LENA 52120 Búgócsiga, Vonatos, 19 cm
7 180 Ft

Lena búgócsiga remek választás lehet gyermek számára. Vonatos belső kialakítása igazán egyedivé és szórakoztatóvá varázsolja a játékot. A körbe-körbe guruló vonat hangjelzéssel lett kialakítva és a lenyomható tetejétől függetlenül mozog. A színes játék 18 hónapos kortól adható gyermekének.

Lamps Játékszőnyeg Futball
9 030 Ft 8 650 Ft

Ez az elemre működő játékszőnyeg hangokat ad ki. Belövés után számolja a gólokat. Játssz a barátaiddal és nyerd meg a legértékesebb kupát.

Bino Fajáték Hangszer szett

Bino Fajáték Hangszer szett

Értékelés: 3,7
6 650 Ft

Bino hangszer szett tartalmaz egy furulyát, egy csörgődobot és egy maracast, melyeket a Kisvakond és barátai karakterek díszítenek. A minőségi, fából készült hangszerekkel gyermeke akár valódi kis dalokat is szerezhet. A gyerekek készségfejlesztésében fontos szerepet játszik a zene, így játék közben is fejlődnek.

Bino Játékdob

Bino Játékdob

Értékelés: 4,5
5 320 Ft

Bino Játékdobot minden kis zenész egycsapásra megszereti! A pánttal ellátott, ütőkkel érkező dobbal a gyermekek zenekari tagok, vagy akár katonák bőrébe bújhatnak, miközben közelebb kerülnek a zenéhez és fejlesztik ritmusérzéküket. A kényelem érdekében a pánt állítható.

SIMBA Szintetizátor, 32 billentyűs, 50 x 14 cm
5 320 Ft

Simba 32 billentyűs szintetizátor a tökéletes hangszer kezdők számára. Számos tulajdonsága, mint a beépített 15 alapdallam, 8 ritmus és 4 dobhang garantáltan szórakoztatóvá teszik gyermeke számára a zenetanulást! Az alapok elsajátításához tökéletes: meghozhatja gyermeke kedvét a zenéléshez és méretének köszönhetően ** kényelmes gyermekének , ráadásul kis helyen is elfér, valamint **egyszerű tárolása.

Bino Fajáték Xilofon - 12 hangú
4 380 Ft

Bino Xilofon vidám színeivel vonzó játék a gyermekek számára. A hangszer 12 finomrahangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által kedvelt hangszer szórakoztató és a kicsik képességeit is fejleszti.

Plan Toys Ritmikus dob cajon
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

ritmikus cajon dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Woody Dob szalaggal

Woody Dob szalaggal

Értékelés: 4,1
5 320 Ft

dob szalaggal nagyszerű hangszer, aminek segítségével a gyermek megismerkedik az első ritmusokkal és gyerekdalokkal. A szalagnak köszönhetően a gyermek a nyakába akaszthatja és így a doboláshoz mindkét kezét tudja használni.

SIMBA Zongora állatokkal 39x28 cm
7 320 Ft

Ez a vidám multifunkcionális gyermek zongora biztosan felvidít minden kis zenerajongót. 24 billentyűt és sok színes gombot tartalmaz, különböző dallamokat és hangokat játszik, állatok és hangszerek hangját. Rendelkezik felvételi és lejátszási funkcióval.

Lamps Tánc játékszőnyeg

Lamps Tánc játékszőnyeg

Értékelés: 3,6
8 380 Ft

Tánc játékszőnyeg szuper móka a gyerekek számára 3 éves kortól. A táncszőnyeg érintésre reagál, zenél és 5 színben világít, speciális hanghatásokat bocsát ki. MP3 lejátszóhoz csatlakoztatható.

Plan Toys Melodikus xilofon
12 650 Ft

Játssz egyet ezen a színes xilofonon! A nyolc színes sáv a hangskálának pontosan megfelelő hangokat ad ki. Tartóval az ütőkre az alap alatt. A csomagban kották is találhatók.

SIMBA Elektronikus gitár MP3 csatlakozóval Gyerek hangszer
9 320 Ft

A Simba elektronikus gitár MP3 csatlakozóval van ellátva, így a kis zenészek kedvenc dalait le lehet játszani vele. A gitár 8 gombjával és fényhatásaival valódi koncerthangulatot lehet a gyerekszobába varázsolni. Az improvizálás mellett előre programozott dallamok közül is lehet választani.

