KJUST Utazótáska szett számára VW PASSAT VARIANT 2005-2010, változat AERO 5db táskával

KJUST Utazótáska szett számára VW PASSAT VARIANT 2005-2010, változat AERO 5db táskával

Száma: 6720237
Közvetlenül partnerünktől
Alakjuknak köszönhetően aszimmetrikus utazótáskáink tökéletesen illeszkednek autója csomagtartójához. Ferde oldaluk pontosan illeszkedik az autó hátsó ülései mögé, ami optimálisan kihasználja a teret és növeli az utazás biztonságát. Minden készletet pontosan az autó csomagtéréhez terveztek. További információ
140 230 Ft
Partnerünktől: J&J Automotive
Ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: J&J Automotive

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6720237

Leírás


UTAZÁSTÁSKA KÉSZLET

Ez a készlet tartalmaz 5db zsákok térfogata: (114L)-(114L)-(114L)-(55L)-(45L)

Kompatibilis a modellekkel: VW Passat Variant, B6 2005–2010

Alakjuknak köszönhetően aszimmetrikus utazótáskáink tökéletesen illeszkednek autója csomagtartójához. Ferde oldaluk pontosan illeszkedik az autó hátsó ülései mögé, ami optimálisan kihasználja a teret és növeli az utazás biztonságát. Minden készletet pontosan az autó csomagtéréhez terveztek.


SPORT VÁLTOZAT: UTAZÓTÁSKÁK A LABDARÚGÓ TASAKOK SZERINT

Előnyük a hátsó zseb, amely el van választva a táska fő részétől. Ezeknek a sporttáskáknak az a célja, hogy könnyen hozzáférjenek a dolgokhoz az utazás során. (Pl. Piperecikk táska, cipő) vagy olyan dolgok, amelyeket el akarunk különíteni másoktól (pl. Törölköző, sportruházat edzés után, …)


 title=

AERO VERZIÓ: Fülkezsák UTAZÁSHOZ AUTÓVAL ÉS LÉGI GÉPEN

A széles méretválaszték eleve predesztinálja ezt a táskát légi utazáshoz kézipoggyászként vagy a csomagtérhez igazított készlet részeként, amikor autóval utazik. Az utastáskák nagyon könnyűek, kiváló minőségű anyagból készültek. Összecsukhatók, és összecsukva nagyon kevés helyet foglalnak el. Ezenkívül a táskák külön megerősített zsebbel rendelkeznek egy laptop számára és egy extra vállpánttal.

 title=

GAZDASÁGI TÁROLÁS

A hagyományos utazótáskák már a múlté, itt az ideje, hogy a terjedelmes utazási bőröndöket és táskákat autózsákokra cseréljük. A kínálatunkból származó utazótáskák praktikusak, ha otthon vagy garázsban kell tárolni őket, és jelenleg nem fogja használni őket. Az autótáskák egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte laposra hajtsák őket.


A KÖZÚTI BIZTONSÁG

 title=

A készletben elhelyezett autós táskák nem mozognak szabadon az utazás során a jármű csomagtartójában, rögzítve vannak és szilárdan a helyükön maradnak, ami rendkívül fontos a váratlan manőverek során. Az autós táskák készlete a biztonságos utazás alapja, mind nyaraláskor, mind mindennapi használatra. Autótáskáink nem korlátozódnak az autóhasználatra. Akár nyaralni, akár üzleti úton utazik, minden táskát használhat szettben vagy külön is. Utazótáskáinkat kézipoggyászként is használhatja. Az utazótáskák gumikerekekkel és visszahúzható fogantyúval vannak felszerelve a kényelmes hordozás érdekében. Míg a sporttáskák külön külön résszel vannak felszerelve a másoktól elválasztható dolgok számára.


A GYÁRTÁS ÉS A felhasznált anyagok legmagasabb minősége

 title=

A Cordura anyag használatának köszönhetően az autós táskák ellenállnak a nedvességnek és az alacsony vagy magas hőmérsékletnek (-50 ° C és + 80 ° C között). Ez azt jelenti, hogy táskáink megbízhatóak még nagyon igényes időjárási körülmények között is. A táskák könnyen karbantarthatók. Ha koszosak, törölje le őket egy nedves ruhával. Az utazótáskák poliamidból (1680D) készülnek, speciális poliuretán réteggel. A felhasznált anyag rendkívül kopásálló. Autótáskáinknak van egy másik előnye is, amely felülmúlja a többi utazótáskát – rendkívül könnyűek. Ennek köszönhetően a táskáink hordozásakor alapvetően csak a csomagolt dolgok súlyát emeljük fel.

 title=
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.