Alcina Extra Strong hajhab (Modeling Mousse)
5 820 Ft

Az Extra Strong hab keményítő mindenféle hajra van tervezve, amely extra erős megerősítést biztosít. Különösen alkalmas kreatív fújt frizurák kialakítására és hullámos haj rögzítésére. Ragyogást, térfogatot, rugalmasságot és erős szilárdságot biztosít a hajhoz.

Alcina Hajhab festett hajra (Color Conditioning Foam) 150 ml
4 940 Ft

A színes hajhab egy olyan öblítő hab, amely gyorsan behatol a hajba, és azonnal regenerálja a száraz és zavaros hajot. Elősegíti a színek fényerejét, hidratálja a hajat és ragyog és puha. Ezenkívül elősegíti a haj fésülését.

Aveda Phomollient ( Styling Foam) 50 ml
3 340 Ft

Styling hab finom és közepes méretű hajhoz, könnyű és közepes rögzítéssel. Növeli a haj mennyiségét a gyökerektől, és egyedi fényt ad nekik.

Aveda Vezérlő erő (Firm Hold Hair Spray) 300 ml
9 690 Ft 9 210 Ft

A Control Force szórókeményítő hosszú távú nedvesség elleni védelmet nyújt, erős rögzítéssel, 24 órán keresztül. A gyorsan száradó és tapadásmentes formula kellemes illatú, és gyönyörű fényt ad. Védi a hajat a külső behatásoktól, például az UV sugárzástól.

Lee Stafford CoCo LoCo ( Coconut Mousse) 200 ml
2 900 Ft

CoCo LoCo rögzíti a frizuráját, hogy a lehető leghosszabb ideig tökéletes maradjon. Minden típusú hajra alkalmazható, különösen tompa és finom hajra, amely intenzív térfogatot ad neki. Imádni fogja annak tartós hatását és kellemes kókuszdió aromáját!.