Nike Cushioned Crew Training Socks (3Pack) gyermek zokni
3 990 Ft

A Nike márka Cushioned Crew Training Socks gyermek zoknija olyan szuper tulajdonságokkal van ellátva, hogy még maga Superman is büszkén viselné őt. A zokni elvezeti az izzadságot és a zónás csillapítással is megbirkózik. A zokniszárban lévő légáteresztő hálós anyag tökéletesíti a láb szellőzését.

Nike Cushioned No-Show Training Socks (3Pack) gyermek zokni
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nike márka Cushioned No-Show Training Socks gyermek zoknija olyan szuper tulajdonságokkal van ellátva, hogy még maga Superman is büszkén viselné őt. A zokni elvezeti az izzadságot és a zónás csillapítással is megbirkózik. A lábfejen lévő légáteresztő hálós anyag tökéletesíti a láb szellőzését.

Nike Cushioned No-Show Training Socks (3 Pair) gyermek zokni
3 490 Ft

A Nike márka Cushioned No-Show Training Socks gyermek zoknija olyan szuper tulajdonságokkal van ellátva, hogy még maga Superman is büszkén viselné őt. A zokni elvezeti az izzadságot és a zónás csillapítással is megbirkózik. A lábfejen lévő légáteresztő hálós anyag tökéletesíti a láb szellőzését.

Nike gyerek zokni Cushioned Quarter Training Socks (3 Pár)
3 690 Ft

Gyerek zokni Cushioned Quarter Training Socks a Nike márkától olyan szuper tulajdonságokkal van ellátva, hogy még Superman is szívesen viselné őket. A zokni elvezeti az izzadságot és megbirkózik még a zóna csökkentéssel is. A légáteresztő hálós felsőrész javítja a lábak szellőzését.

Reima SkiDay lány zokni
7 790 Ft

Újdonság

Reima márka meleg lány zoknija merinó gyapjúkeverékből készült. Ideális téli sportokhoz.

Reima SkiDay fiú zokni
7 790 Ft

Újdonság

Reima márka meleg fiú zoknija Merinó gyapjúkeverékből készült. Ideális téli sportokhoz.

Devold Multi Medium Sock zokni-27%

Devold Multi Medium Sock zokni

Értékelés: 4,9
5 090 Ft 3 690 Ft

Akció

Devold Multi Medium Sock merinó gyapjúból készült közepesen erős női zokni, mely hétköznapokra és sportoláshoz egyaránt alkalmas.

Skinners Athleisure Model Metal Gray
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Skinners cipőzokni egy cipő és zokni közötti hibrid. Akár a zsebedben is hordhatod, így amint szükséged van rá felveheted. Ideális könnyű edzőcipőnek is. A csúszásmentes talp megvéd a sérülésektől és egyedi mozgásélményt nyújt.

DC Fiú zokni Spp Dc Linerb3P B Sock Kvj8
2 790 Ft

DC Shoe márkájú fiú bokazokni Linerb3P kellemes rugalmas anyagból készült. A csomagolás 3 pár zoknit tartalmaz különböző színárnyalatokban.

Sensor Treking Evolution Zokni-17%

Sensor Treking Evolution Zokni

Értékelés: 4,7
3 390 Ft 2 790 Ft

Akció

Sensor Treking Evolution zokni tökéletes választás azok számára, akik egy kényelmes és strapabíró zoknit keresnek kültéri szabadidős tevékenységekhez. Az anyag a sarkaknál és a lábujjaknál megerősített, így nehezebben kopik. Különleges összetételének köszönhetően tökéletes szellőzést biztosít a lábaknak.

Skinners Black Model Line White
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Skinners cipőzokni egy cipő és zokni közötti hibrid. A zsebedbe rejtheted, szükség esetén felveheted, vagy használhatod, mint könnyű edzőcipőt. A kopásálló cipőtalp védi a talpat a sérülésektől, valamint egyedi élményt nyújt a mozgásból.

Skinners Athleisure Model Olive Green
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Skinners cipőzokni egy cipő és zokni közötti hibrid. A zsebedbe rejtheted, szükség esetén felveheted. Könnyű edzőcipőnek is megfelelő. A kopásálló talp védi a talpat a sérülésektől, valamint egyedi mozgásélményt nyújt.

Mico Extralight Weight Running Socks (CA01287)-16%
4 190 Ft 3 490 Ft

Akció

Mico Extralight Weight Running Socks (CA01287) futó zokni kellemes poliamid szálakból. Tökéletes légáteresztést és kényelmet biztosít futásnál. A zokni anatómiailag formázott a bal és jobb láb számára.

Mico uniszex túrazokni Light Weight Short CA03069_330-16%
4 190 Ft 3 490 Ft

Akció

Mico Light Weight Short CA03069_330 könnyű túrazokni Everdry szerkezettel, tartósabb anyaggal az ujjak és a sarok részeknél. Rugalmasabb anyag a bokánál és a r=usztnél, amely véd a zokni elfordulásával szemben.

Nike GRIP STRIKE LIGHT CREW - 46
12 550 Ft 7 668 Ft

A Nike Grip Strike Light Crew futball-zoknit úgy tervezték, hogy a mérkőzés során maximális támogatást nyújtson.

Nike GRIP STRIKE LTWT CREW - 46
13 395 Ft 7 754 Ft

Nike Grip Strike könnyű Crew labdarúgó-zokni extra párnázattal, dinamikus nyomással és megerősítéssel a sarok területén. A lábán vannak speciális hajlítási hornyok, amelyek támogatják a láb természetes mozgását.