Stingray Csomagtértálca, gumi 3D (TPE), MERCEDES C W203, Stingray

Stingray Csomagtértálca, gumi 3D (TPE), MERCEDES C W203, Stingray

Száma: 38853082
Közvetlenül partnerünktől
A gumi csomagtértálca kifejezetten úgy van tervezve hogy, hogy tökéletesen illeszkedjen a jármű csomagtartójába. További információ
11 490 Ft
Partnerünktől: VAPOL CZ

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: VAPOL CZ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 38853082

Leírás

Speciálisan tervezett gumi csomagtértálca, ami tökéletesen illeszekedik a következő autó: MERCEDES C W203 csomagteréhez. Precíz kivágásának köszönhetően tökéletesen kitölti a csomagtartó terét, és teljes védelmet biztosít a szennyeződések vagy az eredeti szőnyeg sérülései ellen.

Miért válassza a Stingray csomagtértálcákat és szőnyegeket?

  • A kínálat több mint 500 modellt tartalmaz.
  • Minden modell egy adott autóhoz van igazítva, így a szőnyegek tökéletesen illeszkednek az autó belsejébe, és ideálisan másolják a padló geometriáját.
  • Termékeink 100%-a mindig elérhető és raktárról.
  • Van saját tervezési részlegünk és egy részlegünk, ahol számítógépes vezérlésű (CNC) gépek készítik présformákat.
  • A (TPE) hőre lágyuló-elasztomer, nagyon hasonló a gumihoz, tartós, ártalmatlan, környezetbarát, könnyű és újrahasznosítható anyag.
  • A gyártást belső minőségellenőrzési rendszer biztosítja.

Az RS FORT Kft. egy ukrán vállalt, ami TM Stingray márkanév alatt gyárt gumiszőnyegeket és csomagtértálcákat. A szőnyegek széles választékát kínálja személygépkocsikhoz, teherautókhoz és kisteherautókhoz, valamint elektromos autókhoz. 2013 óta van jelen a piacon.
A gyártási folyamatban használt modern 3D szkennelő berendezések lehetővé teszik az autóipari kiegészítők területén a nemzetközi normáknak és szabványoknak megfelelő magas minőségű és pontosságú gyártást. 

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.