Kendamil kezdő csecsemő tej 1 (400 g) DHA+

Kendamil kezdő csecsemő tej 1 (400 g) DHA+

Száma: 1710194
Kendamil, tej az angol legelők szívéből. Prémium minőségű tápszer kisgyermekeknek, amely 50 éves tökéletesítésnek az eredménye, teljes tehéntejből készül a kisbaba megfelelő támogatása és fejlődése érdekében újszülöttkorától 6 hónapos koráig. Kezdő tejből készült bébiétel por. Alkalmas csecsemők számára (0–6 hónapig), amennyiben nem szoptathatók. További információ
5 190 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
5 190 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2022.9.30 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.9.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1710194

Leírás

KENDAMIL Csecsemőtápszer 1 (400g), új összetétel

Kezdő csecsemő tej az angol legelők szívéből, több mint 50 éven át tökéletesítve. Teljes tehéntejből készült a baba természetes fejlődéséhez. Alkalmas csecsemők számára (0–6 hónapig), amennyiben nem szoptathatók.

 • Teljes tejből
 • Nem tartalmaz pálmaolajat
 • Nem tartalmaz halolajat
 • Nem tartalmaz szóját
 • GMO-k alkalmazása nélkül készült

Tanúsítvánnyal rendelkezik. Genetikailag módosított összetevőket/alapanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően) az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak, beleértve a tejet előállító állatállomány takarmányozását.

A tej, amelyből a Kendamil készül kizárólag a Lake District zöld rétjein szabadon legelésző tehenektől származik. A brit Lake District Nemzeti Park végtelen kristályos tavairól és érintetlen természetéről ismert. Ezen a gyönyörű területen állítják elő a Kendalife termékeket. A legszigorúbb ""Red Tractor"" (terméktanúsítási program) előírások által ellenőrzött – gondosan figyelemmel kísérik a teljes gyártási folyamatot a gazdálkodástól a csomagolásig.

Összetevők: Teljes TEJ (107 g folyékony tej 100 g porban), demineralizált TEJsavópor (tejből származó alfa-laktalbuminnal gazdagítva), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), laktóz (TEJből), galakto-oligoszacharidok (TEJből), szárított fölözött TEJ, kalcium citrát, kálium-klorid, kalcium-laktát, nátrium-citrát, kolin-bitartarát, magnézium-klorid, dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj), nátrium aszkorbát, kálium-hidroxid, inozit, l-tirozin, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), taurin, nukleotidok (Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója), l-fenilalanin, vas-pirofoszfát, l-karnitin, cink-szulfát, E vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (D-pantoténsav kalciumsó), réz-szulfát, tiamin (B1), riboflavin (B2), A vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K vitamin, D vitamin, biotin, B12 vitamin. Az allergének NAGY betűkkel vannak írva. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

Tömeg: 400 g. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi (Best before) lásd a doboz alján. Felbontástól számított 4 héten belül felhasználandó. Védje a hidegtől és a fagytól. Származási ország: Nagy-Britannia. Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00 Praha, Česká republika.

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a csecsemők táplálásának legtermészetesebb módja és számos előnnyel jár a baba és az anya számára. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt étrendje egészséges, változatos és kiegyensúlyozott legyen. Amennyiben úgy dönt, hogy abbahagyja a szoptatást, vagy elkezdi etetni a babáját babatejjel, az csökkentheti a szoptatási képességét, és ez a változás visszafordíthatatlan lehet. Ebben az összefüggésben azt javasoljuk, hogy az anyatej-helyettesítő, -kiegészítő tápszer alkalmazása előtt mérlegelje döntésének társadalmi és pénzügyi hatását is. A Kendamil kezdő tápszer 1 alkalmas a nem szoptatható csecsemők táplálására születésüktől fogva, azonban csak orvos vagy táplálkozásban, anya- és gyermekgondozásban, gyógyszerészetben jártas személy javaslatára szabad használni. A gyermek egészsége érdekében fontos, hogy a termék elkészítésére, adagolására és tárolására vonatkozóan mindig kövesse a gyártó által javasolt utasításokat. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

A gyártóról:

