Rólunk

A MALL.HU 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető, csehországi Internet Mall magyar online plázája.

MALL.CZ már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben és az évek során vezető pozícióba került a cseh e-kereskedelmi piacon. Az anyacég hazánkon kívül Lengyelországban, Szlovákiában és Szlovéniában működtet hasonló webáruházakat.

A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése, a vásárlással kapcsolatos igények maradéktalan kielégítése.

Világszerte egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást a hagyományos vásárláshoz képest. Mi számukra szeretnénk maximális vásárlási élményt biztosítani teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Mi az, amit ajánlunk, és mi a filozófiánk?

Számunkra a legfontosabb, hogy aki hozzánk ellátogat, egyedülállóan széles termékkínálatunkból megtalálja azt, amire szüksége van – legyen szó hűtőszekrényről, LCD tévéről, játékról, laptopról, óráról vagy parfümről – közben azzal a pozitív élménnyel gazdagodjon, hogy mindezt gyorsan, kényelmesen és kedvező áron tette.

A vásárlást egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldallal segítjük, ezen túl felmerülő további kérdés esetén képzett és mosolygós ügyfélszolgálatos kollégák állnak rendelkezésre emailen és telefonon egyaránt.

A termékekhez gyors hozzájutást ígérünk, ezt professzionális logisztikai rendszerünkkel és folyamatosan frissülő raktárkészletünkkel érjük el.

Kedves vásárlóinknak baráti árakat kínálunk, melyet komolyabb mennyiségi kedvezményekkel, valamint a klasszikus boltokhoz képest olcsóbb működéssel érünk el, ezt az árelőnyt kedvező árakban adjuk át vásárlóinknak. Pár kattintás és hamarosan otthonában a kiválasztott termék!

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Időt és pénzt spórolunk meg Önnek:

Élvezze az otthon kényelmeit és spóroljon meg időt, amit a bevásárlóközpontokban töltene! Boltjaink minden nap 24 órán keresztül tartanak nyitva, az év 365 napján.

Hűséges, hírlevélre és közösségi oldalunkra feliratkozott vásárlóinknak egyedi kedvezményeket biztosítunk hetente több alkalommal.

Facebook oldalunkat az alábbi linken találja: https://www.facebook.com/internetmallhungary

Akciós, egyedi leárazásainkról, újdonságainkról szóló hírlevelünkre itt tud feliratkozni: https://www.mall.hu/registration

Mindenhol és mindenkor elérhetők vagyunk:

Ha otthon van, ha utazik, ha várakozik a megállóban, ha böngészik ebédidőben: MALL.HU!

Kínálatunk elérhető számítógépről, laptopról, táblagépről, valamint mobitelefonlról is. Okostelefonja segítségével böngészhet és vásárolhat mobilra optimalizált felületünkön, vagy akár mobil applikáción keresztül is, mely Android és iOS rendszerek számára elérhető.

Saját központi raktárral rendelkezünk:

Prágai központi raktárunk 55 000 nm-re bővített méretű, mintegy 150 000 különböző tétel, összesen 2 500 000 darab termék tárolására alkalmas. A precíz logisztikai rendszer és napi 150 000 darab csomagfeladási kapacitás együtt szavatolja a gyors és pontos kiszállítást Önnek!

Személyes átvételi pontok állnak rendelkezésére:

Raktáron lévő termékek esetén, ha megrendelésében a "személyes átvétel" opciót választotta – és a termékek elkészültét SMS-ben, emailben visszaigazoltuk – akár holnap átveheti termékét!

Integrált vállalatirányítási rendszerünk felelős a rendelések pontos és gyors teljesítéséért:

A megrendelését követően minden lépésről e-mailben és/vagy SMS-ben tájékoztatjuk. Személyes átvétel esetén az előkészített árukról e-mailben és SMS-ben is értesítjük. Futárszolgálattal történő házhoz szállításnál a csomagfeladásról szóló e-mailben szerepel a futár telefonszáma, amin keresztül egyeztetni tudják a szállítás időpontját.

A termék beszerzési idejének esetleges csúszásáról is naprakészen informáljuk e-mailben.

Fontos a véleménye:

Köszönjük, ha megosztja velünk a vásárlásával kapcsolatos benyomásait, észrevételeit. Javaslatait igyekszünk beépíteni folyamatainkba. Weboldalunk termékértékelésekkel segít kiválasztani az ideális árucikket vásárlóink számára. Az értékelésekre a termék megvásárlását követő néhány napon belül nyílik lehetőség, így a már kipróbált, működésbe hozott termékekről oszthatnak meg tapasztalatokat egymással a vásárlók.