NIKON Nikkor AF-S 70-200 mm f/4 G ED VR

Márka: NIKON Katalógus száma: 634028

Ingyen szállítás

NIKON Nikkor AF-S 70-200 mm f/4 G ED VR

Nagy teljesítményű teleobjektív zoom-mal az FX formátumú tükörreflexes fényképezőgépekhez. Gyújtótávolság tartománya 70–200 mm, ultrahangos fókuszáló motor SWM, rázkódáscsökkentési rendszer VR, fénylésmentes nano rétegek, ED tagok a legragyogóbb képért További információ

513990

513 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 634028

Leírás

Termékleírás

Nagy teljesítményű teleobjektív zoom-mal az FX formátumú tükörreflexes fényképezőgépekhez.

Az objektív gyakorlati kombinációja a ** fix f/4 rekesznyílás** és a gyújtótávolság sokoldalú tartományának 70–200 mm és ideális dokumentum fényképezéshez, utazáskor, természet és a sport fényképezéshez.

A Nikon rezgéscsökkentő rendszer lehetővé teszi fényképezni akár 5 EV hosszabb záridővel a szokásosnál, és ugyanakkor elérni kivételesen éles és stabil képeket kézből történő fényképezésnél. Kiváló optikai kialakítás kivételesen nagy felbontást és kontrasztot biztosít különböző felvételi körülmények között.


Nikkor AF-S 70-200 mm f/4 G ED VR

Teleobjektív zoom-mal,FX formátumú, gyújtótávolság tartomány 70–200 mm (105–300 mm a Nikon DX formátumú tükörreflexes fényképezőgépeken használva).

**Állandó rekesznyílás f/4 ** a teljes gyújtótávolság tartományban.

** A rázkódáscsökkentő rendszer (VR)**: csökkenti a fényképezőgép rázkódását és lehetővé teszi fényképezni akár 4* EV hosszabb záridővel a szokásosnál.

A fényvisszaverődés-gátló réteg Nano Crystal Coat jelentősen csökkenti a tükröződéseket és fátylat.

Ultrahangos fókuszáló motor SWM a csendes és gyors automatikus fókuszáláshoz.

Két fókusz üzemmód: A/M (automatikus fókuszálás, manuális fókusz beállítás lehetőségével, AF prioritás) és M (manuális fókuszálás).

A legrövidebb beélesíthető távolság: 1 m


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus Nikon
Minimális fókusztávolság 70 mm
Maximális fókusztávolság 200 mm
Maximum rekeszérték 4
Lencsetag csoportja 20 / 14
Legkisebb fókusztávolság 100 cm
Szűrőátmérője 67 mm
Súly 850 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.