A termék sérülten érkezett

  • Kérjük minden esetben ellenőrizze a terméket a kiszállításnál.
  • Ha a termék átvételekor észleli a sérülést, kérjük ne vegye át, hanem küldje vissza az árut, és készíttessen jegyzőkönyvet a futárral. Jegyzőkönyv hiányában, sajnos nem tudunk reklamációt elfogadni.
  • Ha a sérült termék átvétele megtörtént,kérjük az adott terméket a sérüléssel fényképezze le és a képeket küldje el részünkre [email protected] e-mail címre. A dokumentáció alapján értesítjük Önt a továbbiakról.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

[email protected]

GYIK

Át kell vennem egy olyan terméket, amelynek látszólag sérült csomagolása van?

Ha a terméknek láthatóan sérült csomagolása van, akkor sem jelenti azt, hogy a termék a csomagolás belsejében sérült. Kérjük, minden esetben a futár jelenlétében ellenőrizze a termék sértetlenségét is. Amennyiben az ellenőrzés elmarad és a termék sérült, kérjük az adott terméket a sérüléssel és a termék csomagolásával együtt fényképezze le és a képeket küldje el részünkre [email protected] e-mail címre. A dokumentáció alapján értesítjük Önt a továbbiakról.

Mire lesz szüksége az ügyfélszolgálaton ügyintézőnek a reklamációs igény felvételekor?

A kérés feldolgozásához, kérjük készítsen képet a termék csomagolásáról, illetve a sérülésről és küldje el Ügyfélszolgálatunk részére az [email protected] e-mail címre.

Hogyan tudom visszaküldeni a sérült terméket?

Általánosságban elmondható, hogy a sérült terméket bármelyik üzletünkbe visszajuttathatja, vagy elküldheti az panaszkezelő osztályunknak. Nagyobb termékek esetében, mint például a hűtőszekrény vagy mosógép, biztosítjuk, hogy a sérült terméket elszállítjuk Öntől és új termékre cseréljük azt. Kérjük, amennyiben problémát észlel, jelezze Ügyfélszolgálatunk részére.

Nem talált választ a kérdésére?

Ha nem találta meg a választ a kérdésére, kérjük, telefonon vagy e-mailben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. További információt a MALL.hu Általános Szerződési Feltételeiben talál.