Loreal Professionnel Volume Lift hajtőemelő hab
2 820 Ft

Volume Lift mousse ad haj mennyisége a gyökerek már. Ez nem befolyásolja a haj hagyja világos és szellős. A teljes mennyiséget a haj mozgásban van, a haj természetes rögzített (3 fokozatú), és tele van élettel. Alkalmas minden típusú haj és frizura. .


Alcina Extra Strong hajhab (Modeling Mousse)
5 300 Ft

Az Extra Strong hab keményítő mindenféle hajra van tervezve, amely extra erős megerősítést biztosít. Különösen alkalmas kreatív fújt frizurák kialakítására és hullámos haj rögzítésére. Ragyogást, térfogatot, rugalmasságot és erős szilárdságot biztosít a hajhoz.


Alcina Hajhab festett hajra (Color Conditioning Foam) 150 ml
3 840 Ft
3 660 Ft

Akció

A színes hajhab egy olyan öblítő hab, amely gyorsan behatol a hajba, és azonnal regenerálja a száraz és zavaros hajot. Elősegíti a színek fényerejét, hidratálja a hajat és ragyog és puha. Ezenkívül elősegíti a haj fésülését.


Alcina Strong styling hajhab (Styling Mousse) 150 ml
3 180 Ft

Az erős Styling Hair Foam biztosítja a haj mennyiségét és erősségét. Ez a hab keményítő nagyon puha, friss gyümölcsös aromájú és puha és intenzív fényű. Könnyen felhordható és gyorsan szárad, hosszú hajra is alkalmas.


Hajgöndörítő hajhab(Beach Wave Mousse) 175 ml
7 300 Ft
6 940 Ft

Akció

A strandhullámok hajahabja divatos frizurát hoz létre, amely gondatlan tengerparti textúra. Ezenkívül védi a hajat a szárítás és a napfény ellen. Óvatosan rögzíti és hidratálja a hajat.


JOICO Keskeny hosszúságú K-Pak (Thermal Design Foam) 300 ml
7 160 Ft

A K-Pak Thermal Design Foam egy nem zsíros, elegáns hab, amely a hajadnak minden frizurát (keménység vagy pelyhesség nélkül) tartalmaz. Védi a hajszálakat a szárítás, a feszítés és a szakadás okozta hőstílus miatt. A hajad fényesebb és egészségesebb lesz, rendkívül rugalmas alakkal és hangerővel. .


label.m Hab erősítő ( Extra Strong Mousse) 200 ml
2 780 Ft

A habkeményítő extra erős és tartós rögzítést biztosít. Tökéletes alakot hoz létre és növeli a haj mennyiségeit, sűrűségét és keménységét. Antisztatikus hatása is van, amely védi a hízelgő hajat.