Alltoys Klarinét ezüst 8 szelep

Márka: Alltoys Katalógus száma: 1090001

Alltoys Klarinét ezüst 8 szelep

Gyermek klarinét, nyolc élénk színű szeleppel tökéletes első eszköz, a fiatal zenészeknek. Rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek, miközben azok játék közben fejlesztik motorikájukat, kreativitásukat és a zene iránti érdeklődésüket. További információ

3620

3 620 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Az Alltoys társaság egy általánosan elismert specializált kis- és nagykereskedelmi cég, amely a cseh és szlovák játékpiac minden szektorában tevékenykedik. Céljainak egyike a cég cseh-szlovák jellegének megőrzése úgy a tőke szempontjából, akárcsak az arculatát és know-how-ot illetően.

Jellemzők:

  • Az klarinéton való játék fejleszti a gyermek motorikáját és kreativitását, valamint fokozza a zene iránti érdeklődését.
  • koncentráció-képességet és a koordinációt is javítja.
  • Ideális első hangszerként szolgál a kis zenészeknek és zenerajongóknak.
  • 8 szeleppel rendelkezik a könnyebb játékért különböző színekben.
  • Kiváló minőségű műanyagból készült ezüstszínű felületkezeléssel.
  • Számos dal van nyomtatva a dobozon, melyet a gyerekek ** színkulccsal** lejátszhat a szelepeken.
  • 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag műanyag
Meghatározás unisex
Szín többszínű

Hasonló termékek

BINO Xilofon

BINO Xilofon

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

3 790 Ft

ABino ívelt fém xilofon vidám színeivel vonzó játék gyermeke számára,. és még készségei fejlesztésében is segíthethi őt. A hangszer 11 finomhangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által rendkívül kedvelt ütős hangszer, mellyel bármelyik kisgyermek biztonságosan, önfeledten szórakozhat.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.