HU pet


Sajtóhírek

Átvette a vadonatúj Hyundai Tucsont a MALL.HU születésnapi játékának nyertese

2015. december 15.

A MALL.HU webáruház indulásának 10. évfordulóját nagyszabású kampánnyal ünnepelte 2015. októberében. A születésnapi akciók, különleges meglepetések mellett egy óriási nyereményjátékot is indított, melynek fődíja egy Hyundai Tucson volt. A szerencsés nyertes december elején vehette át új autóját a Hyundai és a Mall.hu képviselőitől.

A webáruház 2015. októberében óriási nyereményjátékot hirdetett, hogy megköszönje vásárlóinak a bizalmat, és együtt ünnepelje velük ezt a kerek évfordulót. A játék lényege az volt, hogy a 10. hónapban vásárlók között 10 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy fődíjat, egy vadonatúj Hyundai Tucsont sorsoltak ki.

A nyertes, Tamás, októberben egy mosogatógépet vásárolt feleségének, ezzel a rendelésével pedig bekerült azon vásárlók körébe, akik jó eséllyel indultak a születésnapi nyereményekért. A közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson mellé állt a szerencse, ő vitte el a fődíjat!

„Mikor felhívtak, hogy én nyertem meg a Tucson, először el sem akartam hinni, azon gondolkodtam, ki tudott a vásárlásomról, aki meg akarna viccelni. Egy ideig el sem mondtam a családnak, nehogy mindenki csalódjon, ha mégsem nyerünk.” – mesélt első reakciójáról a nyertes, aki nem most választotta először a mall.hu webáruházat. „Már többször vásároltam a mall.hu oldalon, most sem a nyereményjáték miatt tértem vissza, az döntött, hogy itt találtam meg a legjobb ár-érték arányú terméket.”

A vásárlásra ugyan nem a nyereményjáték sarkallta, tudott a lehetőségről, ám mivel még sosem nyert semmit, nem gondolta, hogy éppen egy ekkora nyereményt vihet majd el. „Ahogy egyre több üzenetet kaptam a részletekről, közeledett az átadás időpontja, kezdtem végre elhinni, hogy tényleg mellém állt a szerencse, és hamarosan egy új autóval gördülhetek haza. A családnak végül nem sokkal az átadás előtt elmondtam az örömhírt, így az autószalonból már feleségemmel és lányommal együtt gördülök ki.” – mondta Tamás, mikor átvette a nyereményautó kulcsát.

A nyertes első útja a család többi tagjához vezetett, akit az átvétel pillanatában még mit sem sejtettek az óriási nyereményről. Ám nem csak a család örül most, de kollégái és barátai is, akik közül többen azóta kezdtek el hinni a szerencsében, és már több nyereményjátékhoz csatlakoztak reménykedve, hogy legközelebb őket is hasonló meglepetés érheti.

Bár a nyereményjáték véget ért, a mall.hu webáruházba továbbra is érdemes újra és újra visszatérni, hiszen decemberben is óriási kedvezményekkel, különleges ajánlatokkal várják a vásárlókat, ráadásul a Mall.hu most 65 napos visszaváltási garanciát is vállal rengeteg termékre, hogy megkönnyítse a karácsonyi ajándékvásárlást.


Hatalmas sikert aratott a MALL.HU webáruház idei Black Friday akciója

2015. november 30.

Az idei Black Friday óriási sikert hozott a Superbrands díjas MALL.HU webáruháznak. A várakozáson felüli érdeklődés az akció iránt ismét bizonyítja a vásárlók vállalatba vetett bizalmát és elégedettségét.

Magyarország második legnagyobb webáruháza idén november 27-én tartotta Black Friday akcióját, melyet hosszas felkészülés előzött meg. A MALL.HU különleges akciós válogatással várta a látogatókat, akik akár 80% kedvezménnyel is vásárolhattak ezen a napon. Minden megrendelt árucikket ingyen kiszállítottak, sőt, 1000 Ft értékű kuponnal is kedveskedtek azoknak, akik ezen a napon is bizalmat szavaztak nekik.

A gondos tervezés és alapos előkészítés eredményeként a webáruház hatalmas sikert könyvelhetett el. A 2014-es szép eredményekhez képest is közel 500%-kal több oldalmegtekintést regisztráltak több, mint 200%-kal több látogatótól. Ezzel történelmet írtak: a MALL.HU eddigi legeredményesebb napját zárták.

