Bevásárlólista

Gyűjtse össze kívánságait vagy ajándékötleteit és vásároljon később! Egyéni bevásárlólistáját megoszthatja ismerőseivel, így még egyszerűbb a vásárlás, legyen szó meglepetésekről vagy családi bevásárlásról.

Mire jó a bevásárlólista?

  • Egyszerűen, elegánsan meg tudja mutatni szeretteinek, mire is vágyik igazán.
  • Későbbi vásárlásaihoz előre összegyűjtheti a termékeket, így egyszerűbb lesz a válogatás.

Bevásárlólista létrehozása

none

Vásárolja meg később

A termékoldalon keresse meg a Vásárlás később gombot, majd kattintson rá a termék bevásárlólistába való mozgatásához.

none

Ügyfélközpont

Ahhoz, hogy hozzáférjen a saját Bevásárlólistájához, kérjük jelentkezzen be saját fiókjába.

none

Bevásárlólista

Kattintson a Fő bevásárlólistára, ahol látni fogja azokat a termékeket, amiket korábban már hozzáadott a listához. A Fő bevásárlólista nem publikus, ezért amennyiben szeretné másokkal is megosztani, hozzon létre saját listákat, amelyeket tetszés szerint el is nevezhet és megoszthat ismerőseivel. A bal menüoszlopban keresse meg a Bevásárlólista hozzáadása gombot és állítsa össze saját listáját.

none

Termék mozgatása másik listába

A termékeket szabadon mozgathatja egyik listából a másikba, de bármikor törölheti is azokat. A termékek és a bevásárlólisták darabszáma határtalan. Terméket egyszerűen áthelyezhet másik listába az Áthelyez gombra kattintva.

none

Lista módosítása

Igény szerint a Bevásárlólista bármikor átnevezhető, megjegyzés adható hozzá és nyilvánossá tehető. A nyilvános lista melletti Módosítás gombra kattintva változtathat a Bevásárlólista státuszán és ezt követően megoszthatja barátaival.