Stiga React WRB Asztalitenisz ütő
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga WRB React asztalitenisz ütő, amelyet elsősorban kezdő játékosok számára ajánlunk. Tervezésénél a kényelmes fogásra és az ütéserősségre kiemelt figyelmet fektettek.. Az ütő az ITTF Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott.

Stiga Alcor

Stiga Alcor

Értékelés: 5
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alcor ütő a svéd **Stiga* márkától egy kiváló ütő hobbi játékosok számára, akik jobban szeretnék érezni és irányítani az aktív, univerzális stílusú játékot

Stiga Castor

Stiga Castor

Értékelés: 5
8 290 Ft

Kétcsillagos Castor ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Fighter 2*

Stiga Fighter 2*

Értékelés: 4
5 590 Ft

Kétcsillagos "Fighter ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Flow Spin Fekete

Stiga Flow Spin Fekete

Értékelés: 5
8 190 Ft

Stiga Flow Spin asztalitenisz ütő, melynek puhább ütőfelülete könnyebbé teszi a pörgetéseket. Az ütő rendkívül strapabíró, ezért kültéri környezetben is kiválóan megállja a helyét. Ergonómikus markolata kényelmes játékot biztosít.

Stiga Carbo Perform

Stiga Carbo Perform

Értékelés: 3,5
27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ötcsillagos Stiga Carbo Perform ütő támadó játékosok részére, akik minőségi, erős,érzékeny és gyors ütőt keresnek .

Stiga Draco

Stiga Draco

Értékelés: 4
2 490 Ft

ADraco ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányítással.

Stiga Targus Ping-pong ütő

Stiga Targus Ping-pong ütő

Értékelés: 4,8
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Targus ping-pong ütő minőségi anyaghasználata, kialakítása kezdők számára alkalmassá teszi ezt a nagyszerű ütőt, továbbá modern játékstílust kedvelők számára is ideális. A Stiga az asztalitenisz világában jól csengő márkanév, amely garancia a magas színvonalú termékekre. A csomaghoz tartozó csuklópántnak köszönhetően az verejtékcseppek is könnyedén letörölhetők.

Stiga Sense Asztalitenisz ütő
4 090 Ft

Stiga Sense Asztalitenisz ütő egy stabil, minőségi eszköz, ergonomikusan kialakított nyéllel. Az ütő nyele egyenes, mely mind védekezés, mind támadás során pontos irányítást tesz lehetővé. A WRB rendszernek köszönhetően még gyorsabb és érzékenyebb irányítás kivitelezhető az ütővel. Az ütőfelület 1,7 mm vastagságú gumiréteggel bevont. Kezdők számára ideális választás.

Stiga Flow Ping-pong ütő, Zöld
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Flow ping-pong ütő speciálisan az extrém kültéri körülményekre lett tervezve. Az ütő különlegessége felépítésében rejlik: a markolat hermoplasztik elasztomer anyagból, a fej üvegszál és polipropilén felhasználásával készült. Ezen prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ellenáll hidegnek, melegnek, nedvességnek is. Különleges felépítése folytán ellenáll az asztalhoz verődésből fakadó erőhatásoknak is. Tartós asztalitenisz-ütő, mellyel élvezetes a kültéri és beltéri játék is. Ütőfelületének keménysége 25°, amely kiváló gyorsaságot és erőteljes pörgetést tesz lehetővé.

Stiga Propus
19 390 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Propus egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Set Solara

Stiga Set Solara

Értékelés: 5
11 985 Ft 6 090 Ft

Kiváló asztalitenisz hobbi készlet a Stiga Set Solara. A készlet 2 db ütőből, 3 db labdából és kék rögzítőkkel felszerelt hálóból – 2db narancssárga és 1db fehér labdából áll. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Stiga Feeling

Stiga Feeling

Értékelés: 3,5
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Feeling Univerzális ütő kezdőknek, gyermekeknek. Lágy ütő, melyet elsősorban a támadó , modern stílust kedvelő játékosoknak ajánljuk.

Stiga Perform Set

Stiga Perform Set

Értékelés: 5
9 735 Ft 6 890 Ft

Stiga Set Perform kiváló asztalitenisz hobbi készlet. A készlet 2 db ütőből és 3 db labdából áll- 2db narancssárga és 1db fehér. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Stiga Matar

Stiga Matar

Értékelés: 4,5
13 890 Ft

Háromcsillagos Matar ütő a svéd Stiga márkától mindenkinek, aki szeretné pontos és gyors játékával megverni az ellenfelet. Az ütőnek konkáv markolata van.

Stiga Spica

Stiga Spica

Értékelés: 4,6
22 890 Ft

Ötcsillagos Stiga Spica ütő egy **verseny modell, kizárólag erőszakos támadó játékosok számára, akik a gyors és kemény stílusú játékot kedvelik. A Premium 2,00mm vastag felületnek köszönhetően az ütő ereje és gyorsasága növekszik.

Stiga Rocket

Stiga Rocket

Értékelés: 5
9 190 Ft

Kétcsillagos Rocket ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Facer

Stiga Facer

Értékelés: 5
34 590 Ft

Stiga Facer egy ötcsillagos** ütő főleg versenyzőknek, akik előnyben részesítik az agresszív, támadó stílust. Ha előnyben részesíti az erős játékot, akik ez az ütő ideális választás.

Stiga Inspire Hobby

Stiga Inspire Hobby

Értékelés: 4,7
4 485 Ft 2 890 Ft

Az Inspire Hobby ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányításhoz.

Stiga Procyon

Stiga Procyon

Értékelés: 5
17 990 Ft

Stiga Procyon egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Set Champ

Stiga Set Champ

Értékelés: 5
14 985 Ft 11 090 Ft

Stiga Champ Set asztalitenisz készlet 4 db ütőből és 8 db Stiga Trainer labdából áll. Ideális hobbi és univerzális stílusú játékosok részére. Kiváló családi készlet.