kreációikat is eljátszhatják rajta, és fejleszthetik zenei tehetségüket.


SIMBA Xilofon, 27 cm

SIMBA Xilofon, 27 cm

Értékelés: 3,5
3 790 Ft
3 680 Ft

Minden alkalomra szép és kreatív ajándék gyermekünknek 3 éves kortól. Ebből a nyolc, behangolt fém lapocskából és két ütőpálcából álló hangszerből nagyon szép, tiszta, csengő hangokat lehet előcsalni. A játék tökéletes eszköz, hogy gyermekünk már egészen fiatalon ismerkedhessen a zene világával.


SIMBA Zongora állatokkal 39x28 cm
8 358 Ft

7 070 Ft

Ez a vidám multifunkcionális gyermek zongora biztosan felvidít minden kis zenerajongót. 24 billentyűt és sok színes gombot tartalmaz, különböző dallamokat és hangokat játszik, állatok és hangszerek hangját. Rendelkezik felvételi és lejátszási funkcióval.


Teddies Dob készlet 6db
10 330 Ft

Szép készlet, melyet minden kis zenész értékelni fog. A dobok modern designúak, biztosan örömet szereznek, mint ajándék. Mókás módja annak, hogy a gyermekek a művészet világába lépjenek be, felismerhetik magukban zenei tehetségüket.


Teddies Fa zongora
17 460 Ft

Hagyd, hogy gyermekedben felébredjen a művész. Ebben biztosan segítségére lesz ez a csodás piros zongora. Kiváló minőségű fa kivitelezés.


Teddies Felhúzható zenélő körhinta
6 580 Ft

A sokszínű felhúzható körhinta biztosan lenyűgözi a gyermekedet első pillantásra. A felhúzás után elkezd forogni – az aranyos lovacskák elkezdenek mozogni a kellemes vidám dallamok kíséretében.


Teddies Xylofon, fa/fém 36 cm
4 560 Ft

xylofonnal való játszás közben 12 élénk színű billentyű és két pálca nemcsak a gyerekeket szórakoztatja hosszú ideig, hanem egyidejűleg edzi a finom motoros készségeket és fejleszti a zenei képzeletet


Vtech KIDI Super Star - fekete
23 280 Ft

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!


Vtech Kidi Super Star - rózsaszín
20 470 Ft

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!


Vtech KIDI Super Star SK - rózsaszín
23 820 Ft
+ ingyen szállítás

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!


Wiky Mega hangszer szett
11 333 Ft

8 120 Ft

Nevelj egy zenész sztárt! Szép és praktikus hangszer szett. A gyerekeket elkápráztatja a sokféle hangszer, sok és remek szórakozást kínál. Ki lesz a dobos, ki a gitáros vagy ki fog tamburázni?


Woody Fém xilofon
3 190 Ft

Bevált hangszer kisgyerekeknek, mely saját zeneszerzésre motiválja őket, fejleszti a zenei érzéket, megtanítja a hangok felismerését. Kiváló előkészület a valódi hangszeren való játszás szisztematikus tanítása előtt.


Woody Zenekészlet - tamburin/clave
5 687 Ft

5 040 Ft

Ebben a zenei készletben néhány csoport hangszerei találhatók. Az ütőhangszereket a xilofon képviseli. A ritmikus hangszereket a kedvelt maracas képviseli, melyet műanyag tojások alkotnak. A dobokat ebben a készletben a tamburin képviseli, az idiofon hangszereket pedig a clave


Woody Zenekészlet - tamburin/dob
5 687 Ft

5 100 Ft

Ebben a zenei készletben néhány csoport hangszerei találhatók. Az ütőhangszereket a xilofon képviseli. A ritmikus hangszereket a kedvelt maracas képviseli, melyet műanyag tojások alkotnak. A dobokat ebben a készletben a tamburin képviseli. Az ütőhangszerek további képviselője a triangulum.