Isotronic Elektromos egérriasztó, szúnyogriasztó, ultrahangos, Vario 90801 (90801)

Isotronic Elektromos egérriasztó, szúnyogriasztó, ultrahangos, Vario 90801 (90801)

Száma: 34894000
Közvetlenül partnerünktől
Kártevőriasztó, VarioElriasztja a rovarokat, szúnyogokat, rágcsálókat, stb.Állítható frekvenciaHatóterület 40 m2Három ultrahang frekvenciával riasztja rovarokat, szúnyogokat, stb.Kb. 7000 Hz elűzi a szúnyogokat és bolhákat, kb. 12 000 Hz a nyesteket, csótányokat és svábbogarakat, valamint kb. 15… További információ
8 190 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.11 - 2024.7.16 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 34894000

Leírás


Kártevőriasztó, Vario

Elriasztja a rovarokat, szúnyogokat, rágcsálókat, stb.
Állítható frekvencia
Hatóterület 40 m2

Három ultrahang frekvenciával riasztja rovarokat, szúnyogokat, stb.
Kb. 7000 Hz elűzi a szúnyogokat és bolhákat, kb. 12 000 Hz a nyesteket, csótányokat és svábbogarakat, valamint kb. 15 000 – 25 000 Hz az egereket és patkányokat. A világító dióda üzemállapot jelzőként működik.

Gyakori kérdések – válaszok:
Nyitott ajtóknál hatásos-e a készülék? – Az ultrahang falakról visszaverődik, de a nyitott ajtókon kijut (szűk sávban), viszont viszonylag kis hatásfokkal fogja levédeni a másik helységet.
Falakon keresztül is hat az ultrahang? – Nem. Az ultrahang a falakról visszaverődik, így közvetlenül nem lesz hatással a fal mögötti kártevőkre, de mivel nem tudnak előjönni, így is távozásra bírhatja őket.
Használható kisebb területű helységben is? – Igen. Kisebb helységekben használva nagyobb a hatásfoka.
Háziállatokat zavarja? – Madarakra nincs hatással (pl.: tyúkok), bizonyos állatok hallhatják, de tartósan nem zavarják őket (pl.: lovak, kutyák, macskák, nyulak).
Poloskák, molyok ellen hatásos? – Nem, az eddigi információk alapján nem riasztja őket.
Zavarja a riasztórendszereket, vagy más elektronikus eszközöket? – Nem, a kártevőriasztónak semmilyen hatása nincs más elektronikai eszközökre.
Miért vannak ellentmondásos frekvencia értékek megadva? – A terméknek 3 fő frekvenciája van, de ezek nem mindegyike fix frekvencia, hanem különböző frekvencia értékek között váltakozik az értéke.
A készülék emberi fül számára hallható hangot ad ki? – Igen, a készülék némelyik állásban hallható frekvenciát ad ki, de ezek hangereje nem zavaró.

Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Bolha,Szúnyog,Moszkító,Szúnyog,Púposszúnyog,Egér,Patkány,Nyest,Csótány,Csótány · Frekvencia: 7.000,10.000,12.000 Hz között állítható · Funkció: Többfrekvenciás · Hatótáv: 40 m2 · Méret, magasság: 70 mm · Szín: Kék · Termék típus: Rovarriasztó · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Átmérő: 74 mm · Ütemtáv: 2 mp


*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.