Fisher-Price Húzható, szórakoztató xilofon
6 330 Ft 6 250 Ft

Annak érdekében, hogy lépést tarts az idővel, a klasszikus Fisher-Price® xilofon vadonatúj és elegáns megjelenést kapott. Mindig szórakoztató lesz a kicsi számára! Egy szórakoztató nyolc színű billentyűvel bíró, húható xilofon arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejlessze a zenei kreativitását.

Viga Fa xilofon jegesmedve

Viga Fa xilofon jegesmedve

Értékelés: 5
3 580 Ft 3 320 Ft

A fa xilofonnal való játék közben a gyerekek nem csak hosszútávon eljátszanak, de közben fejlesztik finommotorikus készségeiket és zenei fantáziájukat is. A zene segít a megfelelő beszédfejlesztésben.

Lamps Zenélő szőnyeg hangszerekkel
4 920 Ft

Zenélő zongora szőnyeg hangszerekkel A szőnyeg reagál az érintésre és zongora vagy más hangszerek hangján játszik. A gyerekeket lekötik a gyönyörű hangokat és a vidám színeket a szőnyegen.

Lamps Állatos zenélő szőnyeg
3 970 Ft 3 720 Ft

Állatos zenélő szőnyeg, ami állati hangokat ad ki és különféle dallamokat játszik le. Gyönyörű színes játszószőnyeg, aminek minden kisgyereket örülni fog, aki szereti az állatokat és a dallamokat. Ez a szórakoztató játék fejleszti a gyerekek készségeit.

SIMBA Rózsaszín játék mikrofon állvánnyal, MP3-al kompatibilis
6 650 Ft

Nagyszerű szórakozás a kis zenészek számára! Ezzel a gyönyörű rózsaszínű elektronikus mikrofonnal színpadi sztár válik belőled. Az állvány állítható magassággal, és MP3 csatlakozóval rendelkezik. Minden zenész számára 4 éves kortól ajánlott.

SIMBA Xilofon, 27 cm

SIMBA Xilofon, 27 cm

Értékelés: 3,6
4 250 Ft

Minden alkalomra szép és kreatív ajándék gyermekünknek 3 éves kortól. Ebből a nyolc, behangolt fém lapocskából és két ütőpálcából álló hangszerből nagyon szép, tiszta, csengő hangokat lehet előcsalni. A játék tökéletes eszköz, hogy gyermekünk már egészen fiatalon ismerkedhessen a zene világával.

LENA Panorámás búgócsiga - kacsa, béka, hang
7 590 Ft 7 490 Ft

Ezt a speciális színes búgócsigát kacsa és béka motívummal, minden gyerek megszereti majd. Elegendő néhányszor megnyomni a kart és hangot ad ki. A belsejében lévő állatkák mozognak a búgócsigában.

Hape Baby Einstein Fa játékdob Magic Touch
11 980 Ft

Zenével és mágikus érintésekkel kész zenei csillag leszel otthon, legyen az klasszikus zene vagy rock. A gyermek saját érintésével mindig más dallamot játszhat állatos barátján. A zenei fellépés az egész családot elkápráztatja és kiváló szórakozást teremt. Szabályozhatod a hangerőt, aminél a hangminőséget a a jobb minőségű hangszóró garantálja.

Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 4,5
5 320 Ft

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a szivárványos xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket, fejleszti a motoros képességeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.

Bino Tangóharmonika

Bino Tangóharmonika

Értékelés: 4,3
7 720 Ft

tangóharmonikát biztosan megkedvelik az ön kis zenészei. Gyakorolhatják rajta mesteri ujjaikat és jobban megismerkedhetnek ezzel a vidám hangszerrel.

Bino Autó formaevő doboz xilofonnal
5 720 Ft

Multifunkciós játék a különféle készségek sokoldalú megtanulására. Húzós játék, amely segít megtenni a gyermekeknek az első lépést és fejleszteni az egyensúlyérzéket. Az autón lévő, az utasok (különféle állatok alakjában) osztályozására szolgáló nyílások segítenek fejleszteni az intelligenciát és a logikus gondolkodást, valamint edzik a finommotorikát is. A játék átgondolt dizájnjának és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulják megkülönböztetni az alapvető állatokat és színeket.

