VÁSÁROLJON AJÁNDÉKUTALVÁNYT A LEGKÉNYELMESEBBEN!

Sajnáljuk, az ajándékutalvány-rendelés átmenetileg nem elérhető.


Nem találja az ideális ajándékot, vagy nem ismeri annyira az ünnepelt ízlését? Önnek találták ki ajándékutalványainkat – amelyek akár közeli családtagjainak vagy üzleti partnerei számára is kiváló és praktikus meglepetés lehet.

Rendelje meg egyszerűen és kényelmesen és az utalványokat azonnal megkapja elektronikus úton.

A rendelés folyamata:

 • Válassza ki ezen az oldalon, hogy milyen értékben és hány darab ajándékutalványt szeretne vásárolni és nyomjon az Utalvány(ok) rendelése gombra.
 • Ezen a felületen 20 utalványt tud egy időben megrendelni, ennél magasabb rendelési darabszám esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mall.hu címen.
 • A rendelés kizárólag online kártyás fizetéssel rendezhető.
 • Az utalványokat azonnal elküldjük Önnek elektronikus úton PDF formátumban, minden verziót külön példányként.

Érdemes tudni

 1. Ajándékutalványaink érvényessége egy év.
 2. Ajándékutalványaink kódja egyedi és egyszer használható.
 3. Ajándékutalványok felhasználhatóak szállítási díjak fizetésére.
 4. Ajándékutalványaink csak online vásárlás esetén használhatóak fel, a megrendelés során történő érvényesítést követően (utánvét esetén nem lehetséges).
 5. Csak az ajándékutalvány értékét meghaladó vásárlást lehetséges utalvánnyal fizetni.
 6. Nem használt ajándékutalványokat nem lehet kicserélni egy másikra vagy készpénzre váltani vagy meghosszabbítani az érvényességét.

Hogyan használjam fel az ajándékutalványt?

 • Tegye kosarába a vásárolni kívánt termékeket és folytassa rendelését. Válasszon szállítási módot, szállítási címet és fizetési módot.
 • Az Ajándékutalvány vagy kedvezmény kupon mezőbe írja be a kupon számát és nyomjon okét. Ha több kódot használna egyszerre, válassza el őket szóközzel vagy vesszővel.
 • A kód beírását követően a kedvezmény teljes összege levonásra kerül a a rendelés teljes árából, azonnal, így egyből láthatja, mennyit kell fizetnie.
 • Ezt követően a hagyományos módon tudja befejezni vásárlását.
 • Megrendelését követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein számlainformációk egyeztetése céljából.

Az ajándékutalványok nem egyeznek meg a kedvezményes kuponokkal

Kedvezmény kuponok nyereményként vagy különleges ajánlatként bocsáthatóak ki.
Kedvezmény kupont az ajándékutalványokkal ellentétben nem lehet megvásárolni.

A rendelés vagy egy részének törlése

Amennyiben eláll ajándékutalvánnyal történő vásárlásától, új, azonos értékű utalványt küldünk Önnek. Amennyiben ilyen eset történne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és küldje el utalványa számát.