Gorenje amerikai hűtőszekrény NRS9182VB

Gorenje amerikai hűtőszekrény NRS9182VB

Száma: 1322619
Amerikai hűtőszekrény E energiaosztályban, fekete kivitelezésben, 562 l teljes űrtatalommal, elektromos vezérléssel és takarékos LED világítással. A Gorenje NRS9182VB Total No Frost fagymentes technológiával és MultiFlow szellőzőrendszerrel rendelkezik, amelyek egyenletesen osztják el a levegőt a hűtési térben. További információ
338 690 Ft
316 290 Ft
-6%
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 4 db

2024.6.20 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1322619

Leírás

A Gorenje NRS9182VB főbb jellemzői

 • Nagy űrtartalom
 • MultiFlow 360° szellőztető rendszer
 • NoFrostPlus fagyásmentes rendszer
 • Jégkészítő vízadagolóval
Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB

Praktikus és tágas hűtőszekrény

A hűtőszekrény beltere elegendő helyet kínál több élelmiszer számára, így megkímélhet a gyakori vásárlásoktól. Az élelmiszereket könnyen elrendezheted az üvegpolcokon, nagy fiókokban vagy az ajtó belsejében lévő edényekben

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB nagy térfogat

Ideális környezet minden polcon

MultiFlow 360° szellőzőrendszer egyenletes levegőeloszlást biztosít a hűtési térben. Ez biztosítja az optimális légáramlást és az általad tárolásra kerülő élelmiszerek legjobb tárolási körülményeit. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB MultiFlow 360°

Idegesítő manuális leolvasztás nélkül

A hűtőszekrény hűtőrendszere az egyik legjobb a piacon. A fagyasztórekeszben található, megakadályozza a jég és jegesedés felhalmozódását és alacsony energiafogyasztást biztosít. Optimálisan kihasználhatod a tér kapacitását anélkül, hogy ki kellene olvasztani és meg kellene tisztítani a belső teret. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB NoFrostPlus

Nincs szükség szűrőre és vízellátásra

érintésvezérlésű jégkészítő vízadagolóval lehetővé teszi, hogy hűtött vizet, jégkockákat vagy jégdarabokat élvezhess anélkül, hogy a hűtőszekrény vízellátást igényelne. Ezenkívül a speciális keskeny kialakítás nem foglal túl sok helyet a hűtőszekrényben

 Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB Jégkészítő vízadagolóval

Gyors és hatékony hűtés

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét 3 °C-ra csökkenti, ami majdnem a fele a hőmérsékletnek a hagyományos eljárásokhoz képest. A hűtőszekrény térfogatával kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére nagy vásárlások esetén. A funkció 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol és a hőmérséklet visszatér az alapértelmezett értékre.

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB SuperCool

Nagy mennyiségű étel gyors fagyasztása

Már nem okoz gondot a nagyobb mennyiségű élelmiszer fagyasztása, miközben a minősége megmarad. A FastFreeze funkció 24 °C hőmérsékleten lefagyasztja az élelmiszereket, ezáltal megőrizve a hasznos anyagokat. A funkció kb. 26 óra elteltével automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszatér az alapértelmezett értékre. 

Amerikai hűtőszekrény Gorenje NRS9182VB FastFreeze

Gorenje NRS9182VB LED világítás

A hűtőszekrényekben lévő LED világítás kiváló és nagyon hatékony. Az ilyen típusú világítás hosszabb élettartamú, energiatakarékosabb, mint a hagyományos izzók.

Gorenje NRS9182VB palacktartó

praktikus tartónak köszönhetően a palackok és a dobozok könnyen hozzáférhetők és feleslegesen nem foglalnak el olyan helyet, amely más élelmiszerek tárolására is felhasználható.

Gorenje NRS9182VB CrispZone

CrispZone fiúk HumidityControl-ral az egyik legnagyobb fiók, amely zöldségre és gyümölcsre alkalmas. A fiók meghosszabbítja az étel frissességét az alacsony hőmérséklet és páratartalom szabályozása miatt.

Gorenje NRS9182VB FreshZone

FreshZone fiók a lehető leghidegebb a hűtőszekrényben, hús, halak, gyümölcsök és zöldségek tárolására alkalmas. A funkció segít hosszabb időn át megőrizni az étel frissességet, illatát,színét és ízét.

Tulajdonságok

 • LED kijelző
 • Hangjelzés nyitott ajtó esetén
 • MultiFlow hűtés
 • Total No Frost fagymentes technológia
 • Touchless jégkészítő vízadagolóval a jég, jégkocka és jégdarabok automatikus előállításához.
 • Gyors hűtés SuperCool
 • Gyorsfagyasztás
 • EcoMode energiatakarékos mód
 • LED világítás

  Belső felszerelés

  • 4 üvegpolc a hűtőszekrényben
  • Nagyméretű CrispZone zöldségfiók HumidityControl páratartalom-szabályozással
  • FreshZone fiók
  • Üvegtartó
  • Tojástartó
  • 2 rekesz a fagyasztóban

  Műszaki adatok

  Energiaosztály E
  Energiafogyasztás 323 kWh
  Teljes felhasználható űrtartalom 562 l
  A hűtőszekrény térfogata 371 l
  A fagyasztó térfogata 191 l
  Zajszint 42 dB
  Fagyasztási osztály ****
  Tárolási idő meghibásodás esetén 8 ó
  Magasság 179,3 cm
  Szélesség 91 cm
  Mélység 68,7 cm

  Hivatkozás


  *A felhasznált fényképek illusztrációként szolgálhatnak.
  *Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.