Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Sensor Treking Evolution Zokni-24%

Sensor Treking Evolution Zokni

Értékelés: 4,5
3 290 Ft

2 490 Ft

Akció

Sensor Treking Evolution zokni tökéletes választás azok számára, akik egy kényelmes és strapabíró zoknit keresnek kültéri szabadidős tevékenységekhez. Az anyag a sarkaknál és a lábujjaknál megerősített, így nehezebben kopik. Különleges összetételének köszönhetően tökéletes szellőzést biztosít a lábaknak.


Sensor zokni ThermoSnow-30%

Sensor zokni ThermoSnow

Értékelés: 5
4 290 Ft

2 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Sensor Thermosnow zokni ideális szendvics szerkezethez és a téli turizmushoz. Anatómiailag formált boltozat a maximális kényelemért. Hála minőségű anyagoknak megbízhatóan melegít.


Sensor Zero Merino-29%

Sensor Zero Merino

Értékelés: 5
5 690 Ft

3 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Zokni Sensor Zero Merino szendvics konstrukció anatómiailag formált lábboltozattal a tökéletes téli turisztikához és síeléshez. Merino gyapjú biztosítja a kiváló szigetelő tulajdonságokat nem zsugorodik és nem pelyhesedik.


Mico Ski Super Thermo Nerovigorsol Sízokni-41%
6 790 Ft

3 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mico Ski Super Thermo Nerovigorsol sízokni a leghidegebb körülmények között is melegen fogja tartani lábát. Minőségi Merino gyapjúból készült, Primaloft hőszabályozó rendszerrel. Tökéletes illeszkedésének köszönhetően mindig kényelmes viseletet biztosít.


Bridgedale Mountain

Bridgedale Mountain

Értékelés: 5
8 528 Ft

7 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Bridgedale Mountain nagyon meleg térd alatti nem lecsúszó zokni teljes frottír fonálból. Alkalmas síelők, snowboardosok és azok számára, akik szeretnék, hogy az egész téli napok folyamán kényelmesen tölthessék az időt a szabadban.