TimeLife Előétel szett BAMBUS/KERAMIKA, 13 részes
3 790 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tálaló szett. Oldja meg a vendégelést ünnepeken TimeLife szettel. A stílusos pohár pala tálcán bambusz és kerámia kanalakkal remek vendéglátóvá varázsolják.

Renberg RB-4254 Fűszertartó szett, 8 db
4 190 Ft 3 990 Ft

Renberg RB-4254 fűszertartó szett 8 db különböző funkciójú üveg tégelyt tartalmaz. A készletben megtalálhatók a szórófejes, kiöntős, és egy aromazárós tégely is, így alkalmasak fűszer, olaj, ecet, vagy különböző magok tárolására.

TimeLife Előétel szett BAMBUS/KERAMIKA, 10 részes
3 390 Ft 2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tálaló szett. Megfelelő kisebb megvendégelésekhez családtagjainak esetleg barátainak. A TimeLife készlet csomagjában talál 3 poharat, 3 kerámia kanalat, 3 bambusz kanalat és 1 bambusz tálcát pala tálcával.

Berlingerhaus Tálaló tál tálcával, ovális 3 l
16 338 Ft 14 490 Ft

Az ovális tálat edzett üvegből használhatod sütésre a sütőben még magas hőmérsékleten is (230 °C-ig), majd az étel tálalására a rozsdamentes tálca használatával. Az üveg fedélnek köszönhetően az étel melegen marad. Az edény térfogata 3 liter.

Berlingerhaus Tálaló tál tálcával, téglalap alakú 3 l
17 463 Ft 16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A szögletes tálat edzett üvegből használhatod sütésre a sütőben még magas hőmérsékleten is (230 °C-ig), majd az étel tálalására a rozsdamentes tálca használatával. Az üveg fedélnek köszönhetően az étel melegen marad. Az edény térfogata 3 liter.

Tescoma CLUB Cukor/Reszelt sajt tálaló (650480)
4 590 Ft 3 690 Ft

Tescoma tálaló egy kiváló minőségű fűszertartó, amely üvegből, rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült. Tárolhat benne bármilyen fűszert vagy akár reszelt sajtot is, a hozzá adott kanállal pedig kényelmesen és elegánsan szedheti ki belőle a kívánt mennyiséget. Remekül mutat az asztalon, s nem csak otthonában, de akár vendéglátói használatra is tökéletes választás.

TimeLife Előétel készlet BAMBUS/KERAMIKA, 7 részes
3 290 Ft 2 690 Ft

Stílusos ** feltálalása a finomságoknak** Használhatja a TimeLife tálat tálcát burgonyára, perecekre vagy különböző dresszingekre. A csomagban 3 tál, bambusz kanál és tálca található.

Banquet Fedő üveges PATISSERIE 30,5 cm
3 427 Ft 2 990 Ft

Üveges fedőPATISSERIE 30,5 cm átmérővel nemcsak praktikus kiegészítő az ételek felszolgálása során, de szép kiegészítő is minden belső térbe. Védi az ételt a külső hatásoktól vagy rovaroktól.

Luminarc 18 db ALEXIE tányérkészlet
6 890 Ft

Újdonság

Étkészlet ALEXIE a Luminarc márkától 18 db edényből áll. Használható mikrohullámú sütőben és mosható mosogatógépben. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Banquet CULINARIA II ízesítő készlet, 5 db
3 290 Ft 3 190 Ft

Az ízesítő készlet ecetre, olajra, borsra és sóra alkalmas tartót tartalmaz. Üveg tartó rozsdamentes acél fedéllel, megbízható tömítéssel. A kedvenc ételeid ízének javításához. A Banquet CULINARIA II készlet, 5 db különböző, 40 ml és 160 ml űrtartalmú tartó tartalmaz.

Bormiolli Üveg desszert tányér EBRO 20 cm, 6 db
2 590 Ft

Újdonság

EBRO desszert tányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 20 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Bormiolli Üveg mélytányér EBRO 23,5 cm, 6 db
2 590 Ft

Újdonság

EBRO mélytányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 23,5 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Bormiolli Üveg sekély tányér EBRO 25,5 cm, 6 db
2 590 Ft

Újdonság

EBRO sekély tányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 25,5 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Luminarc NORDIC EPONA étkezőkészlet, 19 db
18 490 Ft

Újdonság

Étkészlet NORDIC EPONA a Luminarc márkától 19 db edényből áll. Használható mikrohullámú sütőben és mosható mosogatógépben. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.