Bino Zenei készlet triangulum háromszöggel
5 320 Ft

2 év garancia

Ez a mini zenekar ideális az intelektuális fejlesztésében a kis zenészek számára A gyerekek finom motoros készségeket fejlesztenek, miközben gyakorolják a ritmus alapjait. Ez a készlet tökéletes arra, hogy megalapítsd kisbabád első baba együttesét

SIMBA Country gitár 54 cm

SIMBA Country gitár 54 cm

Értékelés: 4,8
6 250 Ft

Gyönyörű Country gitár, ami úgy néz ki, mint az igazi. Van egy kis zenész otthon, akinek még nem szeretnél drága gitárt venni, akkor ez az ideális választás számodra. 6 fém húrral és 8 demo dallammal rendelkezik.

Woody Furulya - színes

Woody Furulya - színes

Értékelés: 5
3 380 Ft 3 290 Ft

Ez a funkcionális színes fából készült furulya gyermekeknek és kezdőknek egyaránt alkalmas. A furulya ritmikus érzetet fejleszti ki gyerekben, akik nem félnek érzéseiket zenével kifejezni. A furulyán való játszásnak köszönhetően a gyerekek megtanulják a helyes légzést is. Végül, de nem utolsósorban, a furulya jótékony hatását megfigyelték asztmás és allergiás gyermekeknél. A furulya 4 színben került legyártásra.

Lamps Tánc játékszőnyeg

Lamps Tánc játékszőnyeg

Értékelés: 4,3
8 310 Ft 7 850 Ft

Elemre működő poliészter zenélő szőnyeg, ami világít és hangokat ad ki. Táncoljon a kedvenc dalodra ahogy csak szeretnél. A gyerekeket lekötik a gyönyörű hangokat és a vidám színeket a szőnyegen.

Bino Fém Xylofon béka

Bino Fém Xylofon béka

Értékelés: 4,6
3 980 Ft

A xilofon oldalán egy vidám arc található, így minden gyerek mosolyogni fog ha ránéz. Legfeljebb 8 hangszínt lehet játszani rajta, két kalapáccsal. Lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy megismerjék a zene alapjait és fejlesszék zenei tehetségüket.

LENA Játék búgócsiga, vonat, 19 cm átmérő
3 390 Ft

Ezt a speciális színes búgócsigát vonat és állat képekkel, minden gyerek megszereti majd. Elég párszor megnyomni a kart és a búgócsiga megmutatja amit tud. A búgócsiga átmérője 19 cm.

Vtech Kidi Super Star - rózsaszín
21 980 Ft

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!

ADC Blackfire Selfie mikrofon, fekete
9 990 Ft

Válj énekessé, vagy hozz létre egy együttest barátaiddal. A dalszöveg karaoke változatban lesznek lejátszva telefonodról. A Selfie mikrofon felvételt készít a dalról, és a felvételt azonnal meg is tekintheted telefonodon. Oszd meg a videót barátaiddal és válj sztárrá!

Lamps Zenélő szőnyeg, közlekedési eszközök
5 040 Ft 4 250 Ft

Játszószőnyeg közlekedési eszközökkel minden kis sofőr számára. A szőnyeg járműhangokat ad ki. Gyönyörű színes játszószőnyeg, aminek minden kisgyereket örülni fog, aki szereti a közlekedési eszközöket és a dallamokat. Ez a szórakoztató játék fejleszti a gyerekek készségeit.

Bino Fajáték Minizenekar készlet
6 590 Ft 6 520 Ft

ABino Minizenekar készlettel muzsikuspalántái sosem fognak unatkotzni! Egyetlen dobozban egy egész kis zenekarnak elegendő hangszert talál – a csomag egy csörgődobot, csörgőket, egy sípot, egy pár rumbatököt és egy pár ritmusütő botot is tartalmaz. Kiválóan alkalmas a ritmusérzék fejlesztésére és zenei oktatáshoz; erősíti a gyermekek zenével való kapcsolatát.

Hape Gyermek mikrofon

Hape Gyermek mikrofon

Értékelés: 3,9
3 190 Ft

Azt gondolod, hogy híres énekes/énekesnő vagy? A kiváló minőségű vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően mindenki popsztárként énekelhet! Ébreszd fel magadban a szupersztárt, és győzd le a fellépésből adódó félelmet.

Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 4
4 390 Ft

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a robusztus xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.

B.toys Meowsic Játékszintetizátor
13 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A B.toys Meowsic játékszintetizátor valódi mikrofonjával és hangrögzítőjével nagyszerű kellék a gyermekek kreativitásának fejlesztéséhez. Számos funkciója, mint az elérhető 5 hangszer hang, 5 ritmus és a dallamfelvétel, rengeteg teret nyújt gyermekének a kibontakozáshoz. Az egyszerű szórakozásért pedig 20 ismert dallam és 7 „macskadal" lejátszására is képes. Az Ön nyugalmának biztosításáért a játék hangereje szabályozható.

