Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő (1002275) (EH1002275)

Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő (1002275) (EH1002275)

Száma: 42646299
Közvetlenül partnerünktől
Az Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható. A töl… További információ
110 415 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.6.11 - 2024.6.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 42646299

Leírás

Az Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez.
A mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható.
A töltőkészülék tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a biztonsági és karbantartási funkciók fejlesztésére, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az akkumulátorok megfelelően működjenek.
Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális töltési teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztésnél a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont.
A felhasználóbarát töltésjelzőnek köszönhetően ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint a többi töltővel.
Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték.
A CE-BC 30 M 12 V és 24 V akkumulátorokhoz használható.
A mikroprocesszor-vezérlés automatikusan ellenőrzi a töltési ciklust, és beállítja a megfelelő fokozatot.
Az okos vezérlőelektronika elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és töltöttségi szintjét, és az adatok alapján beállítja az optimális töltési üzemmódot.
A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít; ezzel óvja, és egyben kíméli is az akkumulátort.
A CE-BC 30 M nélkülözhetetlen szezonális, időszakosan használt járművekhez.
Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és ezzel vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés funkció segítéségével kímélő üzemmódban optimális szinten tartja az akkumulátor töltöttségét.
A fenntartó töltés csökkenti a terhelést és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, melynek következtében így elkerülhetővé válik a csere, ami olykor bizony igen költséges is lehet.
Legyen startra kész már rögtön az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy akár rollerekhez!
A töltőkészülék indításrásegítő funkciója hasznos segítség gépjárművek beindításához, ugyanis (max. 5 másodpercig) 100 A indítóáramot képes leadni.
A kondenzátor gyors feltöltése után a készülék nélkülözhetetlen segítség motorok beindításához is, hiszen akkora energiát képes leadni, mintha megpróbálná egy másik autóról beindítani az Ön autóját.
Az automatikus túltöltés-, rövidzár elleni és fordított polaritás védelem óvják a töltőkészüléket és az akkumulátort is.
Az akkumulátor feszültségértékét és töltöttségi szintjét jelző LED-ekről bármikor leolvashatja a töltöttségi szintet, valamint ellenőrizheti, hogy a töltőkészülék éppen milyen üzemmódban működik.
A szigetelt krokodil csipeszekkel egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkumulátort a töltőkészülékhez.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.