Kari Traa Var-34%
9 790 Ft 6 390 Ft

Akció

Kari Traa Var női sportmelltartó alacsony támasszal, könnyebb fizikai terheléshez. A széles alsó szegély jól tart, az állítható pántok pedig lehetővé teszik a melltartó pontos méretre szabását. A melltartó kiválóan vezeti el az izzadságot és gyorsan száradó anyagból készül.

Kari Traa Trud-36%
12 190 Ft 7 690 Ft

Akció

Női Kari Traa Trud sportmelltartó kapocs nélkül, ideális bármilyen sporttevékenységhez, még a legmegerőltetőbbekhez is. Erős de sztreccs anyag, közepes erősítésű. Azoknak a nőknek, akik értékelik az egyszerűséget, nincs szükségük speciális szabásra és megerősített kosarakra. Hátrészén keresztezett vállpántok racer back stílusban.

Kari Traa Ness-33%
13 390 Ft 8 890 Ft

Akció

Kari Traa Ness női melltartó. Ha számodra nem szükséges a maximális tartás és jobban szereted a szabadságot, akkor a Ness számodra lett tervezve. Varratok nélküli és kellemes melltartó, amit minden nap és sportolás közben is használhatsz. Értékelni fogod több napos kirándulásokkor a hegyekben vagy a természetben.

Kari Traa Meteor H/Z-35%
15 890 Ft 10 190 Ft

Akció

Női funkcionális póló magasított nyakkal, tökéletes technikai alapréteg. Technikai anyag biztosítja a testnedvesség testtől való elvezetését, hogy egész nap frissnek érezhesd magad.

Kari Traa Var Light
9 990 Ft 8 390 Ft

Funkcionális sportos melltartó Var könnyed támogatást nyújt egyben a maximális kényelemmel.