Mattel Spirit Stable játékkészlet

Mattel Spirit Stable játékkészlet

Száma: 3040566
Induljon el a barátság, a bátorság és a kalandok útjára a Spirit animációs filmmel a DreamWorks műhelyből! A Stáj játékkészlettel a gyerekek remekül szórakozhatnak a lovak etetésével, ápolásával és gondozásával kapcsolatos szórakoztató és tartalmas játékokkal! A játékkészlet tartalmaz egy nagy istállót 4 játszótérrel, beleértve egy istállót, egy klubhelyiséget, egy helyet az ápoláshoz és etetéshez, valamint egy hintát. További információ
15 390 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 3040566

Leírás

  • A készlet tartalmaz még Spirit lovakat (kb. 20 cm) és 10 kiegészítőt, amelyek támogatják a történetmesélést: nyereg, kantár, vályú, betét, kefe, ápoló kefe, 2 sárgarépa és 2 alma lovaknak.
  • A szórakoztató részleteknek köszönhetően, mint például a swing, amely a baba (külön megvásárolható) liftjeként is szolgál a klubházba, nyitható kapu, a horgok a felakasztott tárgyakhoz és még sok más reális játék!
  • A játékkészlet ideális ajándék 3 éves kor feletti gyermekek számára.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.