A vállalat köszöni vásárlóinak az érdeklődést és bizalmat, és ígéri, a Black Friday után sem pihen, decemberben szuper karácsonyi meglepetésekkel várja a vásárlókat! Különleges ajándékválasztó oldallal segíti megtalálni a legjobb ajándékokat a család minden tagja számára, adventi kalendáriumában naponta változó termékeket kínál szuper áron. Ám ez még nem minden: a karácsonyi vásárlás megkönnyítéseként a piacon egyedüliként 65 napos visszavásárlási garanciát vállal, hogy senkinek ne kelljen az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást.


Óriási kedvezmények, extra ajánlatok a MALL.HU Black Friday-en

2015. november 26.

A Superbrands díjas MALL.HU webáruház 2015. november 27-én rendezi meg Black Friday akcióját. A legjobb árak napján elképesztő kedvezményekkel, ingyen szállítással és különleges ajándékkal várja régi és új vásárlóit.

Magyarország második legnagyobb webáruháza különleges akcióval készül az idei Black Friday-ra. 2015. november 27-én a vásárlók akár 80% kedvezménnyel választhatnak háztartási nagy és kis gépek, kellékek, szórakoztató elektronikai eszközök, barkács és állattartás termékek, játékok, baba-mama, szépség-egészség, sport és divat cikkek kivételes válogatásából.

Ám ez még nem minden: a MALL.HU webáruház vásárlói többet kapnak a jó áraknál Fekete Pénteken is! Az ezen a napon megrendelt bármely terméket ingyen kiszállítják, sőt, minden vásárlás mellé ajándékba adnak egy 1000 Ft értékű kupont, mellyel a karácsonyi ajándékozáshoz szeretnének hozzájárulni.

Az elképesztő akcióra többszörösére növekvő forgalmat vár a vállalat, ám mindent megtesz annak érdekében, hogy vásárlói ezen a napon is a már megszokott, az Árukeresőn hónapok óta, valós fogyasztói visszajelzések alapján 4,6-4,7-re értékelt, magas színvonalú kiszolgálásban részesüljenek. Ennek érdekében kivételes fejlesztéseket végzett weboldalán, és egy sikeres tesztidőszakot követően várja a látogatókat. Sőt, a 30.000 négyzetméteres központi raktár mellett 7.500 négyzetméteres magyar raktárát is megtöltötte kiváló minőségű termékekkel, hogy a vásárlók kiszolgálása minél gyorsabb és gördülékenyebb legyen.

A webáruház mindent megtesz, hogy segítse ügyfeleit, ezért meghosszabbított nyitvatartást biztosít ügyfélszolgálati és átvételi pontjain. A megrendelt termékek immár hétfőtől péntekig reggel 8:00 és este 20:00 óra között, hétvégén pedig reggel 9:00 és este 18:00 óra között vehetők át személyesen két budapesti és egy székesfehérvári üzletben. A vállalat bízik benne, hogy a személyes átvétel lehetősége azok számára is vonzóvá teszi az online vásárlást, akik korábban tartottak tőle: az átvételi pontokon ugyanis az online megrendelt termékek megtekinthetők, ellenőrizhetők, sőt személyesen kifizetésére is van lehetőség bankkártyával vagy készpénzzel.


Tulajdonosváltás az e-kereskedelmi piacon: új befeketetőhöz került a Mall.hu

2015. október 29.

A Rockaway Capital nemzetközi tőkebefektetési vállalat bejelentette, hogy megállapodást kötött a MALL és Mimovrste=) márkákat tömörítő Netretail Holding B.V. 100%-os megvásárlásáról. A tranzakcióval a Mall.hu, a magyarországi e-kereskedelem második legnagyobb szereplője új tulajdonoshoz került.

2015. október 29., - Budapest A San Franciscoban, Prágában és Sao Paoloban székhellyel rendelkező Rockaway Capital bejelentette, hogy megállapodást kötött Közép-Európa vezető online kereskedelmi vállalkozásának, a cseh, szlovák, magyar, lengyel, illetve szlovén piacokon egyaránt aktív Netretail Holding B.V.-nek a megvásárlásáról. A Heureka, a cseh és szlovák piac legnagyobb árösszehasonlító oldalának megvásárlása szintén a megállapodás része. A több mint 200 millió EUR értékű üzlet a cseh üzleti szférában jól ismert Daniel Křetínský és Patrik Tkáč magánbefektetők, és a PPF Finanszírozó Csoport által formált Rockaway Capital társaság vezetésével jött létre. A bejelentéssel a Rockaway Capital e-kereskedelmi vállalkozásaiból származó bevételei a várakozások szerint középtávon az 1 milliárd eurós árbevételt is túlléphetik, amivel a vállalat a közép- és kelet-európai régió vezető e-kereskedelmi szereplőjévé válhat. A vállalat érdekeltségében jelenleg food és non-food termékkategóriára specializálódott online boltok, átfogó termékkínálattal rendelkező kisebb webáruházak, árösszehasonlító oldalak és Közép- és Kelet-Európa szerte operáló házhozszállítási hálózatok találhatók.

