Aussie A hab mennyiségét kiszáradó anyag mennyisége (Flexible Hold) 150 ml

Márka: Aussie Katalógus száma: 100002596020

Közvetlenül partnerünktől

Aussie A hab mennyiségét kiszáradó anyag mennyisége (Flexible Hold) 150 ml

Ön kötetet keres? Majd menj erre a termékre! Aussie Volume Foam Hardener megkönnyíti a frizurát. Ausztráli hínár kivonatot tartalmaz, fényt és mennyiséget ad a hajhoz. Ráadásul a haj nem tapad, így jól néz ki. További információ

1960

1 960 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002596020

Leírás

Termékleírás

Ön kötetet keres? Majd menj erre a termékre! Aussie Volume Foam Hardener megkönnyíti a frizurát. Ausztráli hínár kivonatot tartalmaz, fényt és mennyiséget ad a hajhoz. Ráadásul a haj nem tapad, így jól néz ki.

Jellemzők:

  • egyszerű alkalmazás,
  • megerősíti a ragasztott szőrzet nélküli frizurát,
  • térfogatot és fényt biztosít,
  • táplálja a hajat,
  • egyszerű fésülés.
Hogyan kell használni:

Tegyen be tenyerét, öblítse le a kezét, majd egyenletesen dörzsölje a nedves hajába, és a szokásos módon állítsa be a frizuráját.


Paraméterek

%2% paraméterei

Hajtípus festett haj, finom, gyenge haj, kreppes, erős haj, normál haj, száraz haj, szőke haj, tartós hullámos haj, zsíros haj, érett haj

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.