Hape Dob az állványon

Hape Dob az állványon

Értékelés: 3,7
11 850 Ft

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Ezzel a szép, színes dobbal minden dal egészen másképp fog szólni. -A kisgyermekek kezére való tekintettel gyártva. -A játék javítja a gyermekek fantáziáját és ritmusérzékét.

Hape Piros zongora

Hape Piros zongora

Értékelés: 4,1
15 050 Ft

Piros gyerek zongora 18 billentyűvel. Nagyon robosztus és kiváló szórakozást biztosít a zene iránt érdeklődő kisgyerekeknek. – Minőségi és tartós faanyagból készült.

MaDe Gyerek gitár 54 cm dinnye
5 790 Ft

Gyerek gitár 54 cm dinnye Ébreszd fel magadban a művészi hajlamokat már a korai korban ezzel a nagyszerű gitárral. A gitár alkalmas lesz a játék alapjainak elsajátítására gitáron és más húros hangszereken is. Műanyagból készült.

Plan Toys Harmonika

Plan Toys Harmonika

Értékelés: 4
8 990 Ft

Vidám harmonika, ami a kicsi egyik első hangszere lehet. A játék stimulálja a térérzékelést a hanggal összekapcsolva.

SIMBA Elektronikus játék mikrofon 28 cm, MP3 csatlakozóval
5 320 Ft

Nagyszerű szórakozás a kis zenészek számára! Ezzel a gyönyörű rózsaszínű elektronikus mikrofonnal színpadi sztár válik belőled. A mikrofon 4 ritmust játszik le, és MP3 csatlakozóval rendelkezik. Minden zenész számára 6 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Dupla dob

Plan Toys Dupla dob

Értékelés: 2
10 520 Ft

dupla ritmikus dob egy kitűnő zenélő játék, aminek köszönhetően a gyermek megismerkedhet az alap ritmusokkal és gyerekdalokkal. A kicsi fejleszti a mozgáskoordinációját és megtanulja a ritmus megfigyelését.

Vtech KIDI Super Star - fekete

Vtech KIDI Super Star - fekete

Értékelés: 4,8
22 510 Ft
+ ingyen szállítás

Énekelj, táncolj, és mutasd meg tehetségedet! Karaoke tulajdonságokkal rendelkező zenei központ, amely keverőpulttal, mikrofonnal, hangszóróval, állvánnyal és disco fényeffektusokkal ellátott. Elegendő a zeneforrást csatlakoztatni (például mobilról) és kezdődhet a csodás előadás!

Lamps Pók játékszőnyeg

Lamps Pók játékszőnyeg

Értékelés: 2,9
4 450 Ft 4 380 Ft

Pók játékszőnyeg szuper móka a gyerekek számára 3 éves kortól. Az alátét 3 különböző nehézségi fokozatú, reagál az érintésre és zenét játszik. Ki fog nyerni, és ki pusztítja el a legtöbb pókot?. Az alátét mérete 90 × 80 cm.

MaDe Szintetizátor mikrofonnal és kisszékkel
16 650 Ft

Ez a modern, piros designú gyerek szintetizátor mikrofonnal és sámlival a kezdő zenészeknek lett kitalálva. Ennek a gyermek szintetizátornak köszönhetően a gyermek megismerkedik a hangszeres játékhoz szükséges képességekkel, javítja a gyermek motorikáját, valamint fejleszti a zenei hallást és a ritmusérzéket. A szintetizátor fényhatásokkal van kiegészítve. A szintetizátorhoz egyéb hangeszközök is csatlakoztathatók.

Woody Zenekészlet - tamburin/clave
5 000 Ft 4 920 Ft

Ebben a zenei készletben néhány csoport hangszerei találhatók. Az ütőhangszereket a xilofon képviseli. A ritmikus hangszereket a kedvelt maracas képviseli, melyet műanyag tojások alkotnak. A dobokat ebben a készletben a tamburin képviseli, az idiofon hangszereket pedig a clave

Woody Zenekészlet - tamburin/dob
5 720 Ft

Ebben a zenei készletben néhány csoport hangszerei találhatók. Az ütőhangszereket a xilofon képviseli. A ritmikus hangszereket a kedvelt maracas képviseli, melyet műanyag tojások alkotnak. A dobokat ebben a készletben a tamburin képviseli. Az ütőhangszerek további képviselője a triangulum.