Fizetési módok

A termék megrendelése során Önnek többféle fizetési mód közül van lehetősége választani.

Fizetési módok

Készpénzzel történő fizetés

Ön akár személyes (Pick Up Ponton történő) átvétel, akár házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést.

Házhoz szállításnál átvételkor történő fizetés során pénzkezelési díjat számítunk fel Önnek, ami a Webáruházunknál a készpénzzel történő fizetés miatt felmerült pénzkezelési költség. A pénzkezelési díj összege 500,- Ft.

Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, a szállítási költséget és a pénzkezelési díjat maximum bruttó 500 000 Ft értékhatárig. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges Royal és Gebrüder Weiss futárszolgálatainknál. DPD futárszolgálatunknál és átvételi pontjainkon bankkártyával is lehetősége van fizetni. Bruttó 500 000 Ft feletti rendelés esetén kérjük a fizetési módok közül válassza az online bankkártyás fizetést (a kártyalimit beállításait figyelembe véve), vagy a banki átutalást.

Pick Up Ponton történő személyes termékátvétel esetében, készpénzzel történő fizetés esetén Ön a termék vételárát munkatársunknak adja át.

A termék átvételét követően (akár utánvéttel történő fizetés, akár személyes termékátvétel esetében) a termék vételárának kiegyenlítését követően Webáruházunk haladéktalanul megküldi Önnek az Ön által kifizetett összegről szóló számlát. A számlát Webáruházunk az Ön által a termék megrendelése során megadott e-mail címre, elektronikus számla formájában a termék átvételét követően haladéktalanul, de legfeljebb 3, azaz három munkanapon belül küldi meg.

Bankkártyás fizetés

Ön a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként mind a személyes (Átvételi Ponton történő) átvétel, mind házhoz szállítás esetén választhatja a bankkártyás fizetést.

A) Pick Up Ponton történő bankkártyás fizetés

Pick Up Ponton történő bankkártyás fizetésnél az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:

  • Régi és új típusú Visa kártyák,
  • Régi és új típusú Visa Electron kártyák
  • V PAY típusú kártyák
  • MasterCard kártyák
  • MasterCard Electronik kártyák
  • Maestro kártyák Diners Club kártya

Pick Up Ponton történő utánvétes fizetés esetén pénzkezelési költséget elengedjük, így ennek díja 0 Ft.

B) PayU bankkártyás fizetés

Ha Ön online bankkártyás fizetési módot (PayU bankkártyás fizetés) választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.

A PayU bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A PayU bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a PayU fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.

PayU bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön minden olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a PayU SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A PayU bankkártyás fizetés menete:

Ha a termék megrendelésének folyamata során a ”Fizetési mód” menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választotta, a ”Rendelés elküldése” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányítja Önt a PayU biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol Ön megadja a kártyaadatokat.

A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az Ön által megadott adatokat, majd a fizetést követően a PayU oldala visszairányítja Önt a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről automatikus visszaigazolást kap.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

A számla kibocsátása mind az Átvételi Ponton történő bankkártyás fizetés esetében, mind a PayU bankkártyás fizetés esetében a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Banki átutalás

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Előre utalás esetében számla kibocsátása a készpénzes fizetési módnál részletezett módon történik.

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, Webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő 10 jegyű befizetési azonosítót és a 8 jegyű megrendelési számot.

Bankszámlaszám: 10800007-00000000-15051019 Citibank Europe Plc.

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU63 1080 0007 0000 0000 1505 1019, SWIFT/BIC kód: CITIHUHX

Ha Ön fizetési módként előre utalást választott, nem számítunk fel Önnek pénzkezelési díjat.