Fizetési módok

A termék megrendelése során Önnek többféle fizetési mód közül van lehetősége választani.

Fizetési módok

Készpénzzel történő fizetés

Ön akár személyes (Pick Up Ponton történő) átvétel, akár házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.

Házhoz szállításnál, vagy Packeta ponti átvételkor történő fizetés során pénzkezelési díjat számítunk fel Önnek, ami a webáruházunknál a készpénzzel történő fizetés miatt felmerült pénzkezelési költség. A pénzkezelési díj összege 500,- Ft.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben, vagy bankkártyával fizeti meg a termék vételárát, a szállítási költséget és a pénzkezelési díjat maximum bruttó 500 000 Ft értékhatárig. Utánvéttel történő fizetés esetén a Gebrüder Weiss futárszolgálatnál csak készpénzes fizetés lehetséges. Bankkártyával a DPD futárszolgálatnál és átvételi pontunkon is lehetősége van fizetni. A DPD futárszolgálatnál a bruttó 300 000 Ft-ot meghaladó utánvétes kifizetésre kizárólag bankkártyával van lehetőség. Bruttó 500 000 Ft feletti rendelés esetén kérjük a fizetési módok közül válassza az online bankkártyás fizetést (a kártyalimit beállításait figyelembe véve), vagy a banki átutalást.

Mall átvételi ponton történő személyes termékátvétel esetében, készpénzzel történő fizetés esetén Ön a termék vételárát munkatársunknak adja át.

A termék átvételét követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) a termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az Ön által a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában a termék átvételét követően haladéktalanul, de legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül küldi meg.

Bankkártyás fizetés

Ön a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként mind a személyes (Átvételi Ponton történő) átvétel, mind házhoz szállítás esetén választhatja a bankkártyás fizetést.

A) Pick Up Ponton történő bankkártyás fizetés

Pick Up Ponton történő bankkártyás fizetésnél az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • Régi és új típusú Visa kártyák,
  • Régi és új típusú Visa Electron kártyák
  • V PAY típusú kártyák
  • MasterCard kártyák
  • MasterCard Electronik kártyák
  • Maestro kártyák Diners Club kártya

Pick Up Ponton történő utánvétes fizetés esetén pénzkezelési költséget elengedjük, így ennek díja 0 Ft.

B) PayU bankkártyás fizetés

Ha Ön online bankkártyás fizetési módot (PayU bankkártyás fizetés) választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.

A PayU bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A PayU bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a PayU fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

PayU bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön minden olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a PayU SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A PayU bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a ”Fizetési mód” menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választotta, a ”Rendelés elküldése” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányítja Önt a PayU biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol Ön megadja a kártyaadatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az Ön által megadott adatokat, majd a fizetést követően a PayU oldala visszairányítja Önt a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kap.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A számla kibocsátása mind az Átvételi Ponton történő bankkártyás fizetés esetében, mind a PayU bankkártyás fizetés esetében a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Banki átutalás

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő 10 jegyű befizetési azonosítót és a 8 jegyű megrendelési számot.

Bankszámlaszám: 10800007-00000000-15051019 Citibank Europe Plc.

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU63 1080 0007 0000 0000 1505 1019, SWIFT/BIC kód: CITIHUHX

Ha Ön fizetési módként előre utalást választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.