Alcina Extra Strong hajhab (Modeling Mousse)
5 600 Ft

Az Extra Strong hab keményítő mindenféle hajra van tervezve, amely extra erős megerősítést biztosít. Különösen alkalmas kreatív fújt frizurák kialakítására és hullámos haj rögzítésére. Ragyogást, térfogatot, rugalmasságot és erős szilárdságot biztosít a hajhoz.

Alcina Hajhab festett hajra (Color Conditioning Foam) 150 ml
4 760 Ft

A színes hajhab egy olyan öblítő hab, amely gyorsan behatol a hajba, és azonnal regenerálja a száraz és zavaros hajot. Elősegíti a színek fényerejét, hidratálja a hajat és ragyog és puha. Ezenkívül elősegíti a haj fésülését.

Aveda Phomollient ( Styling Foam) 50 ml
3 220 Ft

Újdonság

Styling hab finom és közepes méretű hajhoz, könnyű és közepes rögzítéssel. Növeli a haj mennyiségét a gyökerektől, és egyedi fényt ad nekik.

Aveda Vezérlő erő (Firm Hold Hair Spray) 300 ml
9 330 Ft

Újdonság

A Control Force szórókeményítő hosszú távú nedvesség elleni védelmet nyújt, erős rögzítéssel, 24 órán keresztül. A gyorsan száradó és tapadásmentes formula kellemes illatú, és gyönyörű fényt ad. Védi a hajat a külső behatásoktól, például az UV sugárzástól.

JOICO Dúsító hab közepesen hosszú hajra K-Pak (Thermal Design Foam) 300 ml
7 560 Ft 5 950 Ft

A K-Pak Thermal Design Foam egy nem zsíros, elegáns hab, amely a hajadnak minden frizurát (keménység vagy pelyhesség nélkül) tartalmaz. Védi a hajszálakat a szárítás, a feszítés és a szakadás okozta hőstílus miatt. A hajad fényesebb és egészségesebb lesz, rendkívül rugalmas alakkal és hangerővel. .

Lee Stafford CoCo LoCo ( Coconut Mousse) 200 ml
2 800 Ft

CoCo LoCo rögzíti a frizuráját, hogy a lehető leghosszabb ideig tökéletes maradjon. Minden típusú hajra alkalmazható, különösen tompa és finom hajra, amely intenzív térfogatot ad neki. Imádni fogja annak tartós hatását és kellemes kókuszdió aromáját!.