MULTIPA Tetőcsomagtartó tetőkorlátos 135 cm MULTIPA

MULTIPA Tetőcsomagtartó tetőkorlátos 135 cm MULTIPA

Száma: 5897824
Közvetlenül partnerünktől
A 135 cm hosszú MULTIPA klasszikus tetősínhez való kereszttartók kiváló minőségű alumíniumból készülnek, és reteszelő mechanizmussal rendelkeznek a maximális biztonság érdekében. Sokoldalúságuknak köszönhetően ideálisak a legtöbb autótípushoz. További információ
27 630 Ft
Partnerünktől: VAPOL CZ

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: VAPOL CZ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5897824

Leírás

Bemutatjuk Önnek a neves gyártó, MULITPA tetőcsomagtartóit. Ez a termék kiváló minőségű és tartós alumíniumból készült, amelyet erős műanyag egészít ki. Ennek köszönhetően a keresztlecek nagyon strapabírók és maximális teherbírásuk eléri a 90 kg-ot.

Tulajdonságok

A kereszttartók 135 cm hosszúk és klasszikus tetőkorláttal szerelt járművekhez készültek . A tetőkorlát külső távolsága 82 – 124 cm tartományban kell legyen. Az összeszerelés során elegendő egyszerűen kinyitni a keresztleceket, és a mellékelt imbuszkulccsal rögzíteni vagy szétszerelni. A készlet két darab keresztlecet és két kulcsot tartalmaz.

Biztonság és karbantartás

A keresztlecek használatakor számos biztonsági utasítást be kell tartani. A rakományt egyenletesen kell elosztani a lehető legalacsonyabb súlyponttal. Minden utazás előtt ellenőrizni kell, hogy a keresztrudak megfelelően rögzítve vannak-e. Az automata autómosóba való behajtás előtt a keresztleceket el kell távolítani.

A helyes és biztonságos összeszerelés érdekében fontos a gyártó utasításainak betartása. A rakományt szilárdan kell rögzíteni nem elasztikus rögzítőhevederekkel. A gyártó nem vállal felelősséget a keresztlecek vagy rakomány helytelen elhelyezéséből vagy rögzítéséből eredő károkért.

Tanúsítvány és ajánlások

A Multipa tetőkorlátra való kereszttartók TÜV-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és 20 mm T-sínt is tartalmaznak. Maximum 129 cm lehet a távolság a hosszirányú tetőkorlátok között és azok keresztmetszete max. 48 × 38 mm.

Műszaki paraméterek:

  • 2 db-os készlet
  • A keresztrudak hossza 135 cm
  • Használt anyag alumínium, tartós műanyag
  • Max. teherbírás 90 kg
  • A tetőkorlátok külső távolsága 82 – 124 cm
  • Zárható igen: 2× kulcs
  • Univerzális keresztlecek alkalmazási táblázata

Használja ki a MULTIPA márka tetőkorlátra való kereszttartói által kínált minőséget és megbízhatóságot!

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.