„A NetRetail Holding és a Heureka felvásárlásával, valamint a jelenlegi portfólióban lévő széles termékválasztékú és specializált termékínálattal rendelkező webshopokkal együtt megvalósítható az az elképzelés, hogy Közép- és Kelet-Európa vezető e-kereskedelmi szereplőjévé válunk. Összpontosítani fogunk arra, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújtsunk több millió vásárlónk számára, illetve, hogy növeljük jelenlétünket a régióban” - nyilatkozat Jakub Havrlant, a Rockaway vezérigazgatója.

„A Rockaway egy nagy múlttal rendelkező e-kereskedelmi tőkebefektető és nem is tudnék nála jobb partnert elképzelni a Netretail jövőjét tekintve. Ez egy fontos mérföldkő azon az úton, ahol 15 éve elindultunk” - nyilatkozta Ondrej Fryc, a Netretail alapítója és vezérigazgatója.

A Superbrands díjas Mall.hu country managere, Donáth Fruzsina az akvizícó kapcsán elmondta: „Büszke vagyok arra, hogy a vállalat 2014-es eredményei alapján a GKI Digital hazai e-kereskedőket rangsoroló listáján az előkelő második helyezést érte el. Meggyőződésem, hogy az új befektetői partnerséggel fejlődésünk egy újabb dimenzióba lép, amelynek eredményként még magasabb szinvonalon tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat”


1 a GKI Digital hazai e-kereskedőket rangsoroló e-TOP listája alapján


Óriási nyereményjátékkal és különleges akciókkal ünnepli 10. születésnapját a MALL.HU webáruház

2015. október 28.

A mára már a második legnagyobb forgalmat lebonyolító, Superbrands díjas webáruház éppen 10 éve indult el Magyarországon. Ez alkalomból egész októberben meglepetésekkel, születésnapi akciókkal várja régi és új vásárlóit, valamint egy gigantikus nyereményjátékot is indít, melynek fődíja egy új Hyundai Tucson.

A mall.hu 2005-ben, a Csehországban piacvezető online kereskedő, az Internet Mall leányvállalataként alakult meg. Azóta a vásárlói szokásokat figyelembe véve folyamatosan alakítja, bővíti termékkínálatát, fejleszti szolgáltatásait, hogy növelni tudja az online vásárlás élményét. Évről évre megtöbbszörözi elégedett ügyfelei számát, az utóbbi évben pedig kis híján megduplázta az eladott termékek mennyiségét, így mára Magyarország második legnagyobb forgalmat bonyolító online kereskedője lett. A dinamikusan fejlődő ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően 2015-ben elnyerte a Superbrands díjat.

"Büszkeséggel es rendkívüli örömmel tölt el, hogy az utóbbi három évben, vezetésem alatt felépült a hazai e-kereskedelmi piac egyik legerősebb szereplője. A Mall.hu-nál minden nap egy új kihívás, hiszen nagyon magas elvárásoknak kell megfelelnünk tulajdonosaink és magunk felé egyaránt. Az álmunk -mely a vásárlók magas szintű kiszolgàlasa- napról napra megvalósul, amiért nagyon hálásak vagyunk új és visszatérő vásárlóinknak. Célunk, hogy aki betér hozzánk, mindent megtaláljon, ami hétköznapi szükségleteihez kell, mintha egy saját plázában vásárolna, mindezt akár otthonról, a fotelből." – vallja Donáth Fruzsina, a MALL.HU country menedzsere.

Az indulás 10. évfordulóján a webáruház vásárlóit szeretné ünnepelni. Nemrég megújult weboldalán naponta változó születésnapi akciókat kínál 16 termékkategóriában, extra kuponkedvezményekkel, az átvételi pontokon pedig további meglepetésekkel vár minden látogatót. Ám ez még nem minden; október hónapban többet nyerhet a jó áraknál az, aki a MALL.HU webáruházban vásárol: ha a sorsolás neki kedvez, egy új Hyundai Tucsonnal lehet gazdagabb!


A Netretail Holding 3 millió eurót fektetett a mimovrste=) szlovén webáruházba a további növekedés finanszírozása érdekében

2011. október 1.

