SodaStream Terra White

SodaStream Terra White

Száma: 31853844
Teljes készlet háztartási szóda előállításához. A SODASTREAM Terra White egyedi modern megjelenést, választható szénsavtartalom intenzitást, egyszerű kattintással történő palackrögzítést és szabadalmaztatott QuickConnect patroncsere-rendszert kínál. Mosogatógépben mosható egyliteres vizes palack. Nem igényel elektromos hálózatot. További információ
30 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Beszállítónál készleten

2024.5.03 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 31853844

Leírás

A SODASTREAM Terra White főbb jellemzői

  • Modern szódakészítő
  • Választható szénsavtartalom intenzitás
  • Egyszerű kattintás palack rögzítés
  • Csavarozás nélküli QuickConnect gyors rögzítési rendszer 
  • Nem igényel elektromos hálózatot
 SODASTREAM Terra White

Modern és elegáns SodaStream Terra White

Élvezd a frissítő, ízletes szóda készítését az egyedülálló, tiszta fehér színű SodaStream TERRA White készülékkel. Megjelenésével és kerek formájával minden konyhába illik. Egy gombnyomással házi szódát készíthetsz, és örökre megszabadulhatsz a nehéz palackok cipelésétől és a felesleges műanyag felhalmozódásától. Könnyen, gyorsan és hatékonyan állítsd elő szénsavas italod elektromos áram vagy más energiaforrás nélkül. 

 SODASTREAM Terra White

Finom, frissítő ízesítések, amelyeket élvezni fogsz 

A szódakészítés még soha nem volt ilyen egyszerű. Töltsd meg a mellékelt egyliteres, BPA-mentes műanyag palackot normál csapvízzel a feltüntetett vonalig. Helyezd a palackot a SodaStream TERRA White készülékbe, csatlakoztasd és kezd el a szénsavasítást. Nagyon egyszerűen, pillanatok alatt kiváló szódát készíthetsz. Az üres, használt palackot kényelmesen elmoshatod a mosogatógépben, és újra felhasználhatod. A palack kupakkal van ellátva, így kényelmesen magaddal viheted a kész üdítőt az iskolába vagy a munkahelyre, vagy hidegen tarthatod a hűtőben. 

  SODASTREAM Terra White

Mindig friss és egészséges finom italok

A szódát minden alkalommal másképp készítheted el. Attól függően, hogy hányszor nyomod meg az ergonomikus gombot, meghatározod a buborékok mennyiségét, és enyhe, közepesen vagy erősen szénsavas szódát készíthetsz. Ha gyümölcsdarabokat adsz hozzá jéggel együtt, akkor pillanatok alatt finom házi limonádét készíthetsz. Máskor a SodaStream széles ízesítés választékának valamelyikéhez nyúlhatsz. Azonnal választhatsz bármilyen alkoholmentes szénsavas közül, a kedvenc Pepsi ízesítéstől kezdve a Mirinda, a 7up, az Ice Tea és a Tonik ízesítéséig. 

 SODASTREAM Terra White

Egyszerű és hatékony patroncsere

A csomagolás tartalmazza a SodaStream TERRA White készüléket, egy BPA-mentes műanyag palackot, egy kupakot és egy CO2 étkezési gázzal töltött palackot. A gázpatronnal akár 80 liter szódavíz készíthető (literenkénti . költséggel). Ha kifogy a gáz, a QuickConnect szabadalomnak köszönhetően a patron csavarozás nélkül könnyen kicserélhető. Ezután a Cseh Köztársaság több mint 3000 pontján kicserélik a régi gázpatront, ahol csak az újratöltésért kell fizetned. 

  SODASTREAM Terra White

Jellemzők

  • Szódakészítő egyedi, modern dizájnban
  • Változtatható szénsavtartalom intenzitás
  • Szabadalmaztatott QuickConnect patroncsere rendszer
  • Egyliteres vizes palack, mosogatógépben mosható
  • Nem igényel elektromos hálózatot
  • Kompakt test

Mellékelt tartozékok

  • TERRA White szódakészítő
  • CO2 étkezési gázzal töltött QuickConnect patron
  • 1 literes műanyag palack

Műszaki adatok

Egységek száma a csomagolásban 1
Szín Fehér

Hivatkozások


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.