A Kendal Nutricare társaság, amely a Kendamil tej gyártója, egy családi vállalkozás, amely a csecsemőtáplálkozással foglalkozó legjobb szakembereket alkalmazza, akik több, mint 50-éves tapasztalatokkal rendelkeznek a csecsemőtápok gyártása terén. A Kendal társaság tápszereinek gyártása már 1962-ben elkezdődött és azóta nagy népszerűségnek örvend. Ennek a tápszernek a fejlesztése során tehát a gyártók számíthattak a hosszú évek által igazolt és az új módszerekkel gazdagított eljárásokra, ami a Kendamil tápszert ennyire különlegessé teszi. A teljes fejlesztés legfőbb mozgatója azonban nemcsak a kutatás volt, hanem a mindennap Kendamil tápszert fogyasztó gyermekek elégedett reakciói is. A tápszert kipróbáló szülők tapasztalataiból kiderült, hogy a gyermekek boldogabbak voltak, jobb volt az energiaszintjük, kevesebb emésztési problémával, székrekedéssel küzdöttek és tovább aludtak. Minden Kendamil tápszer viseli a RED TRACTOR jelölést. Ez a jelölés egy tanúsítvány, ami kizárólag azokat a mezőgazdászokat és termelőket illeti, akik betartják az élelmiszerminőségre vonatkozó legszigorúbb normákat. Ez a tanúsítvány egyben azt is bizonyítja, hogy a termék minden összetevője Nagy-Britanniában volt kitermelve és kitermesztve, ami lehetővé teszi minden gyártási folyamat szigorú ellenőrzését.

Mit tartalmaz a Kendamil tápszer:

 • Omega 3 (DHA) és Omega 6 (ARA)
 • Nukleotidok
 • Taurin

Összetétel: Teljes tej (107 g folyékony tej 100 g tejporra), demineralizált tejsavófehérje porban (tejből származó alfa-laktalbuminnal gazdagítva), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), laktóz (tejből), galakto-oligoszacharidok (tejből), sovány tejpor, kalcium-citrát, kálium-klorid, kalcium-laktát, kolin-bitartarát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, dokozahexánsav (a Crypthecodinium Cohnii és Schizochytrium Sp. mikroalgákból nyert), nátrium-aszkorbát, kálium-hidroxid, inozitol, L-tirozin, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), taurin, nukleotidok (Citidin-5’- monofoszfát, uridin-dinátrium-5’-monofoszfát, adenozin-5’-monofoszfát, dinátrium-inozin-5’-monofoszfát, dinátrium-guanozin-5’-monofoszfát), vas-pirofoszfát, L-fenil-alanin, L-karnitin, cink-szulfát, E-vitamin, niacin, kalcium-D-pantotenát (a D-pantoténsav kalciumsója), réz-szulfát, tiamin (B1), riboflavin (B2), A-vitamin, B6-vitamin, mangán-szulfát, folsav, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K-vitamin, D-vitamin, biotin, B12– vitamin. Tanácsok allergiában szenvedőknek: Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.

A Kendamil tápszer elkészítése:

 • Moss kezet, sterilizálj minden segédeszközt és cumisüveget a gyártó utasításainak megfelelően.
 • Forralj fel friss vizet és legfeljebb 30 percen keresztül hagyd hűlni.
 • Ne használj mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet.
 • Öntsd a szükséges vízmennyiséget (a lentebb látható útmutatónak megfelelően) a steril cumisüvegbe.
 • A mérce, amely a csomagolásban található, segítségével add a vízhez a megfelelő mennyiségű tejport.
 • Zárd le a cumisüveget és alaposan rázd fel, hogy a port feloldódjon.
 • Hűtsd le a tejet iható hőmérsékletűre (általános hőmérséklet 37 fok).
 • Mielőtt ideadod gyermekednek, minden esetben ellenőrizd az ital hőmérsékletét csuklódon.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a legjobb módja gyermeked táplálásának. Kendamil 1. fázis egy 0 –6 hónapos kisgyermekeknek szánt tápszer, amely a változatos étrend részét képezi orvosoddal, gyógyszerészeddel, a szülésznővel, egészségügyi dolgozóval, gyermektáplálkozással foglalkozó ápolónővel, dietológussal vagy egyéb táplálkozási szakértővel történő megbeszélésnek megfelelően, a gyermeked individuális igényei alapján.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.