HU pup doprava


MALL külföldön

A magyarországi cégen túl a Mall Csoport Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Csehországban is üzemel. Ügyfeleink számára előny, hogy egy megbízható, tapasztalt cégcsoporttól vásárol.

MALL külföldön

Csehország az első

A cseh Internet Mallnak az évek során – a 2000-es alapítás óta – sikerült a kezdetleges internetes kereskedelmi modellt átalakítania, profi, jól működő és legfőképpen a vásárlókért működő modellé. A cég vezetése folyamatosan figyeli a fogyasztói igényeket és ahhoz igazította az weboldala tartalmát, küllemét és az oldal által kínált szolgáltatásokat. A cseh anyavállalat létszáma meghaladja az 500 főt.

www.mall.cz


Szlovákia és Magyarország az első külföldi vállalkozás

2005-ben a csoport belépett a szlovák és a magyar piacra, ahol az anyacéghez küllemével és strukturájával megegyező weboldalakat, illetve helyi cégeket hoztak létre. Mindkét országban raktárak és termákátadó pontok várják a vásárlókat a nagyobb városokban. Szlovákiában és Magyarországon jelenleg már 150 kolléga dolgozik, ez a szám évről évre nő.

www.mall.sk és www.mall.hu


Lengyelország és Németország

A Lengyel ág 2006-ban csatlakozott, ezzel Kelet-Európa egyik legnagyobb piacára is belépett a cégcsoport. A 2007-es év hozott egy újabb belépőt egy másik országban, ezúttal Németországban, mely utóbbi cég rövid idő elteltével bezárásra került, a cégcsoport fokozottabb CEE régióra koncentrálásának jegyében.

www.mall.pl


Szlovénia

2011-ben a cégcsoport tulajdonába került Szlovénia piacvezető webáruháza a mimovrste.com.

www.mimovrste.com


A holland Holding

Minden országban működő leányvállalatunk tulajdonosa egy zárt részvénytársaság – a Netretail Holding, B. V. – mely székhelye és központja Amsterdamban, Hollandiában található. A vállalat vezetői részben az alapítás óta, részben a sikereket követő lehetőségeket keresve csatlakoztak az Internet Mall csapatához.

A Netretail Holding Csoport ma már a Naspers (JSE:NPN) része, ami egy globális média vállalkozás, számottevő Internetes befektetéssel rendelkezik világszerte.

www.nrholding.com