A holland központú Netretail Holding (NRH) 3 millió eurót fektetett be a mimovrste=) szlovén webáruházba hétfői megállapodásuk szerint . A mimovrste=) a 2010-es csaknem 20 millió eurós eredményt követően a 2011-es évet várhatóan 20%-os bevételnövekedéssel zárja. A vállalat a befektetett összeget a további növekedés finanszírozására, újabb piacok megszerzésére használja fel.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy végül tető alá hoztuk ezt a megállapodást, és megnyertük a Netretailt stratégiai befektetőnek, ezáltal lényegesen biztosabbá vált a vállalat jövője” - nyilatkozta Darko Butina, a mimovrste=) vezérigazgatója. „Ez az együttműködés nem kizárólag a tőkebefektetésről szól, további előnyöket és hozzáadott értéket remélünk a Netretaillel, illetve Közép- és Kelet-Európában működő online áruházaikkal való együttműködésből.”

Ondrej Fryc, az NRH vezérigazgatója elmondta - Holdingunk eddig négy országban üzemeltetett on-line boltokat, Szlovénia lesz az ötödik. Komoly tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi terjeszkedésben és biztosak vagyunk abban, hogy a mimovrste=) a segítségünkkel képes lesz elérni célkitűzéseit.”

A két vállalat hasonló háttérrel rendelkezik, mivel mindkettő úgynevezett garázscégként indult, alapítóik a felemelkedőben lévő e-kereskedelemben látták meg a fantáziát. A Netretail Holding története a Bile Zboži nevű on-line bolt 2000-es nyitásával kezdődött, ami háztartási cikkeket kínált Csehországban. A bolt nagy népszerűségre tett szert, és hamarosan már nem csupán gyorsan forgó fogyasztási cikekket értékesítésével foglalkozott. Később is a háztartási cikkek hozták a legtöbb bevételt, amikor a vállalat már MALL.cz néven működött.

A mimovrste=) jelenleg Szlovéniában, egy 2 millió lakosú EU-tagállamban tevékenykedik, forgalmát a volt Jugoszláv tagköztársaságokban és egyéb környező országokban valómegjelenéssel kívánja megnövelni.


Újabb 10 millió eurós befektetést kapott a Mall.hu webáruház

2010. Szept. 16.

Az Intel Capital és az MCI magán befektetési alap 5-5 millió eurót fektet be a webáruházakat üzemeltető Netretail Holdingba, amely öt közép-kelet európai országban van jelen leányvállalataival, és Magyarországon a Mall.hu -t üzemelteti. A Magyarországon működő Mall.hu anyavállalata, a Holland Netretail Holding további négy országban, Csehországban, Németországban, Szlovákiában és Lengyelországban van jelen.

A csoport webáruházai a fogyasztói elektronikától kezdve a sportfelszerelésekig hatszáz különböző kategóriában kínálnak termékeket a több mint 1.000.000 regisztrált vásárló, valamint a mintegy napi 100.000 érdeklődő számára. Az elmúlt pénzügyi évben, ami 2010. március 31.-ig tartott, a cég konszolidált bevétele elérte aszázmillió dollárt. Az Intel Capitalnak ez már a második befektetése a Netretail Holdingba.

Az Intel 1991 óta több mint 9,5 milliárd dollárt fektetett be több mint 1.050 cégben, a világ több mint 47 országában. A kezdetek óta hozzávetőleg 175 portfóliójában lévő cég jutott ki a világ valamely tőzsdéjére, és további 241 céget vásároltak fel más társaságok.

Az MCI csoport eddig 39 befektetési projektet hajtott végre. Jelenleg Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában vannak közvetlen befektetései, de nyitnak Magyarország és Románia felé is: 1999. január1-től 2010. június 30-ig az MCI nettó belső megtérülési rátája 19,84 százalékos volt. Az MCI-t 2001 óta jegyzik a varsói értéktőzsdén.


Az Internet Mall 28 millió eurós tőkebefektetést kap az Intel Capital és a 3TS kockázati tőkebefektetőktől

2008. Május. 16.

Az Intel Capital a 3TS Capital Partners-el együttműködve kisebbségi részesedést vásárolt az Internet Mallban. A befektetés összege mintegy 28.000.000 €.

Netretail Holding BV Az Internet Mall a vezető regionális online kiskereskedő a Cseh Köztársaságban, és működő leányvállalataival folyamatosan növekszik a környező országokban - Németországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában. Az Internet Mall több mint 45 e-bolton keresztül árul 1200 különböző termékkategóriában tartós fogyasztási cikkeket, kezdve a fogyasztói elektronikától a sportfelszerelésekig.