Alltoys Ezüst trombita 4 szelepek

Márka: Alltoys

Alltoys Ezüst trombita 4 szelepek

Gyerek trombita vidám színes trombitákkal gyerektrombita ideális első hangszerként szolgál a kis zenészek számára. Rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek, miközben azok játék közben fejlesztik motorikájukat, kreativitásukat és a zene iránti érdeklődésüket. További információ

3740

3 740 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1090002

Leírás

Termékleírás

Az Alltoys társaság egy általánosan elismert specializált kis- és nagykereskedelmi cég, amely a cseh és szlovák játékpiac minden szektorában tevékenykedik. Céljainak egyike a cég cseh-szlovák jellegének megőrzése úgy a tőke szempontjából, akárcsak az arculatát és know-how-ot illetően.

Jellemzők:

  • A trombitán történő játék fejleszti a gyermek motorikáját és kreativitását, valamint fokozza a zene iránti érdeklődését.
  • koncentráció-képességet és a koordinációt is javítja.
  • Ideális első hangszerként szolgál a kis zenészeknek és zenerajongóknak.
  • 4mi többszínű szelepekkel rendelkezik.
  • A trombita kiváló minőségű műanyagból készült ezüstszínű felületkezeléssel.
  • 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag műanyag
Meghatározás unisex
Szín többszínű

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.